Son zamanlarda sevgilim benden uzaklaşmaya başladı. Nasıl ilgisini geri kazanabilirim?

Biz 6 ayı aşkın ilişkimizi çok uzaklardan yaşıyoruz. O Türkiye'de ben Almanya'da... Ancak birbirimize kavuştuğumuz zamanlarda birbirimize olan sevgimiz gittikçe artmıştı. O bana göre biraz daha kendi içine kapalıydı yine de. Bana açılmakta biraz daha zorlanırdı ancak beni gerçekten de çok severdi. Fakat son ayrılığımızdan sonra ilişkimiz biraz kötüleşmeye başladı. Başlarda yine eski zamanlardaki gibi internet üzerinde görüntülü konuşuyorduk. Birbirimizi görünce ikimiz de mutlu oluyor ve güzel şeyler hakkında konuşuyorduk. Ancak bir süre sonra başta onun yanında olamadığım için özlemeye başladım ve zamanla bu özlem onun da anlattıkları ve benim de kafamda bisürü olumsuz düşünce kurmaktan dolayı onun adına yorucu ve sevgiden çok teselliye yönelik konuşmaların başlamasına vesile oldu. Benim karamsarlaşmamın en büyük sebebi zamanında üniversite dışında birbirleriyle hiç zaman geçirmediği bir erkek arkadaşıyla bir süre sonra haftada 2 kez (diğer kız arkadaşlarıyla bile haftada 1 ya buluşur ya buluşmaz) buluşmaya başlaması ve beni hırslandırmak için o arkadaşının beğendiği özellikleriyle bana örnekler vermeye başlamsı açıkçası beni çok korkutmaya başladı ve kıskançlığımı kontrol edememeye başladım. Ayrıca sürekli benim moralsiz ve tedirgin halimin onu da benden soğutmaya başladığını düşünüyorum. Çünkü son zamanlarda onla konuştuğumuz tek konu ona deliler gibi bağlandığım, onsuz hayatın anlamsız olacağı, onu son zamanlarda kısıkanmaya başladığım vb. konulardı. Şu anda da sevgilim Japonya'ya gitti ve saat farkı yüzünden hem konuşmalarımız iyice kısaldı hem de konuşabileceğimiz zamanlar olmasına rağmen benle muhabbetini olabildiğince az tutmaya başladı. Ancak benle konuşmasa bile her gün birileriyle konuştuğunu görüyorum ve bunun ailesi dışında erkek arkadaşı olduğunu da düşünüyorum ve bu beni çok korkutuyor. Size sormak istediğim sizce bu ilişkini devam etmesi mümkün mü, sevgilim artık o çocuğa ilgi duyuyor olabilir mi ve bu ilişkiyi kurtarmak için napmam lazım
Son zamanlarda sevgilim benden uzaklaşmaya başladı. Nasıl ilgisini geri kazanabilirim?