bi kızın geldiğini görünce neden seninki geliyor der? hiç bi gülme ifadesi olmadan
dalga geçmek için mi?
dalga geçmek için mi?
erkekler sevdiklerini sahiplendiği için biz erkekler aramızda öylederiz işte hanı sevgilin manitan gelıyo yerine kısaca sneinki geliyo deriz yanı bunda dalga geçmekle nealakasıvar onu anlayamadık
hanı bazen dalga amaçlı olur ya arkadaşlar arasında o yuzden kafama takılmıştı
Dalga değil kime dediyse ya sana kafayı takmış ya da abayı yakmış
ya sapığın ya sevgilin olur artık ::::::::::::
Cevap
10Cevap
gülüyorsa sorun vardır zaten yani dalga geçiyordur hoşlandığı kız hakkında böyle birşey derseler çocuk panik olur ve gülmez emin ol kendimden çok iyi biliyorum :)
Bazen birbirimize şaka yapmak için, çok şişman veya çok çirkin olan bir kız için, seninki geliyor deriz..Ama mutlaka gülerek.Gülme ifadesi yoksa, çocuk kızdan hoşlanıyordur..
hayır hiçbi gülme ifadesi yoktu hatta çocuk kankasını ayakkabısına çok sert bi şekilde vurdu daha sonrada dönüp bana baktılar
Tamam, çocuk senden hoşlanıyor..
Senden bişey hissediyordur kankasına anlatmıştır. Sen öyle gelince de heh seninki gelio tarzında söylenir...
çocukla senın yakın olmandan dolayı arkadaşları ikinizi sevgılı hesabına getiriyo ama kankan dediğin çocuk bundan memnun değil o yüzden bu artık dalga konusu olmuş aha bak senınkı dıyolar bebe de muhtemelen uuff çekıyo
kızın erkekler arasında bişey yoksa, söylenen kızdan hoşlanıyor
hayır yok
yo hayır esprisine söylemiş.söylenir absürt bir durum yok.
yoo niye dalga geçsin ki belirtmişişte geliyor diye
hayır dalga geçmek için degil onu kıskandıgı için
ne arıyorsun bu lafta normal bişey.
Kızdan hoşlanıyor büyük ihtimalle
ardaşı veya manitası geliyor demiş heralde
bilmem
gvrtrfgtfge
not: bilmemi kabul etmediği için onu da ekledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar