Konuyu kendi resimlerimle anlatayım dedim inananın çok merak ettiğim bir konu yani bir kız arkadaşımla motosiklet festivallerine ya da yazları yaptıgım akdeniz ege turuna çıkmayı çok istedim ama nedense hep karşıma motosiklet'den korkan ya da sevmiyen bayanlar çıktı bilinçaltınızda sizi motosikletten korkutan şey nedir aslında gayetde guvenli bir ulaşım aracıdır
motosikletin avantajı heryere girer yol gerektirmez istediğin yerde çadır kur kamp yap limitlerden kurtuluyorsun özgürlük hissi yaşıyorsun not: elimdede gördüğünüğz üzere no alkol araç kyanlıs anlama olmasın sakın :)
kısaca motosikletleri sevin hatta bir motosiklet edinin yavas yavas bayanlardada motosiklet kulturu gelisıyor artık ::)
Kızlar, Bayanlar motosiklet ile gezmeyi neden sevmezler?
sansizkurbaga sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Reysing bayilirim oo sesi yeter bee.. Araba desen egzozu mukhis bide susturucu var vites atarken cufss diye sesi yok mu ölunur.. Sird abim seviyom diye modofiye yaptirdi arabaua canim abim benimmm 😘😘 motosiklete izin vermiyor ama ben elimde olsa lara verim gezdirin la beni dicdm
guvenlı mı yanılıyorsun aslında bayanlarda cok sever motosıkletle gezmeyı fakat bu yıllarda da cok gordugumuz uzere motorsıklet kazalrından bır cok arkadasımızı vatandasımızı kaybettık sonucta haklılar
mutlaka kazalarda motosikletin ustunde kaporta siz oluyorsunuz ama genele baktıgınız zman trafik kazalarındaki olum ve yaralanma cok daha fazla bunda motosiklet sayısının fazla olmamasıda etkili ama ben uzun yıllardır binmeme ragmen henuz ciddi bir kazam olmadı umarım birgün motosiklet sahibi olur ve güven içinde gezersiniz
korkaklar belki ondan.. ben kaç kere düştüm ama hiç pes etmedim. öğrenmek istemiyorlar. halbuki çanta saç baş topuklu ayakkabı hepsi bahane... insanın içinde olacak.. yoksa motosiklet kadınlara daha çok yakışıyor bana göre :D www. motorcukadin. com
virajda süren kişi ne tarafa dönüyorsa onunla beraber sende o tarafa yatmalısın aksi halde motosiklet sendeler panik hele en kötü düşmandır artçıyı bilgilendirip almak lazım
tabiya bunu sadece yaşıyan bilir malesef halkımızda kamp kültürü çok yok motosikletle ege akdeniz turlarında kamp yapan okadar cok yabancı turiste rastladımki cok guzel alanlar var ama biz yerlerini bile bilmiyorum hep yabanclar tadını cıkartıyor
araba olarakda alfa 159 aracım var motosikletden hoslanmayan arkadaslarım kızıyor o araba varken bu motoramı binilir filan ama havalar musait oldugu surece sadece motosiklete biniyorum hovalar sogudumu otomobille görüyorum işlerimi
5-6 yıl once kısları bende motora biniyordum ama olmuyor heryerde kar varken bahsettiğim kamp yaptıgımız dağa gezi duzenkledik şu anda bu sıcakta bile o anları dusunnunce titreme gelir hayatımda bir askerde birde o gezide gercek anlamda dondugumu hatırlıyorum
Ben şimdiye kadar hiç motor sürmedim ama çok seviyorum. Sürekli şehirler arası motorla gezen arkadaşım var bir tane. Şimdi de ülke ülke geziyor. Ben önceden Türkiye'de gitmediğim yer kalmaz diyordum, şimdi onu farklı farklı ülkelerde görünce artık ben de farklı ülkeler istiyorum :)
anladım bende yakınlarda ezerbeycana gittim orta asya planım var ama bu sene izin hakkım doldu seneye mogolistanı gezmeyi planlıyorum o zamana kadar bir arkadaş bulmazsam tek gideceğim sizde muarım gezersiniz yurtdışını motosikletle gezmek buyuk zevk
mesela avrupa ya da azerbeycan tarzı yollarda cok sık yerlesim alanları bulundugundan sıkıcı gelmiyor ama mogolistan gibi uzun duzluklerin bulundugu yerde tek başına çok zor oluyormuş daha once giden arkadaşlarım var ama tabi gerekirse tek gideceğim bende
yani kız olaraktek basına bencede o tip yerlere gitmemelisin ama avrupa turu yaparsan sıkıntı yaşamazsın
kum fırtınası ise sık rastlanır birşey değil ama yakalanınca çok buyuk ızdırapmış cadır filan kalmıyor haliyle sıınacak bir yerin yok gecmesini bekliyorsun
asıl size yazık saçma sapan egolarla sorunlarla buraya gelip ona buna sarmaya çalışıyorsunuz belki bu konuyu bu satırları okuyan yaşı daha ufak genç bir kardeşimiz neden kadın diyerek farklı çağrışımların içine sokalımki kızlar ya da kadınlar diyerek bir ayrıma sokmak çok yanlış bayan genel olarak karşı cinse hitap etme yoludur yok siz bayan tavrından hoşnut değilseniz o zaman size kadın diyeyim ama genç bayanlarda kadın lafını haz etmezler bunu bilmemeniz mümkün değil
iilaki tartışmaz uzasın istiyorsun değilmi gizli açık et bakalım kimmişsin bu kadar uğraştıgına göre geçmişten canın yanan birisisin tahmin ettiğim kişiysen boşuna uğraşma böyle intikam alamazsın benden :D
ha ha bende yıllardır bu yuzden fitness yapıyorum dermişimmmm :D şaka tabiki ama motosiklet kullanan birisinin body ve fitness yapması lazım benim gibi bence zor durumlarda kalınca motosiklete hakimiyet kolaylaşıyor
En İyi Cevaplar