Hep benden yaşça büyük insanların ilgisini çekiyorum. Sebebi ne olabilir?

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, hep benden yaşça büyük insanların ilgisini çekiyorum.Kendi düşünce yapımdan vs. dolayı kendimden yaşça büyük insanlarla daha ciddi düşünüyorum ben, çoğu yaşıtım erkek aynı görüşe sahip olmuyor benimle.Düşünce yapısı olarak biraz büyük olması daha iyi benim için.Ama bahsettiğim konu düşünce olgunluğu olarak değil,fiziki görünüş olarak.Okulda vs. kimseyle okadar yakın olmuyorum, okadar ilgi görmüyorum ama dışarda hangi mekana gitsem, benden 5-6 yaş büyük erkeklerin ilgisini çekiyorum nedense.Bakışlarıyla, yardım etme, konu açma çabalarıyla her şekilde belli etmeye çalışıyorlar bunu.Marketteki tezgahtarından tutun restorandaki garsonuna kadar, hep böyle tip insanlar.Makyaj falan yapıyorum genelde dışarı çıkarken biraz, o zaman okadar ilgilerini çekmiyorum birde.Nerde bakımsız olduğum, okul çıkışında gittiğim zaman falan varsa hep o zamanlarda oluyor.Sebebini ciddi ciddi merak etmeye başladım, neden sizden yaşça küçük bir insana böyle niyetinizi belli edersiniz, ben de mi terslik var acaba diye düşünmeye başladım artık..
Hep benden yaşça büyük insanların ilgisini çekiyorum. Sebebi ne olabilir?