Arkadaşlar babamla annem ayrılalı 4 sene oldu ben annemle yaşıyorum bu 4 see içerisinde babamın bir çok sevgilisi oldu ve çoğuyla tanıştım tabi genelde hiçbirine ısınamadım..
daha dun babamın yeni sevgilisiyle tanıştım. Yanlız sevgilide demeyelim bunlar nişanlandı ben 1 hafta oncesinden babamı hal hatır sormak için aramıştım ve aradığımda aramızda şu diyalog geçti;
-babacım nasılsın?
+iyiyim kızım çalışıyorum sen?
-şezlongta uzanıyorum (tatildeydim annemle)
+anladım canım. Bu arada ben bu cumartesi çoruma gidiyorum.
-neden noldu?
+kız istiyeceğiz.
ve ben şok... Babamın anne ve babası yoktur. Vardırda terk etmişler işte.. Her neyse hastanede çalışıyo babam ablam dediğim birisi var hastanede çalışan onuda alıp gidiyo çoruma kız istemeye. Diyologta okuduğunuz gibi aramasam öğrenemeyeceğim
dunde kadıbla tanıştım babama sarılıyo kocacım kocacım diye dolaşıyo etrafta.. Banada iyi davranıyo aslında ama bilemiyorum. Bir kız için babasının evlenmesi ne bileyim.. Çok koyuyor. Kadının 14 yaşında oğlu var..
benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
daha dun babamın yeni sevgilisiyle tanıştım. Yanlız sevgilide demeyelim bunlar nişanlandı ben 1 hafta oncesinden babamı hal hatır sormak için aramıştım ve aradığımda aramızda şu diyalog geçti;
-babacım nasılsın?
+iyiyim kızım çalışıyorum sen?
-şezlongta uzanıyorum (tatildeydim annemle)
+anladım canım. Bu arada ben bu cumartesi çoruma gidiyorum.
-neden noldu?
+kız istiyeceğiz.
ve ben şok... Babamın anne ve babası yoktur. Vardırda terk etmişler işte.. Her neyse hastanede çalışıyo babam ablam dediğim birisi var hastanede çalışan onuda alıp gidiyo çoruma kız istemeye. Diyologta okuduğunuz gibi aramasam öğrenemeyeceğim
dunde kadıbla tanıştım babama sarılıyo kocacım kocacım diye dolaşıyo etrafta.. Banada iyi davranıyo aslında ama bilemiyorum. Bir kız için babasının evlenmesi ne bileyim.. Çok koyuyor. Kadının 14 yaşında oğlu var..
benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten oğrendikten sonra babamla ilk buluştuğum gun yuzune tukurmuştum. Hak etmişti ve biliyodu hiçte birşey yapmadı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer