Sevgilim eskiden benimle cok ilgilenirdi hergün gormeye gelirdi.sabahlari upuzun mesajlarla uyanirdim.simdi eskisi kadar uzun mesaj atmiyor.yalnizca doğum gunumde cicek alıyor her ayimizi bugun bbesinci ayimiz kutlu olsun nice uzun beraberliklere diye kisa mesajla kutluyor.eskisi kadar romantik değil onu budurumda cok uyardim.ben ilgimi azalttim.ama hala tavri ayni sekilde ben bu durumdan rahatsiz ve mutsuzum.Ayrilmak istiyorum ama onun varligina cok alistim.Ayrilik bana cok zor gelir.Ne yapicagimi bilmiyorum.Fikir verin arkadaşlar lutfen .
Cevabın nedir?
şimdi bir i nsan alışma diye birşey vardır zaman geçtikçe sana rahat davranıyor buda nolmaldir sanki senle o kanka gibi olmuşsunuzdur olucaksınızda anlıyacaksın çünkü belliki aradan aylar yıllar geçmiş sözlerinden bu anlaşılıyor bide çıkmadan önce tanışıyormuydunuz ?
18 Yorumla
Soran+1 yılHerseyimsin diyor.kanka olmadik ama iliski monotonlasti bu durum beni cok rahatsız ediyor ben sevgilim dediğim kisinin cok romantik olmasini istiyorum her zaman.bu benim için 10 aylik bir iliskiyi çöpe aticak kadar buyuk bir sebep.daha oncesi tanismiyodukk biz onla tanismamamizla çıkmamız biroldu :))
- +1 yıl
diyorum bu nolmal karşı cinsinden çok ilgi istiyorsun ama karşı cinsin çok romantik olmayabilir bu nolmal sen karşı cinsinin romantiğinimi kendisinimi seviyorsun ilk önce bunu düşünüp tartman lazım sen segilinin sadece romantiğini mi seviyorsun ayrılmak istediğini dile getiriyorsun
Soran+1 yılBu sadece ona karşı değil hayatimda kim olsa ayni sekilde olur sevdigim insanin brnle cok ilgilenmesini isterim yapim bu. Sevdigik insan tarafindan romantik sözler duymak veya küçük romantik kce yapılmış suprizler beni mutlu ediyor. Bunlar olmayinca sinir oluyorum..bu sınır beni geriyor ben bunu ne yazik ki normal karsilayamiyorum.ondan bekledigim ilgiyi goremeyince mutsuz oluyorum o bunu anlamiyo.mutsuz oldugum halde bunu normal buluyor bende bu sebeple bitirmek ist istiyorum ama seeviyorumdaa
Soran+1 yılDaha önce mesaj falan attim bu sefer ilgisi daha da azaldi.o yüzden daha da abartmiyorim iyice ilgidizlesir diye.olmadi teşekkür ederim yorumun için
Soran+1 yılYok yapmicam daha da ilgisizlesir o yüzden o yapsın ben sonra yaparimm.14 şubatta yaparım bisilsr ama o bana bisi yaptmadiysa bende ona bağlı davranirim vermem hediye falan kafamda bunlar var
peki o uzun mesajlar atarken ciceklerle falan süprizler yaparken senin davranısların nasıldı kısa ve kestirp atar gibimiydin yoksa o mesaj atmadıgı halde mesaj atar arar sorar mıydın nasıldın
08 Yorumla
Soran+1 yılBen ona ilgimi hicbi zaman abartmadim.ilk baslarda onu terk bile edebilcegimi düşünüyordu zamanla davranışlarimla onu sevdigimi anladi.bana şimdi cok güveniyor ve biraz rahat acikcasi artik. Eskisi kadar beni sevmedigini dusunmeye basladm.eskisi kadar hissettirmiyorum askini
- +1 yıl
simdi bir de su var tabi insan her zaman aynı kıvamda davranamayabilir yeri geliyor insanın günü gününe uymuyor her zaman aynı düzeyde ilgi beklemek te cok gercekci bir yaklasım degil ama durumdan rahatsızsan bir sorun var mı sanki eskisi gibi degiliz diye rahatsızlıgını uygun bir dille kendisyle paylasman en dogrusu baktın bir degisiklik yok sende soguk davranırsın aslında sevdigimi anladı ve simdi rahat acıkcası demekle olayın püf noktasını cözmüssün buradan yürü bence
Soran+1 yılYine soguk davranma taktigiine gidiyorum maalesef. Uyarmalarima ragmen sonuc aynı terk emek istiyorum edemiyorum aliskanliktan.cok berbat bir durum.
Soran+1 yılBunu hissettirmek icin ayrilcagimi soyledim konuştuk ben cok büyük hata yapmadım dedi ben yine Baristim.demin mesajlasirken soru sordu hep kisa cevaplar verdim konusmaya calisti ben ilgisiz davrandim bir ugrasti iki ugrasti sustu en cok konuşmak istedigim kisiyken konuşmayı beceremedigim kisi olmasida berbat :(
Soran+1 yılHaklisin o yüzden uzun bir süre fazla ilginmicem bunla :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Ay dönümünüzu sadece mesajlarla kutladığıni söylemissin. Peki sen ne yapıyorsun özel günlerde ? Bu açıdan hiç baktın mi ? Her şeyi erkek arkadaşından mı bekliyorsun sen de birseyler yapıyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen cok ilgiyi hep karsi taraftan bekliyorum ne yazikki.ilgimi artirmayi denedim.daha cok ilgilendim bu sefer daha da ilgisizlesti havaya girdi bende geri cektim hemen kendimi..
+1 yılHaftada bir gün konuşun..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım