Sevgilim ne yapıyorsun diyo bende markete çıkıyorum diyorum. Halbuki pazara gidiyorum demeye utanıyorum.
Normal mi bu?
Normal mi bu?
Ne var bunda? Sana kendimden örnekler vereyim. Lisedeyken annemle falan pazara gitmezdim bana itici gelirdi ünide de pek uğramadım fakirlik göstergesi gibi birşeydi ya da ben öyle görüyordum. Şimdi üniversite mezunu üst düzey bir devlet memuruyum ve akıllı olanlar pazara gidiyor. İstediğini almak gibisi var mı Markete gidip şansa bırakmyorsun. Kurtul bu düşüncelerden.
İlişkiniz bu sekilde devam etmemeli.
Yeri gelirse tuvalete gidecegim diyebilmelisin.
İçeride ne yaptığını anlatma ama söyle yani.
Yeni tanıştığın biti galiba ondan çekiniyor olabilirsin. Herseyinizle birbirinizi kabul ettiginizde sorun çözülür.
normal değil.
az bırakın şu yapmacıklığı yahu. oldugunuz gibi görünün. pazara gidiyorum desen ne olacak ayıp bir şey mi
Normalsin. Hepimizin arada olmuyor sanki ufak yalanları.
Cevap
38Cevap
bir kere pazara gidiyorum de sonra ne hissettiine dikkat et utanc hissetsende konusmayi pazar muhabbeti uzerine devam ettir ustune git yani normal bisi degil dw iste kendi kendimize uydurdugumuz dusunceler bize baski sebebi oluyo
Amaaaaan pazar marketten daha iyi bir sürü seçenek var neden marketin daha iyi olduğunu düşünüyorsun anlamadım.
Sevgilin Ali Ağaoğlu'nun torunu mu? Ne utanıyorsun, dünya malı dünyada kalır.! Sanki o hep en şık şeylerden giyiniyor ya da yiyiyor, her ney haltsa ! Zaten pazara gidiyorum dersen, o sana kötü bir şey derse emin ol seni hak etmiyor bile :)
Ahah deli misin ya :D tut ki evlendiniz, pazar alışverişi yapmayacak mısın eskiden yaptığın gibi?
Ergenlikte böyle saçma şeyler normal.. Büyüyünce de devam ederse anormal..
Hayır normal değil. Bu utanılacak bişey değil bu kadar basit olma
Hale gidiyorum de daha havalı..
Tövbe tövbe ya sanki sevgilinin yediği hıyar pazardan alınmıyor..
niye pazara gitmek kötü bişimi eskiden market ne arardı şefim biz hala pazara gidiyoruz PAZARA gidiyoruz
pazarcı mı olmalı illa sevgilin? ;) seni anlaması için böyle şeylere gerek yok :)
hayatına aldığın insandan asla utanma neysen oysun ve seni o sen olduğun için seviyor unutma :)
kendinden utan bence ! pazardakiler hayvan mı orada calısıyorlar ekmek parası için ! utanıyormuş...
Saçmalama tabiki normal değil. Biz sevgilimle birlikte çıkıyoruz pazara sağa sola. Utanılcak ne var bunda
bu psikoloji sende oldugu sürece kendin olamazsın.. hep benlik çatışması yaşıcaksın
bnce normal degıl soyle ne olck kı pazara gtmk kotu bısey degıl bnde gıdıyorm :)
gereksiz bence utanman millet orosbuluk yapıyor utanmıyor sen niye pazardan utanıyorsun ucuza almak mı sorun
ergenlikte oluyo böyle ezikliğin vermiş olduğuu stres zamnla gecerr
Ne guzel l*n iste ah sevgilim olsada beraber patates secsek ne romantik :D
sevgilin dan bilzerian degilde neden utanıyorsun ki
Normal değil açıkca söyle kardeşim pazara gidiyorum de bunda bişey yok zaten ileride birlikte pazara gitceksiniz :)
normal değil aslında. kapitalizmin popülaritesinin dayatımları sonucu öyle diyorsun ama aslında alışverişin aslı pazarda yapılır.
neyden utanıyon * . oda tuvalette patır patır sıçmıyor sanki sanki zenginler işemiyor bu nelennnn
niye pazardakiler mısırda, markettekiler pop corn mu :) ulannn alemsiniz ya :)
Arkadaşım öncelikle yalan söyleme ondan sonra gel konuşalım
O her gün Tommy de mi takılıyo ki. Pazarlar bazen renklidir ne var bunda :)
Pazara gimekte ne var? sanki o uzaydan mı alışveriş yapıyor
Kim olursa olsun kardesim utanma söyle bir zaman sonra seni yalana çevirir.
nıye utanıyorsn kı bnce gercklerı syle snı terk mı edeck snkı
Ilk baslarda normal. sanki o hic pazara gitmiyormus gibi geliyo.
normal onu çok seviyrsn ve seni küçük görsn istemyrsn byle devam
pazara alısverıs ıcın mı satmak ıcın mı cıkıyorsun bırınde emek dıgerınde eylem var eger ıkısınede laf ederse bu işte bı art nıyet var.. derım
Yapmacik olma dogal ol herzamanki kafanda hicbi zaman sorun olmasin icin rahat olmus olur.
neden utanırsınız.
bu neyin kasıntısı, neyin kibiri.
kendiniz olun biraz
anormal tabıkı ne var bunda pazar ıste
Kesin daha yenisinizdir
Değil ya neden utanıyorsunki
gayet normal sanki sevgilin hiç pazara gitmiyo :)
Normal olsa garipsemezdin di mi? 😒
Pazarda ananasaldırdım de
neden utanıyorsun.. utancak ne var
Çarşıya çıkıyorum de.
Utancak ne var ki bunda gayet normal bişey
Öff abartma ne var bunda?
Pazar <3
bende gidiyorum ve çok da güzel oluyopr ya
Oha yanii ne normali anormal ötesi
Utanılacak bişey değil pazara gitmem normal bişey
*gitmen
Utanilacak ne cok sey var?