bi kız var aynı sınıftayız kızın telefonunu aldım başkasından mesaj attım sakıncası varsa sileyim die oda yoo kalsın dedi ben olsam silerdim senkimsinki numaramı alıyon derdim dedim oda ben yapmadım yapayım istersen dedi yap dedim deyiş o deyiş kıza mesaj atıyorum umursamıyor hiç toplu mesaj attığımda hatta bi keresinde sana mesaj atınca heycanlanıyorum dedim umursamadı ne haycanı dedi söledim cevap yazmadı bile bana mesaj atıp durma dedi ben mesaj atmadan önce böle değildi acaba senkimsinki numaramı alıyon derdim dedim ondamı kızdı eski çıktığımı hatırlatıyosun falan diodu şimdi sevgilisi olduğunu kastediyor knk olalım dedim ilk kabul etti sonra bi anda kanki olunduğunu ilk defa görüyorum dedi
ben buna ilk günden beri ters gidiom hayvanlık yapıorum vuruom sakasına kızıo bana en son yine mesaj atma dedi bidaha hiç umursamadım 2 hafta konuşmadık şimdi ben selam vermeden selam verio sürekli bakıo kendini gösterircesine içine içine bakıo her espirime gülüo selam verdi dedim insan yılbaşı mesajı atar oda asıl senin atman lasım dedi cevap vermionki dedim bu sefer verirdim dedi arkadaslarla sinema muhabbeti yapıyoduk aramızda oda dinliyomus demkki arkası dönüktü arkadaşına bizde gidelim ama beraber dedi ..
ben buna ilk günden beri ters gidiom hayvanlık yapıorum vuruom sakasına kızıo bana en son yine mesaj atma dedi bidaha hiç umursamadım 2 hafta konuşmadık şimdi ben selam vermeden selam verio sürekli bakıo kendini gösterircesine içine içine bakıo her espirime gülüo selam verdi dedim insan yılbaşı mesajı atar oda asıl senin atman lasım dedi cevap vermionki dedim bu sefer verirdim dedi arkadaslarla sinema muhabbeti yapıyoduk aramızda oda dinliyomus demkki arkası dönüktü arkadaşına bizde gidelim ama beraber dedi ..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer