Eski sevgilim aklıma geliyor, çok canımı yakıyor?

Çok sevdim ben, hala da seviyorum.. İyi bir insan değil o karaktersizin teki. Lakin benim aklıma mutlu olduğumuz günlerden başka bişey gelmiyor, kin tutamıyorum onun bana tuttuğu gibi.. Canım acıyor ama.. Bazen hiç unutamıycağımı düşündüğüm olur ama bazen de zerre umrumda olmuyor, belki de hiçbir kızla konuşmadığım için böyle bilmiyorum. Kimseye güvenim kalmadı ondan sonra. Aradığım özellikte bir kız da şu an da çevremde yok gibi. Canımı acıtan şu, bana söylediği şeylerin aynısını ona da söylüyor, şu an hala onunla çıkıyor, dört aydır hiç konuşmadık, numarasını değiştirmiş ulaşacağım hiçbir yer bırakmamış. Bir yıl yedi aydır hiç bu kadar uzun süre konuşmadığımız olmamıştı. Eğer onu son gördüğüm karakterde bir insansa doğru insan değilmiş zaten ayrılmamız iyi olmuş da ya peki ilk tanıştığımızda ki gibi bir insansa beni sinirlendirmek için böyle seviyesiz kelimeler kullandıysa? Bir insan nasıl bu kadar değişebilir hayret ediyorum aklıma geldikçe.. Onun yüzünden neler içtim neler yaşadım ne insanlarla tanıştım kimlerle kavga ettim peki elimde ne var? Sıfır.. Aşık olmak akıl işi değil.. Doğru insan bulunur mu onu da bilmiyorum ama hiç kimseye güvenim kalmadı.. Hayattan bir zevk alamıyorum insanlar hep sahte olmuş sanki çıkmaza girdim nasıl toparlıycam inanın bilmiyorum.. Canın gibi sevdiğin, onun da seni böylesine sevdiğini düşündüğün bir insanla yollarınız çok kötü ayrılınca böyle oluyormuş heralde.. Hayırlısı olsun, Allah yardımcımız olsun günahlarımızı affetsin inşallah.. Bir şekilde hayırlı bir yola erişiriz inşallah.. Amin.. Buraya kadar okuduysanız ayrıca teşekkür ederim..
Eski sevgilim aklıma geliyor, çok canımı yakıyor?