Neden mesaj atıyor o zaman?

Eski sevgilimle ayrılmamizdan iki hafta geçmişti ve benim o iki hafta içinde falımda sevgilinizin yakın arkadaşı size onunla ilgili bir haber verecek yazıyordu. Bunun üzerine iki hafta sonra bana eski sevgilimin arkadaşı mesaj attı bende fal yüzünden cevap verdim. Ama bana bişey söylemedi onunla ilgili bende biraz devam ettim ama soylicekken dışarı çıktı ve biz konuşmadık. Gece bana mesaj attı ve eski sevgilinin arkadaşı olduğum halde bana niye cevap verdin falan dedi eski sevgilim de öğrenince tabi yanlış anladı beni öyle bir niyetim yokken öyleymiş gibi gözüktü sanki onun yakın arkadaşına yürümüş durumuna düştüm. Ve bana baya kızdı bağırdı telefonda biz konuşmadık baya sonra bana mesaj attı benim hep yaptığım şeyleri tahmin etmiş durduk yere bana mesajı atınca bende nerden biliyosun dedim sen benim ne zaman ne yaptığımı biliyosan bende biliyorum dedi. Ama barışalım hata yaptığımın farkındayım dediğim zamanda olamaz olmamasının tek sebebi arkadaşlarıma ben seni nasıl taniticam beni rezil ettin falan dedi. Ama bana mesaj attı sizce neden istemiyor ama bana mesaj atıyor anlamıyorum.

Neden mesaj atıyor o zaman?