+1 yılÖncelike madem bir şeyler başlamış karşındaki kişiye eleman demen yanlış.Bir kere bunu yanında da söylüyorsun çok büyük bir nezaketsizlik örneğidir.Neticede ilişkiye adım attığın şahıs işyerinde çalışan birisi değil .
Şimdi 3.Buluşmada öpüşme 2.haftada yüzeysel ilişki modu ters bir mod neden denilirse.İlişkiler bir kartopu tanesi gibidir.Eğer dağdan aşağı salarsan sonunda büyük bir çığ a sebep olur ve altında kalırsın.Biraz kendinizi frenleyin yoksa 3. veya 4.ay buralarda acaba hamile kalırmıyım konuları veya sizin tabirinizle(eleman) artık benimle ilgilenmiyor acaba başka birimi var soruları ile bilgisayar başında sabahlarınızı sabah eder kendinizi helak edersiniz.
Öncelikle 1 aydır tanışıyorsanız biraz daha tanışın birbirinizi tanıyın bugün ortama girdiğinizde bile iş olsun sosyal hayatta olsun bir kaç ay ortam gözlenir etraftan bilgiler alınır insanlar arasındaki etkileşime bakılır ve ona göre uyum sağlanır.Benim tavsiyem bu noktada kesin olarak cinsellik yönünü bırakmanız ve cinsellik ve hormonların etkisinden kurtulup onun sizi sizin onu tanıma ve karşılıklı kişiliklerinizi tartma analizine geçmeniz gerekir.Ortak zevklerinizi düşüncelerinizi hayat görüşlerinizi ortaya koymalı ve karşınızdakini iyi bir şekilde tanımalısınız.Bu şekilde kötü bir süprizle karşılaşmanızda engellenmiş olur.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Niye kimse iyi şeyler yazmamış bunun hakkında, iyi bir nedeni de olaiblir ve çok uyuşuyor çünkü her şey gayet açık demiş sana, yani flört ediyoruz biz demiş. Açıkçası ben de yeniyim böyle bir şeye ve aslında sevmiyorum, hatta flört etmeyi sevdğim kadına bir hakaret oalrak görüyorum sanırsam
00 Yorumla
+1 yılhiççççç bulaşma uzak dur sakın taviz verme mesajda atma elini tutmak mı istiyo o zaman adını koysun kaçan kovalanır die bişi var yuz vermezsen o senin peşinden gelir yuz verirsen sen onun peşinden gidersin dikkat et
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın. bir süre ben kaçacağım eğer kovalamazsa niyeti açıktır
ilişki adı nedir ya o sana bi şey yapsa yani başka bi kızla görüşse filan bi şey diyemcek misin tabiki diceksin aramamasına da taktik yapıcaksın sen de aramıcaksın dönerse serindir dönmezse hiç serin olmamıştır :)
14 Yorumla
Soran+1 yılhayatımda senden başka biri yok dedi ve çok çalışıyor okul ve parttime işte boş zamanlarında da benimle zaten aramamasını da çalışıyorum diyerek örtpas ediyo
Soran+1 yılgerçekten mi ya ben çok uzun bir ilişkiden çıktım ve inan ki flört etmeyi unutmuşum. ben bu soruları üst üste sorunca bana zaten hata yaptığımı düşünücem bu şekilde üstelersen filan demeye başladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılEleman işini biliyo 3. Buluşmaya nasıl öpmeyi becermiş seni garip demekki sendende yeşil ışık var birde her gün 1 kez araması garip işini biliyor tam bir çapkın nerden bulursunuz böyle insanları anlamam kendinizi kullandırmayı çokmu seviyorsunuz? Artık bu yaşta insanları tanıman lazım hisler yani.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Ben sokağa attığım çocuğa neden isim koyayım ki. İsim koymak istesem zaten istismar etmezdim..
Soran+1 yıl3. buluşma 1. buluşma diye nitelendirmedim ben hiç ama gece evime bıraktıktan sonra masum bir öpücüktü
- +1 yıl
Arkadaşım anla artık cinsellik yaşamak istiyor seni kullanıp atıcak çocuk buruşmuş bir çöp misali çocukmusun nesin algılamanmı zayıf gözlerinmi kör oldu yavrucuğum ilerde çok yakınırsın ismini peyniremi çıkartacaksin ayrıca senle yaşayacağı cinselliği neden başkaların bahsetsin?
ohoo sen 3.bulusmada falan öpüşmeye baslamssn sakn yanls anlama sana demiyorum 4 5 de su olur diye günahnı almak istemem ama sen bence bulusma şöyle adam gibi konustur onu hayatnda kac kişi olmşneler yaşamş neler bitmiş ögren brbrnzi konusrak tanıyınki ilerde sorunlarnza siz çözüm bulasınız. kısaca demem su niyetini konusturarark sen bile anlarsın
13 Yorumla
Soran+1 yılaslında konuşturdum biraz başka birileri var mı hayatında dedim bana dediği tabiki yok senden hoşlanmasam bu kadar çok buluşmazdık. ayrıca herkesin içinde elini tutmazdım filan. ama kafam karışık
Soran+1 yılkaç kere ben bitirelim dedim o da konuşalım için rahatlasın diyor. geçen gün ilişkiyi deneyelim dedi. yani sevgiliyiz mantığında ama o günden sonra bir ilgisi azaldı sanki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLaf aramızda, ben de bir kızla bu şekilde eğlencesine (.ikmek için) çıkmaya başlamıştım. Amacıma ulaştım ama sonra da ayrılamadım...
Dokuz yıl böyle geçti; bunun son 3-4 yılı evlilik lafıyla geçti. Şimdi de bana Nisan ayına kadar mühlet verdi. İstemeye gelmezseniz ayrılacam diyor... :)
(Herkes benim gibi insaflı ve merhametli değildir. XXer bırakır; ortada kalakalırsın. Ona göre davran.)14 Yorumla
Soran+1 yılama benim anlamadığım benim bakire olduğumu biliyor. işte etrafta bu şekilde yaşayabileceği çok hatun var
Cevap sahibi+1 yıl"etrafta o şekilde yaşayabileceği hatun varmış.." :))))
Güldürme beni... Bu kadar saf olamazsın.
"Evlenme teklif et ve ya hemen evlenelim ya da ayrılalım" de bakalım ne yapacak. Denemesi bedava.
(Ayrıca, yukarda bahsettiğim kızda bakireydi. Yani evleneceğim bayan... :)
Soran+1 yılbenim çevremde okuduğum okulda herkes çok geniş şeyler yaşayabiliyor. ben hoşnut değilim elbette ama adam zaten bar ortamında çalışıyo istese getirir birini atar eve..evlenme teklifi de nerden çıktı :D
- +1 yıl
bak güzel kardeşim arkadaş haklı bu konuda. İstese yapar eder diyorsun da senin bahsettiğin kızlar artık bu işin uzmanı kaşarı olmuş afedersin. Erkeklere basit gelir böyle kızlar. Nadir bulunan el değmemiş sıfır km daha cazip ve çekici gelir arkadaş onu demeye calışıyor sana. Sen fiziksel olarak uzak tut kendini ve bekle ve gör...
+1 yılOlay basit dostum. Üçüncü buluşmada öpüştüğün için, seni elde edilebilir olarak görmüş. O ilişki durumunu evirir çevirir, döndürür dolaştırır ama gene ortalığa ifşa etmez... Boşuna soruyu güncelleyip, sihirli kelimeler bekleme...
04 Yorumla
Soran+1 yılyani benimle oynuyor mu
- +1 yıl
Herhalde. Eğer oyun istemese 3. buluşmada iş o evreye gelmezdi. Yada adı bir birliktelik olurdu...
Soran+1 yılifşa etmek istemese neden okulda arkadaşlarının yanında eli elimde dolaşıyo
- +1 yıl
Hava olsun diye...
+1 yılkaç numaralı kız olduğunu sor bence ;) Anladın umarım. Gerçekten bir erkek bir kıza gönül vermişse günde 1 sefer aramaz. Heran her saat her dakika her saniye görüşmek konuşmak sesini duymak ister ve mesafeyi sen değil erkek koyar. Eğer mesafeyi sen koyuyorsan demek ki karşıdakinin niyeti farklı.
14 Yorumla
Soran+1 yılsordum inanır mısın artık ortam iyice bozuldu ve kimseye kızamıyorum. açıkca niyetini sordum yani anlık bişey mi istediğin tarzında o da eğer oyle olsaydı senle bu kadar hafta görüşmezdim senden hoşlanıyorum ve başkası da yok hayatımda senin de yoktur heralde tarzından bişey söyledi
- +1 yıl
Çok şeyler duydum gördüm çevremden o yüzden temkinliyim kolay kolay güvenmem kız olsun erkek olsun. Size tavsiyem madem öyle diyor arkadaşınız. Size el tutmaktan başka yaklaşmasına izin vermeyin bakalım 1 ay. gerçekten duygusal anlamda birşeyler varsa yanınızda olur. Yoksa böyle olmaz der resti çeker sizde gerçek niyetini öğrenmiş olursunuz ;)
Soran+1 yıltamamdır böyle deneyeyim ve eğer dediğiniz gibiyse zaten kendi pes eder.
- +1 yıl
aynen öyle ;) siz cevabı aramayın. Cevap sizi arasın bulsun... Sabredin ve bekleyin... umarım yardımcı olmuşumdur iyi geceler...
- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılya ılıskı sızın ılıskınız neden arkadaslarınıza reklam yapıosunuz kı.. aranızda arkadaslarnızı alırsanız.. bı hafta sonra bız neden ayrıldık dıe sorarsın burda.. bu sızın arkadaslıqınız.. ve dıqer arkadaslarınızın bılmesıne qerek yok..
00 Yorumla Facebook da ki serbest ilişki deyimi bu olsa gerek :D
19 Yorumla
Soran+1 yılvalla şuan herkes böyle yaşamaya başlamış kardeş ya neden düzgün adam çıkmaz karşıma
Soran+1 yılben zaten kaşar diye tabir edilen kızlar gibi görünmedim hiç bir zaman belkide 3. buluşmada öpüşmeye izin verdim diye böyle oldu. ki sanırım bu kadar yorumdan sonra bi daha yüzüne bakmayacağım
Soran+1 yılevet danışıyor. ben nereye istersem oraya gidiyoruz. ona bıraktığım da da oldukça pahalı yerlere götürüyor
Soran+1 yılnasıl ya neden ben ayrılıyomuşum o aşk acısı çekiyomuş ki anlamadım :)
- +1 yıl
Hehe :)
Zaten ilişkiden sıkılmışsın, seninki de seni kaybetmekten korkuyor.. Ne zamandır birliktesiniz bilemiyorum ama 1 ay içerisinde bu ilişki yönetiminden sıkılacaksın. Düzelir diye beklerken 6 ay geçecek ve ayrılacaksın :)
Bunun nedeni senin ilişkiyi yönetmen! Çok saçma ilişkiyi her zaman erkek yönetir, kadına da arada danışır tabi ki fazla alfa olmaz modern erkek..
Taksimde ki falcılar gibi hissettim kendimi :p
Soran+1 yılilişkiden sıkılmadım ama bu şekide beni cevapsız burakırsa iste o zaman tekmeyi basacağım :)
ama umarım yine dediğin gibi olur yani o kaybetmekten korkuyor olur. bu arada 3 haftadır birlikteyiz
Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Bi tavır koysan ötücek bülbül gibi ne olduğunuzu da işi bilmiyorsun işte. Şimdilik funbuddy olarak takılıyosunuz.
12 Yorumla
Soran+1 yılişte nasıl bi tavır koyayım ben dedim mizaclarmız uymuyor madem hala kafamda soru işareti var hala birbirimizn hayatında yokuz bence dedim. bana bir ilişki prosedürlere göre yürümez ki dedi
+1 yılSen bir kukladan ibaretsin. Kendine basite indirgemişsin zaten...
14 Yorumla
Soran+1 yılkendimi basite nasıl indirgemişim anlamadım
- +1 yıl
Üçüncü buluşmada öpüşülüp ilişkiye isim konmaz. Adını koyup öpüşecektin. Gerçi öpüşme kısa süreli mi uzun süreli miydi orası muamma...
Soran+1 yılisim koymak artık sevgiliyiz mi demektir. nasıl söylenir ki bu
- +1 yıl
Hayır isim koyalım dememiş ki, ne gerek var demiş. İstek tatmini..
+1 yılİlerisini bilemem ama şu anki amacı sadece etinden-sütünden faydalanmak. :)
Ciddi düşünen veya çok seven bir erkek olmadığı (bence) kesin.02 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur bilemem ki orasını zaten ben de. tekmeyi bassam mı bilemedim
- +1 yıl
Güven vermiyorsa, ki anlattıklarından bana hiç güven vermedi; şutla gitsin...
adamın olayı takılmak gününü gün etmek senden iyisini bulduğunda basıp gitmek.. ben sana ümit vermedim ki diyecektir..
14 Yorumla
Soran+1 yılişte en nefret ettiğimde bu adamlar bana güven diye bi yerlerini yırtıp yapıyolar ya bunu
Soran+1 yılya desin onu desin şu an onu istiyosa :D delirecem artık bende hadi yoluna diyeyim
Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı. :D yarın ağlayarak ks ya konu acacaksın geçen birisi daha sormustu bu tarz birşey. Yarın çekip giderse biz sadece arkadaşız derse kendisine baska sevgili bulursa ben neyim dediginde ne diyeceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşmıyız sevgilimiyz diye sorup sorup artık iyice kafasını dağıttığımdan zaten herşey zamanla oturacak olması gerektiği gibi ama için rahat olsun diye ilişkiyi deneyelim dedi...
Soran+1 yılbu bir bed dua mı yarın ben ekip gidecem şimdi of
- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yıl2 arkadassınız.. ıste takılın bole.. adını koyunca sorunlar cıkıo :)
00 Yorumla Eğlenilecek kız modeli olmak istemiyorsan dikkat et derim. :)))
10 Yorumla
+1 yılAmacı : Yatak
Ne olduğunuz konusuna Gelirsek : Onun Açısından sen zaman geçirilecek elinin altında tutabileceği birisin. yani joker...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşının 25 - 29 arası olduğuna emin misin ? bu biraz ergen muhabbeti gibi geldi bana
012 Yorumla
Soran+1 yılvalla ben az eski kafalıyım ondan sanırım çok fazla ilişki yaşamadım
- +1 yıl
25-29 yaş grubunun olayları olamaz bu ılla birşeyleri hisseder anlar insan 17 yaşındaki çocukların bile gözü açık bence sen kör olmuşsun
Soran+1 yılyani sonuç beni kullanmak mi istiyor
Cevap sahibi+1 yılsana ne diye hitap ediyo ? sevgilim bebeğim canım diye mi yoksa adınla mı ?
Soran+1 yılben asla canım cicim kelimeleri kullanmıyorum bitanem canım tarzında hitap ediyo arada da ismimle
Cevap sahibi+1 yılo kullanıyosa , zaten yaptıklarınız da belli, e siz sevgili olmuşsunuz artık, adını merak etmene gerek yok. sorduğunda sevgiliyiz demiyo mu ?
Soran+1 yılsorduğumda kafanda soru işareti olmasın bana güven herşey olması gerektiği gibi ilerliyor dedi hatta en son ben o kelimeyi duymak istiyorum tarznda konuşunca öyle zaten gibi bişeyler dedi ama işte ben bu kadar zorlayınca söylemesi şüpeli
- +1 yıl
Eleman cidden çok şanslıymış
Cevap sahibi+1 yılya seni istediği gibi yönlendiriyo işte. ipleri eline verme, azıcık kendini ağırdan sat. ilişki bir oyundur, oyunu da kuralına göre oynayacaksın.
- +1 yıl
Adam bide postada koyuyor tavır yapıyor böyle temiz kalpli bayanların bir hiç olmasına cidden üzülvyorum
Soran+1 yılben,m nasıl birşey istediğimi biliyor buna ramen güvenmem için dil döküyor etrafta 100lerce fuckboddy yaşayabileceği insan varken neden benle uğraşsın anlamıyorum ki ona bunu yaşatmayacağımı da biliyor
- +1 yıl
Sende onların içine gireceksin merak etme
İlla bir isim koyalim diye kasmayin.İsimsiz takilin.
00 Yorumla
+1 yılhenüz daha çok yeni yol yakınken ayrıl iş büyümeden bağlanmadan yalanlara kanmadan..
012 Yorumla
Soran+1 yılbugün ayrıldığıma dair bişeyler söyledim yarın konuşalım dedi belli olacak bakalım
- +1 yıl
zor kadının peşinden elde etmek için herkes koşar önemli olan zor biri olabilmek. illa cinsellik anlamnda değil tabiki arayıp sormamak kendini çkmekte bi zor olmaktr. bz kadın olarak çok şeye kanabilirz yapımız bu duygularımıza yenik düşüoruz. onunla beraber olmak ona inanmak isteyebilirsn bu çok normal ama eğer istedgn elde etmkse tamamen çek kendini bakalım gelio mu gelmiosa zaten film kopmuş demektr. geri geliosa ama hala aynıysa sen ona kendini kabul ettrmye çalştr ben böylym de o dmeden
Soran+1 yıltavsiyene uyacağım ki zaten şuradaki yorumlardan sonra bidaha cinsel anlamda da yakınlaşmam bakalım söylediği gibi düzgün ve güvenilir bir adammıymış
- +1 yıl
bu çocuğn ağzı ii laf yapıo sakın kanma istediğini yaptrana kadar taviz verme inanma bence. benim istedgm bu değil işine gelirse modunda davran o alışmş zaten kızlardan ilgi görmeye kızların her istedgni yapmasına sen ters çıkınca noluo deyp peşinden koşar
Soran+1 yılhaklısın sanırım bu kadar soru sorup inanmamam beni çekici kılıyor uğraşmak istemiyorum dese de. yarın konuşalım dedi aradığında cevap vermemek en iyisi noluyo desin
- +1 yıl
işte benmde en sinir oldgm nokta bu neden şimdi değilde yarın. yarın yüzyüze olursanz seni ikna edeblcegni düşünüo bnce. tekrar diorum kanma kaçan kovalanır. baktın istedgn kıvama gelmio benm isedgm bu değil de btr
Soran+1 yılevet 4-5 kere ben sevgli arkadaş arası bişey istemiyorm die söyledim. her sefernde seninleyim seni önemsiyorum diyor
- +1 yıl
işte kıvırıo hatta o an aklına ne geliosa sana karşı ne iyiliği olmuşsa onu söylüo. yapman gereken ben böyleym işine gelirse demek
Soran+1 yılyorulmuş ikna etmeye çalışmaktan ilişki prosedğrlere köle yapılmazmış öyle diyo. bende yarın ben böyleyim işine geliyosa dicem aldım gazı hadi bakalım :)
- +1 yıl
beylik lafları etmesin ben byleyim ilişki şöyle olmalı böyle olmalı falan demeye kalkmasın hiç. ayı eski sevgilim. konuyu açarsın neden böyle die anlatp seni ikna etmye çalışır snra ne arar ne sorar. bi bakmşsın kenedenden vere vere bitmiş sap gibi kalmşsın ortada. zaten bu olay yıllardr beraber olupta evlnmyen insanlar gibi. zaten beraberm bi imza atmaya ne gerk var ki derler. ama seven adam altı üstü bi imza atalm gtsn nolcak ki der.
Soran+1 yılaynen çok haklısın zaten şu an ben de boşlukta olmasam aklım yernde olsa 1 dk düşünmem lafı sokardım gediğine de işte bi ilhtimal dedim herkes öküz olmuyordur herhalde dedik. ama bu adamdan dediğin gibi cacık olmaz
- +1 yıl
zaten bz kızların başına ne geliosa bu boşluklardan hayatı düzene sokma istegnden sevlmk istendgmzden gelio
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen hemen cinselliği vermişsin bundan sonra zor karakterle ilgili birazda
02 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik anlamında o kadar birşey yaşamadık ki
Cevap sahibi+1 yılönce duygular ve hisler olacak kaldı ki o hemen öpüşmüş 1 haftaya herşeyi yaparsınız heralde biter sonrada yüzünü görmezsin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat