yakışıklılığın tek başına sağlıklı bir ilişki yürütmeye yetmediğinin göstergesi erkektir. gülmelik, eğlenmelik, gezmeliktir. partnerdir o. asla eş olamayacak olandır.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekten erkeğe değişir. Elim yüzüm düzgün boyum posum yerindeyken, bir çok kişi tarafından beğenilirken Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden birinden mezunken, ve sayılı büyük holdinglerine bağlı bir firmada oldukça iyi bir işte iyi bir ücretle çalışırken, bilgi, entelektüel ve zeki bulunurken bunun yanında güzel ahlaki değerleri sahipken, dürüstlük, vefa, hoşgörü, anlayış , yardım severlik gibi, sevdiğim kişilere gerçekten değer verirken ve bu kişileri herkes çok şanslı bulurken ve o kişilerin yerinde olmak isterken, yeni tanıştığım, geçmişte tanıdığım bir çok kişi sevgilim olmak için can atarken dediğin şeyler beni hiç yansıtmıyor.
Belirli bir alımı varsa insanın ve de genel bir kitleye hitap edebiliyorsa ve de karşı cinsle iletişimde hiç bir sorun yaşamıyorsa oldukça seçici oluyor. Bu durumdayken bile yalnız kalmak istediğim anlar oldu, her bir ilişkimin arasına 2-3 sene soktum zaten çok az kişi hayatıma girebildi. Yalnızlığı belkide sevdiğimden ötürü. Bence bu bir seçim, insanın sevgilisi olmak zorunda değil, bazen arkadaşları yeterli olabiliyor ya da insan kendi kendisine fazlasıyla yetiyor.35 Yorumla- +1 yıl
yok yaa öyle değil şu siteye baksan herkes kesin gay dir diyor öyle bakmıyolarki olaya maldır bu salaktır yorumlara bir bakın isterseniz...
Cevap sahibi+1 yılBakış açısı farkı, ya da bir başka deyişle çamur at izi kalsın da denebilir. İnsanlar sahip olmadıkları, ve de belki hayatları boyunca sahip olamayacakları bir çok şey için teselliyi sanal ortamlarda buluyorlar bu kişilerde onlardan olsa gerek.
- +1 yıl
sanki anlaşmışlar birader bir baksana süpermoderatörler bile var yaniii niye gay olsun yaniii ne kadar garip geldi bana..
- +1 yıl
Öncelikle şunu belirtelim, bir erkeğin yakışıklı olması onun gay olduğunu göstermez.. Yakışıklı olan gencin sevgilisi hiç olmamışsa, çok akıllı davranıyordur. Kadın bularak sevişmektense, para kazanmaya çalışan tiplerdendir. Çünkü bir kadınla yatmak için kadını tavlamak gerekiyor. Onunla tanışmak, barda veya başka bir mekanda yemek yiyerek eve atmak gerekiyor. Durum böyle olunca akıllı adamlar asla bu tarz şeylere zaman ayırmazlar. Sorumluluk sahibi ve akıllı bir insanın sevgilisi olmaz. Yakışıklı olsun veya olmasın fark etmiyor.. Yüzlerce kadın var, birinin göğsü iri. birinin kalçası büyük. 30 dakka seviştin, boşaldın sonra.. e ne olacak? uykun geldi yattın. Sonra kadını çöpe attın e git bitti işimiz dedin. E sonraki haftada öyle, çak geç çak geç ne bu nan? Akıllı adam işi değil bu.. içine sindiği kadınla birlikte yaşamak ister onu. İlla biriyle sevişmeye veya sevgili olmaya gerek yok. Bu böyle bilinsin. Gay olan kişi kendini belli eder ayrica.. gaylıkde bu değil. AKILLIKTIR.
- +1 yıl
Unutmayın, siz neyseniz o olun. Başkalarının değişiyle değişmeyin. Seks bir başbelasıdır bağımlılık yapar. Hangi kadını görsen onu becermek istersin, durdurak bilmeyen bir fantezi haline gelir.. Abi git ruh ikizini ara onun yerine, onunla evlen bebeğiniz olsun onu büyüt anasini satim ne uğraşıyorsunuz karıyla kızla takılıp sevişmekle..
En İyi Cevaplar
Cevabı veriyorum
1.Kıza teklif etmiş kız reddetmiştir sonuc kız havalıdır
2.yukardaki durum motivasyon bozmus ve onu kızlara sogutmustur
3.kızlardan bir sıkıntı görmüş onlarla konusmak muh. etmek istemiyordur
4.cok kırılgandır
5.cok cekingendir
6.Gay olabilme ihtimalide vardır :D
7.arabası yoktur (bu maddeye gülen saflar çıkabilir ama hayat bu arkadaslar gercekler acıdır)
8.parası yoktur
9.bilgisi yoktur yani oturup 2 kelime edemez kızı etkileyemez
10.zamanında onla bunla takılmam bu kötü pis deyip oturmaz sonra gider miss turkey güzeline yazar alır cevabını oturur :D
11.Valla sıkıldım birazda siz yazın :D90 Yorumla
+1 yılBaştan kendine notunu vermiştir çünkü... Önyargıları vardır; kimxse beni sevmez, olsa olsa eğlenirler, havalarını atarlar benimle diye.Böyle olunca da herkese aynı etiketi yağıştırıp onu yürekten sevecek insanı bile kendinden uzaklaştırır bilmeyerek. Arkadaşın önce bu düşüncelerden kurtulması gerekir.
20 Yorumla
muhabeti olmamalari dir, yakisikli erkekler gorunusune, yakisikli oldugunu hisetmiyenlerse ( cirkin demiyim ) diline guvenirler, sunu hic unutmayinki erkekler gorduklerine kizlar duyduklarina inanirlar bu yuzden kizlar makyaj , erkekler yalan soyler;)
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
50Cevap
+1 yılYakışıklı olduğu halde sevgilisi olmayan erkek işini iyi bilen erkektir.
Çünkü sevgilisi vardır ve etrafa çaktırmıyordur. Böylece aynı anda birden fazla manita ile takılarak gününü gün ediyordur. Hatta sevgilisi olmadığına inanan bazı aynalı sazan hatunlar bunların üzerlerine atlarlar. Mahçup sevgilisi olmayan delikanlımızda saf ayağı ile bunlara hayır demez.
Yere bakandır yürek yakandır. Öyle ki cümle alem eş dost aile buna kız ayarlamak için uğraşırken bu eleman gününü gün eder. Kafi derecede ceviz kırdıktan sonra bir 'güzele' (çirkinlerle işleri olmaz) gönlünü kaptırıp bağlanır. Evlenir evlenmez 2 çocuk yapıp hatunu eskittikten sonra 40 yaşlara doğru genç sevgili yaparlar. Bi de paraları varsa var yaaaa...!
Neyse uzatmaya gerek yok.
Sevgilisi olmayan yakışıklı diye bir gerçeklik olamaz vesselam.01 YorumlaDostum Yakışıklı erkek vardır arkadaşların söylediği gibi havalıdır ... İyi olan tiplerde vardır onların genelde istediği sadakat şefkat söz dinleyen bir bayan olduğu için çıkmıyor olabilir ve yalnız kalmasının sebebi bayanlardan da kaynaklanıyor onlar genelikle erkeklerin gelip sohbet edip konuşmasını isterler ... neden kendisi yapmıyorlar onlarda yediremyor kendine sonra gelip
Bilmem gay desinler ... Gay olduğunu söyleyen bayanlarda diyorum. Gidip sorun Gay mısınız diye ? Evet derse doğru düşünmüşlerdir değillerse O erkek zaten ne yapacağını iyi bilir ;)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sadıktır bağlıdır korumacıdır başka insanlara potansiyel sevgili gözüyle bakmamaktır bu yüzden çevresinde çok fazla kız vardır daha uzar gider.. senin yazdıklarının hep sevgilisi olur çünkü kızlar adamdan anlamaz nerde çakal var ona yüreklerini açar..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılgay olma ile ne alakası var anlamış değilim erkeklerde de kızlarda da aynı yorumlar gay likle bir alakası yokki bu işin yaa karşısına elektrik alacağı biri çıkmamıştır
yada açıldıkları kızlarla sevgili kıonumuna gelememiştir
yakışıklı olan her zaman bir adım önde olan kişidir...00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılzaten yakışıklı diye tercih edilen erkeğin bir tarafı kalkar, karşısındakini kullanır sonrada çöpe basket atar. mazbut erkek tipindekiler de 2 ci erkek hakkı olarak tercih edilir ancak biz artık o teraneyi yemiyoruz. tipe bakıp sevgili seçenler reddettikleri beğenmedikleri tipleri yedikleri darbelerin sonunda eş olarak seçmemeli: sonuçta bu kişiye hakarettir.
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı diye tabir edilen kişler, çoğunlukla gay oluyorlar. Gerçekten ben bunu gözlemledim.
Fazla megalomanlık,
Aşırı seçicilik,
Yaklaşırken ki özgüven düşüklüğü,
Yakışıklı olduğu halde çekingenlik durumu,
Sevgilisi vardır önyargısı,
En önemlisi ' çirkin şansının olmaması '.00 Yorumla
+1 yılçok bencillerdir kendileri, 1 taneyle yetinmezler, hep kız arkadaşlarını secerken çok kız arkadaşı olan kızları secerler, timsah gibidirler çok yalan söylerler dedigim gibi timsah gibi oldukları için timsah gözyaşları dökerler ama ne hikmetse kızlarda hemen kanı verir onlarda bu fırsatı hiç kaçırmazlar:) bana kızmayın yakışıklı olmasaydınız banane :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne alakası var yakışıklı erkek neden eş olamasın arkadaşım çok boş bakıyorsunuz cidden nerden bu kanılara varıyorsunuz anlamıyorum
ne olursan kendin ol yakışıklıda olsan tipsizde olsan öyle ol yaniii illa ağzın laf yapıcak yok şöyle olucan yok böyle olucan diye bir kanı yokkii...
sonrada bu çok konuşuyor diye yanaşmazlar yanınada istediğin kadar düzgün konuş00 Yorumlayakışıklı olan erkeklerin tek sorunuda cok aşırı ilgi ve alaka usandırıyor . bıktırıyor hatta öyle anlatması imkansız olaylar yaşıyorsunuzki . bazen kızdanda cinsellikdende nefret edildigi pişmanlık duydugunuz anlar oluyor .:(
00 YorumlaHayır,yakışıklı erkekler her kıza bakar ve baş döndürürler.
40 YorumlaBende aynı durumdayım Şu an neden cikmadin derseniz istediğim gibi insan çıkMadi benden hoşlanan oldu fakat ben bir şey hissetmedim yani ortak özellik şu 'Kadın/kız olsun çamurdan olsun düşüncesi yok yalnızlık ta iyidir''
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. biz kızlar gördüğümüz anda bunun kesin sevgilisi vardır diye düşündüğümüz içinde olabilir :)
53 Yorumla- +1 yıl
Yok artık böyle düşündüğünüzü bilmiyordum :S
Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. yakışıklı olmayan ama kendini yakışıklı sanan erkek de olabilir bu?
42 Yorumla
+1 yılŞu anda onlardan biride benim, bunun sebebi ise açıkça dötümün kalkık olması, beğendiklerim varmı var fakat gelsin o bana teklif etsin bu zamana kadar kimseye teklif etmedimde etmemde...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. de ki onlara ; yakışıklılığın tek başına sağlıklı bir ilişki yürütmeye yetmediğinin göstergesi erkektir. gülmelik, eğlenmelik, gezmeliktir. partnerdir o. asla eş olamayacak olandır.
13 Yorumlakendilerini üstün gördüklerinden karşı cinsten heranki birine gidip açılmamaları sebep olablir
41 Yorumla- +1 yıl
yok tam tersi ezik oldumuzdan konuşamıyoruz evet banada diyorlar dışarıdan yüksekten bakıyorsun millete diye ama öyle degil ezigiz aslında biz utangacız kötü yetiştirilme sonucu böyle olduk normalde karı kızın gırla oldu otamlarda sayısız kız götürmemiz lazım ama işte lanet olsun hayat oh rahatladım :D
ay-dın-lan-dım
hop hop
hip hip
oy valvela valvela
ateş düştü şalvara34 YorumlaYakışıklılığın getirdiği bir aşırı özgüven oluyor ve zor seçiyor genelleme yapmak istemem ama gözlemlediğim kadarıyla çoğu yanlız zor seçtiği için ,o yüzden her çiçekden bal almayı yeğliyor
03 Yorumlasadece yakışıklı olmak yetmez ki. "Kadınlar duyduklarına, erkekler gördüklerine aşık olur. O yüzden kadınlar makyaj yapar, erkekler yalan söyler.." diye bir söz var .. konuşmasını güldürmesi bilmeli ilk önce :)
20 Yorumla
+1 yılbelkide o yakışıklığı onu itiyordur.. yani kızlar zor biri yada ulaşılması zor olarak görüyordur. karşı cinsi farklı bi umutsuzluğa itebilir
00 YorumlaYakışıklı bir erkeğin sevgilisi olmama ihtimali yoktur diyorum ben. Kendini yakışıklı sanan erkeklerin uydurmaları bunlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Benim arkadaş var boyu 196 tipi Rus manken gibi burnu fındık çok taraflı havalı tipi sevgilisi olmadı. bir arkadaşta boyu 187 tipi Rus mankene benziyor birebir sevgilisi olmadı kızlar ilk adımı erkekten bekler adamlar asosyal nasıl sevgili leri. Olsun boş yapma daha fazla asosyalse Brad pit ol yine olmaz. Tipi iyi olup sevgilisi şu olmayan çok fazla çirkinlerim çoğunun sevgilisi var zaten bizim oralarda
kızların kendi aralarında konuşup, vayy bee o çocuk çok yakışıklıydı neden kabul etmedin demesi ve ardından rededen hatun kişinin doyuma ulaşmasıdır :)
00 YorumlaO durumdaki sevgilisizlik iki türlü oluyor. Ya için doludur ve sen kimseyi beğenmezsin ya da için boştur ki kimse seni beğenmez
00 Yorumla
+1 yılFuckbuddy takılıyordur, hayata bakış açısı falan farklıdır.Sevgi güzellikle alakalı olan bir şey değildir ki zaten.
00 Yorumla
+1 yılbeyinsiz içi boş ya da abaza. ya da gercekten asık olmayı bekliyodur.
12 Yorumla- +1 yıl
arkadaş ne gömdün ya, alt tarafı bu tipleme yakışıklı sessiz sakin bi adam nedir bu ?
- +1 yıl
yakısıklı olması ik görüş için önemli bi kıstas . ilk görüşte etkiliyor sonra sogutuyorsa aptaldır bu kadar basit gömdüğüm yok gercekler
+1 yılBelki de aradığını bulamamış ,Doğru kişiyi bekleyen erkektir.. Yerden yere vurdun sanki sen biraz :)
21 Yorumlabazen herşey tamamdır ama doğru zamanları gelmemiştir ya da şansları henüz dönmemiştir :)
10 Yorumlabelki cinsel tercihleri hem cinslerinden yanadır :D
10 Yorumla
+1 yılZor begenir bence,bu kız içinde erkek içinde geçerli..
20 Yorumlaerkegin agzı laf yapacak.. nabza göre şerbet verecek.. gerisi bosss
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılParasızdır. Para olmayınca doğal olarak çevre de olmaz,çevre olmayınca kız da olmaz
00 Yorumla
+1 yılyalnız erkeklerin genellikle yakışıklı olduğu kanaatine vardıran sebep ne pardon?
00 Yorumla
+1 yılboş tenekenin tekidir, kof görselliğin işe yaramadığının kanıtıdır.
birikimi ve bana vereceği olmayan birini napiyim
23 Yorumla- +1 yıl
he ya
- +1 yıl
Vardır vardır vereceği hem de en sevdiğinden
bence yüzsüz olmamasıdır mesela kızlara gidip açılamaz çekinir kötü laf söyler reddeder korkusu var ama krolar vardır ulan 10 tane teklif gönderim 1 tanesi tutar der :D
22 Yorumla- +1 yıl
Herif harbi açıkladı :D
Aptaldır belki,sırf yakışıklı olduğu için burnu havadadır o yüzden çıkarı olmayan kızlar arkasına bile bakmadan kaçarlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılerkege göre degişmekle beraber kimi sakin sessiz kimi vurdugu önünde vurmadıgı sırada hepsi için aynı genelleme yanlıs olur
00 Yorumla Bizde bir zamanlar severdik, ne oldu ? her şey boşunaymış bizde akıllandık şimdi, ciddi yok !
Karşımda durduğu zaman heyecan duyduğum birini bulana kadar evlenmek yok00 Yorumlakendini kasması, elimi sallasa ellisi demesi, gay olması, daha erken diyip ertelemesi, karizma olmaması, konuşmayı bilmemesi... bunlardan dolayı yalnızlar
00 Yorumla
+1 yılçocukça davranan erkekler kızların dikkatini çekmez çünkü erkek kardeşlerinden bi farkları yoktur.
32 Yorumla- +1 yıl
profil resmine ve ismine bakılırsa sen çok olgun görünüyosun ya nerden buldun bu olgunluğu ?
- +1 yıl
asıl olgunluğu insanın dış görünüşüyle yargılayan ismiyle yargılayan bi insan olgunluktan nasıl bahsedebilir ki acınası durumdasınız sizin gibiler bu ülkede olduğu sürece malesef ayrımcılık kavramıda devam edicek yazık. benim kendime özgüvenim varki resmimi koymuşum buraya kimsenin fikri umrumda değil peki ya sen :)
+1 yılağzı laf yapmıyordur. konuşunca sıçıyordur. tipi iyidir hoştur lakin birikimi yoktur .
31 Yorumla- +1 yıl
ne alaka yaaa çok konuşuyo diyipte ilgilenmeyende sizsiniz ...
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışıklı olduğu halde sevgilisi olmayan erkeklerin ortak özellikleri bence kimsenin canını yakmamak istemeleridir...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızların hoşuna gitmeyen bir davranışı vardır atıyorum aşırı kırılgandır ya da kız gibi trip yapar ya da egosu çok fazladır bunları sabaha kadar saysam bitmez
06 Yorumla- +1 yıl
ne alakası var yaa bir erkek neden bunları yapsın bunları yapan bayanlar zaten
Cevap sahibi+1 yılöyle olmuyo ben bir çocukla tanıştım sürekli çıktığım kızlar beni terkediyo diyip duruyodu sonra onunla çıkmaya başladım çok da yakışıklıydı görenin ağzı açık kalıyodu bende terkettim çünkü davranışları iticiydi ben yaşadığımı anlatıyorum uydurmuyorum
- +1 yıl
onu anlamaya çalış sende niye kırılıyor niye trip yapıyor herkesin fıtratı farklı bunları neden yapıyor onu anlayıp dinlemeye çalıştınmı?
anca yakışıklı erkekti terk ettim şimdi kimin egoları şişti anlaşıldı
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle böyle olmadı 3 yıl çıktım her seferinde konuştum bu huyların hoşuma gitmiyo diye ayrıca yakışıklı diye de çıkmaya başlamamıştım bence sen önce ön yargılarından kurtul
- +1 yıl
3 yılmı sürdü? ne yapıyor peki hani bu olaylar nasıl çıkıyor yaniii şimdi onunda sende sevmediği huyları vardır illaki her ilişkide oluıyorki bunlar...
Cevap sahibi+1 yılmesela bana mesaj atardır 1 dakika geç cevap versem sen beni hiç umursamıyosun moduna geçerdi bunun beni rahatsız etmesi gayet normal değil mi ya da ben çok sevdiğim bir şairden bahsetsem sadece şiirlerini beğendiğimi bile söylesem kıskançlık yapardı o gececi çalışırdı benim saat 6 da okula gidiceğimi bile bile gecenin dördünde arardı uyuycağımı söylesem bozulurdu terketmem normal değil mi bunun benim egomla bi alakası yok onun bende hoşlanmadığı şeyler var mı dersen benim bu davranışlarına kızm
kızlar ben yakışıklı mıyım? değilsem yorum yapıp kalabalık etmiim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakışıklı erkekler genelde kendilerini bi bok sanırlar herkesle çıkmazlar güzel olsada bi kusur bulurlar bundan bolayı yalnız kalmaya mahkumdurlar kusura bakma
40 Yorumlayakışıklı oldugu halde bi türlü sevgilisi olmuyosa sosyal degıldır agzı laf yapmıyodur.
00 Yorumla
+1 yılhmmm öyle miymiş? bugün birşey daha öğrenmiş olduk, eyvallah hermano
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaksııklı erkek olarak kendinden bahsediosan insanları güldürmene kendini şaklabana çevirmene gerek yok. he dier yakılşıklı erkekleri diosan farklı
00 Yorumla
+1 yılgüzel kızların ve yakısıklı erkeklerin kolay kolay sevgilisi olmaz
10 Yorumla1 ortak özellikde bütün yakışıklı erkelerin ksde toplanmış olması
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaaa kalbimi kırdın. iyi bir eş olabilirim*derdinde değilim :D
00 Yorumla
+1 yılYakışıklıların genelde pipisi küçüktür :/
25 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyon kaç tane yakışıklınınkini gördün?
- +1 yıl
Tecrübeli baya ablamız
+1 yılSen misin o yakışıklı :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Yakışıklı olduklarını sanmalarıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılortak noktaları osbir çekmek olabilir :)
30 Yorumla
+1 yılkendini begenmislerdir.
10 Yorumla
+1 yılArmutun iyisimi ayılar yer..
10 Yorumla
+1 yılanladik yakisiklisin bukadar uzatmana gerek yok
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelkide kendine gore yakisikli bana gore degil
10 Yorumla
+1 yılCanı yakan erkek her zaman 10 adım öndedir.
11 YorumlaGay olmaları?
32 Yorumla- +1 yıl
ne alaka. verdim - ni
- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yakışıklı olduğu halde sevgilisi olmayan erkeklerin ortak özellikleri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler