Aşk İlişkileri Kız 17 yaşında, 35 yaşında birine aşık olsa olabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aralarında 18 yaş çok mu sizce? Uyuşmazlar mı sizce ya da birkaç yıl sonrada olmaz mı?Ciddi bişey olabilirmi Güncellemeler+1 yıl Niye saçma anlaşıyorlarsa bence sıkıntı çıkmaz Kız 17 yaşında, 35 yaşında birine aşık olsa olabilir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl olamaz zaten o aşk değildir kendisini kandırmasın kimse. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sakın öyle bir hata yapma ben öyle bir hatadan döndüm kurtulduğuma şükrediyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye noldu ki Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Birkac sene sonra olur 0 0 Yorumla
nicovic Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İlgi duydukları şeyler farklı olur, fikirleri farklı olur, hayata bakışları farklı olur 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yaş farkı çok bence ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlaşıyorlarsa Yorumla Cefternal +1 yıl Şimdi anlaşıyolarsa sorun yokta ilerde ciddi sorunlar olur Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Gönül ferman dinlemez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur çok haklısınnnn. Yorumla u KasiKesh +1 yıl Ailesine bak genç gösteriyor mu yaşa bakma Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bence fazla ayrıca aşk değildir 0 1 Yorumla Giflendin +1 yıl Şu an anlaşıyor gibi görünür ama olmaz Yorumla
rustglitch Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl baban yaşında adam sence az mı :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Babam 60 yaşında yalnız Yorumla rustglitch +1 yıl baba evlat arasında 18-20 yaş fark olan aileler de var genel olarak baban yaşında ne tamam ye canım mutluluklar ♥ Yorumla rustglitch +1 yıl *ne b. ok yersen ye canım Yorumla
Ilkerysf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İğrenç yaa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
olamaz zaten o aşk değildir kendisini kandırmasın kimse.
Sakın öyle bir hata yapma ben öyle bir hatadan döndüm kurtulduğuma şükrediyorum
Niye noldu ki
Birkac sene sonra olur
İlgi duydukları şeyler farklı olur, fikirleri farklı olur, hayata bakışları farklı olur
Yaş farkı çok bence ya
Anlaşıyorlarsa
Şimdi anlaşıyolarsa sorun yokta ilerde ciddi sorunlar olur
Gönül ferman dinlemez
Doğrudur çok haklısınnnn.
Ailesine bak genç gösteriyor mu yaşa bakma
Bence fazla ayrıca aşk değildir
Şu an anlaşıyor gibi görünür ama olmaz
saçmalamayın yok artık
baban yaşında adam sence az mı :D
Babam 60 yaşında yalnız
baba evlat arasında 18-20 yaş fark olan aileler de var genel olarak baban yaşında ne tamam ye canım mutluluklar ♥
*ne b. ok yersen ye canım
İğrenç yaa
saçma
Hayır değil
Saçmalıkkkk
olmaz sacmalama