arkadaşlar genç bir kız kendinden 20 yaş büyüğüne aşık olabilirmi eğer öyle biri size aşık olmuşsa siz ne yapmalısınız?Acaba size neden aşık olmuştur? Aşk mi para mı duygusallık ya da ilgi mi? yaşlı adam genç kadın
Yaş farkı, genç bir kız kendinden 20 yaş büyük birine aşık olabilir mi?
Merhaba. Ben 20 yaşındayım 6 aydır bir iliskim var. Ve sevgilim 45 yaşında. Üstelik evli ve bir çocuğu var. Ama ben simdiye kadar bir sorun yasamadim. Bazi insanlar metres hayatı diyor. Sanırım öyle. Ama ben hayatimda kimseyi bu kadar sevmedim. Kokusu, gülüşü bir baska. herkonuda benim ilkim. Gerçekten aşkın yaşı olmaz. Ve olmadida. Onsuz bir gün geçmiyor. Para? En son planda. Daha bir kurus bile almamisimdir. Ve cok mutluyuz. Önyargılı yaklasmayin. Tabuları bir yıkın. Bu hayatta mutlu olmak icin kurallara bağlı yaşamayın. Sevin ne olursa olsun sevin. Yaş zaten bir rakamdır.
İnsan asık olacağı insani seçemez gerçekten zamanın da çok büyük konuştum ama ask insanın gözünü kör eder kurtulmak istersin olmaz hic bir şekilde olmuyor
Senin gibi istekli ve Metres olmaya arzulu genclerin hayalleri cabuk yikilir. Hayatin hep ikici planda gecer... hic bir zaman birinci olamazsin. Cünkü metreslerin hazin sonu dur bu. Birinci olmak isterler ama olamazlar, cünkü adam karisindan bosanmak istemiyordur, ama sana bosalirlar. Cünkü sen ikinci oldugun icin kavga gürültü cikartma gücün olmaz, adam hep sana senin gibi metreslerine baca ederler... ama devam et... ikici olmak hosuna gidiyorsa... sonucta seni kimse zorlamamis... Her sey cikar ve ego üzerine kuruludur. Cikar da her zaman maddi kazanc degildir. Belkide sana iyi bir is ayarlamistir, sana kerndini biraz daha iyi hissedecegin sosyal cevre kazanmistir, iyi yerlerde yemek yersin... kisa hafta sonlari kacamaklari yaparsin. böyle seyler 20 yasinda hayati yasamamis, gezip görmemeis, kültürsüzler icin cok cazip ve cekicidir tabiiki... :-) Aynen devam
Tabuyla alakası yok iğrenç bir şey bu bide iyi mi görücez her şeyi iyi değilse iyidir. Ne kadar sevsen de adam evli çocuklu imiş zaten öyle adamlar aşık olmaz genelde kullanır atar karısı varken seninleuse seninleyken de başkasıyla olacak. Bu ka*şarlıktan başka değil önyargılı olmayam diye seri katillere de kızmayalım o zaman saçma sapan konuşup milletin aklını çelmeyin. Böyle ilişkiler genelde tutmaz kısa sürelidir kullanır atar yuva yıkanın yuvası olmaz
ortada aşk varsa; yaş, boy, kilo hiçbir şey göze görünmez... zira aşkın gözü kördür. Eger neden asık oldu gibi nedenler arıyorsa, insanı huy sevdirir belki onun için uygundur. Tipi önemli olabilir bir cok neden :)
Bazı yaş farklılıklarını arada uçurum yoksa mazur görebiliyoruz ama 20 yaş da yeterince büyük bir uçurum.. Bence sorumluluk burada erkek tarafının ve olgun davranıp bu işi bir şekilde bitirmesi gerekiyor..
genç bir kız kendinden 20 yaş büyük birine aşık olabilir de, o adam kendinden 20 yaş küçük kıza asla aşık olmaz.o yaştaki adam aşkı gençliğinde bırakmıştır.boşanmış olsa bile bir aile kurmuştur ve hayatın duygusuz yüzüyle yıllarca muhatap olmuştur zaten ne duygusu ne aşkı.o seksi düşünür.20 yaşındaki bir kızı elde ederse önce kendini kendine kanıtlar tatmin olur.sonra kıza kanıtlamış sayar tatmin olur.sonra çevresine kanıtlar tatmin olur.gençlik aşısı gibi yani.kız ise hayat tecrübesinden etkilenir,ağırlığından etkilenir.çünkü o adam kızı yormaz genç erkekler gibi.yıllar içinde hayatı ve ilişkileri çözmüş genel anlamda tüm egolarını tatmin etmiş ,durulmuştur.
Tamamen yanlış ve egoist bir yorum. siz hayatınızda erkek tanımamışsınız. aşkın ve duygu sahibi olmanın bir yaş sınırı olduğunu ilk defa duyuyorum. bir takım önyargı ve genellemeler ile , belkide kendi acı tecrübelerinizi formüle ederek , doğruyu bulduğunuza inanmanız sadece size kaybettirir.
Senin hayat tecruben ancak böyle yorum yazdiriyor sana çünkü bunu anlaman icin o yaşta olmalısın ! Ben 42 sevdigim kız 26 yasindaydi ona deliler gibi asiktim cinsellik asla kafada yoktu cunku genc tecrubesizler et pesinde kosar günü gelince zaten olacaktir evlenirsem dokunurum sevdigime ama ask degilse 2 seferde atarsin yataga zaten neyse konumuza dönelim kizla 3 ay gezdik hep abi diyor acildim tersledi mesafe koydu yikildim üzüldüm agladimda ayip degilki aglamak derken bir kiz arkadas kankisiyle kahve icmeye sozlestim baktim baska bir afet 22 yasinda buda ilgimi cekti gez dolas filan devamli kiz kulleleri filan teklifi sundum yok filan demis ama ümit var arkadas kredisiyle temel kuruyoruz olur gibi yani askta yas olmaz benim yastakiler kadina daha cok deger verir genc erkekler gibi vur kac yapmaz evliligi düsünürüz ama bekar olanlar icin evli olandan uzak durun capkinliktir cünkü !
olabilir tabii ki. benim şu an içinde olduğum durumda bu. 25 yaşındayım. 45 yaşındaki birine aşık oldum. başlarda evli zannediyorum ama evli olması bile beni durdurmadı. şimdi boşanmış olduğunu duydum. elde etmesi daha kolay oldu. onunda bana karşı ilgisi var biliyorum. sürekli beni izliyor, ona bakmamdan çok hoşlanıyor, bana çok iyi davranıyor. ama bir sorunumuz var birlikte çalışıyoruz. firmada ben mühendisim adam benim genel müdürüm. ne kadar birbirimizden hoşlansak da ikimizde birbirimize açılamıyoruz. işin özü genç bir kız kendinden 20 yaş büyük birine aşık olabilir. bu çok doğal. şimdi arkadaşlar ben adamı elde etmek için ne yapabilirim? çok konuşma yada bir yerlere gitme fırsatımız yok. genelde toplantıdan toplantıya görüşüyoruz. arada sırada da odasında kısa toplantılar yapıyoruz. ama bana karşı ciddi. onun bana açılmasını sağlamak için ne yapabilirim?
ayni dert bendede var dert demiyeyimde öyle derte can kurban bende evliyim 3 kizim var kendim is adamiyim avrupada yasiyorum o tr de kardesimin baldizi benden 14 yas kücük gel görki sanki yillardir birbirimizi ariyormusuz ben direk konuya girdim simdilik dostuz ama ilerisini bilemem beklegin müdür acilsin unutmayin kiz evi naz evi ama sizde cok resmi olmayin cocuklarini ara sira sorun yardimci olma mahiyetinde v, s bir kapiyi aralayin bakalim ne olacak
Kolay 42 yasinda biri olarak söylüyorum örnek deki size danışmak istedigim birşey var dışarda bir kahve ısmarlasam ne dersiniz de? Hem hosuna gidecek cünkü onun düşüncesini önemsiyorsun diye hemde gelirse yok demezse yürü sor sizce askta yas farki önemlimi filan de at ortaya ufak ufak acil :)
Para kriter mi bunun için.. Belki karakterini sevdi.. Olgunluğunu sevdi.. Ama evlilik için uygun değildir.. Çocuk, aile bağları vs. sorun olur.. Kız 20 yaşında adam 40.. E kızın annesi kızı 20 yaşında doğurmuş olsa kayınvalideyle damat akran oluyorlar.. Mantıksız..
Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım görüştüğüm adam 44 yaşında. Evlenmiş 12 yıl önce boşanmış 2 tane de çocuğu var, büyük kızı benden 4 yaş küçük. Biz ilginç bir şekilde tanıştık beni o buldu ünlüler dünyasına da yakın bir isim. Ve bana aşık olduğunu söylüyor aramızda çok güzel bir ilişki var ama benim tereddütlerim mevcut ve bu ona da yansıyor. Kendini geri çekmek zorunda kalıyor. Gitsem koşa koşa gelecek ama gelmesini istiyor muyum? Tamamen ön yargılarim mi beni geri çekiyor bilmiyorum ama özlüyorum yanında çok mutlu ve iyi hissediyorum ne yapıcam böyle bilmiyorum
Ya bence aşk asla bir yaş değildir ya sonuçta herkes kendisinden büyük birisine veya küçük birisine aşık olmakta özgür buna kimse birsey diyemez bende aşık olduğum adamla aramızda baya yaş farkı var ben 20 o ise 45 yaşında ama aşk sadece bir rakam ben ona aşık olduğum ilk zamanlarda onu arkadaşıma anlattığımda bana dediği tek şey o senin baban yaşında falan filan ben sonra vazgeçmeyi istedim ama anladım ki isteseydi ondan vazgecemiyormusum aslında en başlarda evli olduğunu falan düşündüm ki öyleymiş ama eşi ile benimle tanışmadan 2 yıl önce falan ayrılmış ve şuanda gerçekten de aramızda çok iyi asla kim ne derse desin dinlemiycem ve sevmeye devam edicem çünkü gerçek aşkı o adamla tanıdım ben
Aslinda yas farki önemli degil karşindakini anliyabiliyorsan tek kötü zor yönü şu kiz 20 degilde 30 32 olsa erkek 45 50 olsa sorun olmaz cunku kizda olgundur ne istedigini bilir 20 22 olunca kiz ailesiyle ugrasiyorsun oyaylamak zor oluyor ben yasiyorum mesala bu sıkıntıyı ne kadar ciddi oldugunu ispatlaman sart ve kizi mutlu. Edecegine rahat ve konforlu yasayacagina yani ama erkegin parasi yoksa is hayatta olmaz zor aile ikna olmaz cünkü
kendilerinden 25 yaş küçükleriyle ewlilerde ondan.para için yanındalar.parasız olsalar ne gezerdi onlar yanında ki halis toprak ayda 5000 tl ödüyor nafaka olarak :)
En İyi Cevaplar