Yaşça büyük kişilerden hoşlanıyorum. Bu bir problem mi?

- olabilir. ben 54 yaşındayım. bana hala 1835 yaş arası kadınlardan teklif var.
bu senin tercihin. kim ne diyebilir ki. kimisi tecribeli bilgili ve ilgili insan ister. kendisine çocuk gibi ilgi gösteren ister kimsi yaşıtını ister hoyrat davransı canını yaksın ister kimsi yaşından küçük acmi ister. kişiseldir. bunun taartışılacak durumu yok tercihtir.Görüş hala geçerli mi?olgun yaşta insan mlayim olur anlayışlı olur. senin yaşadığın yaş dönemini ve psikolojik dalgalanmaları bilir.
- Hepsini Göster Daha Az Göster
senin yaşta sevgilim olsa ben sürekli şımartırım. çocuk gibi saçının telinden ayaklarına kadar öper koklar çocuklaştırırım. kıyamam ki. korurum hep.
erkek kıskanır ama makul derecede. en tehlikelisi kadının kıskançlığı
burada 24 yaşında biri ile o tür bir ilişkiye girdik. haddinden fazla kıskançlık yaptı başımı belaya soktu
sitede kalmamı bile istemedi. burada yazışmamı bile kıskandı. çok sorun yaşadık. beni tehdit bile etti. en sonunda hukuki yolla çözdüm. böyle saçma sapan takıntılılar da var- Soran4 ay
Gerçekten mi çok saçma ya o kadar kıskanılması güvensizlik gibi sanki ben de kızlarla aşırı samimi olmasını falan kıskanırım ama belirli bir çerçeve de görüşebilir konuşabilir çok normal ama beni kısıtlayan birisini hiç istemiyorum çünkü açık giyiniyorum ve arkadaşlarımla sohbetimi falan karışan birisini istemem gibi.. benim de böyle bir erkek arkadaşım vardı kuzenlerimi falan engelletti arkadaşlarımla görüşmeme izin vermedi aptaldı
ilişkide karşılıklı güven olmalı.
belirli seviyede kıskanma lur ama olay güvensizlik boyutuna gelmemeligenelde herkes gizli kullanıcı oluyor. ama mesaja geliyorlar. kim olduklarını hangi yorumdan geldiklerini bilemiyorum doğal olarak.
o nedenle sordum.
cevap yazdım ama geri dönüşo lmadı o nedenle sen misin diye sordumsana iyi geceler diliyorum. ben işe gideceğim hazırlanmam gerek müsaade istiyorum.
takıldığın yer olursa mesajım açık. hoşçakal esen kal
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
321- Demekki yaşıtların sana cocukca hareketlerde bulunuyor sende çözümü olgunlasmis isinde gücünde daha doğru seyler dusunenlerde buluyorsun, bence mantıklıEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Güç ve korunma duyguları ağır basıyor olmalı ama 10-12 yaş farkları genelde jenerasyon farkıdır ileride sorun yaşatır.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Hayatı yenilikleri senin kadar hızlı takip edip adapte olamayacak bir süre sonra zevk ve düşünce tarzlarınız farklı uçlarda olacak buda sorunları kavgaları doğuracak.
Ben hayatı yakalayabilen biriyim ama istisnayım bu konuda yaşıtlarım çoktan babam moduna girdi her şeye karşı hep bildiğini okuyan tipler oldular. O anlayışlı olduğu da oyundan ibaret de olabilir malum yaşı olan biri daha tecrübelidir bu konuda.
Kıskanç olacak hatta kompleks yapacak ileride çünkü o yaşlanırken sen daha geriden geleceksin karakteri çok kompleksli ise kendisini beğenmediğini, hatta ileri seviyelerde aldattığını dahi düşünebilir.
Ülkemizde erkekler genel olarak bu tarz şeyleri aşmış canlılar değil. Komplekslerimiz çok mahalle baskısı çok aşamıyor genelde insanlar bunları.
Ve bu yüzden de bizi kısıtlıyorlar bir şey yapmadığımız halde.. benim de eski erkek arkadaşım aşırı kısıtlıyordu bunalmıştım ayrılık sebebi resmen
O işin yalanı gerçekten eşini seven erkek onun kendi ayakları üstünde durmasından mutlu olur köstek değil.
Tabii ki şöyle düşün 44 yaşında biri ile 32 yaşında birinin kondisyonu, kan akışı eş değer mi? Orada da zevkler değişecektir çünkü kadınlar kendini 30 lardan sonra gerçekten keşfeder.
Kesinlikle öyle teoride değil pratikte tüm gerçekler ortaya çıkar ve evlilik ciddi bir durum.
- Demekki olgun seviyorsun, zevkin öyle, değiştiremezsin benceEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Ahah tabi ki tipte önemli, o yüzden takip edermisin dedim zaten, genelde beğeniyor kızlar, ukraynalılar daha çok beğeniyor nedense 😀
- Ben de senin yaşında çıtırları seviyorum
Öyle oluyor geneldeEmoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- sanırım son zamanlarda ya yaşadıkların sana yetmemiş sıradan olmuş ya da çok dolusun tam anlamıyla doyum istediğin birtakım şeyler varEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Kullanılıp atıldıktan sonra aklın başına gelir, tecrübe kazanırsın. O zamana kadar bişey yapmana gerek yok.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
O yaşta erkekler için genelde çıtır, genç kızlar geçici bir heves bir macera oluyo. Cünkü çoğu ya evli oluyo ya da dost hayatı yaşamayı seçmiş erkekler oluyo.
Mesela bu sitede seni bu konuda kendine pay çıkarmak için destekleyecek onlarca amcan, baban yaşında insan bulabilirsin. Cünkü bu yaratıklar kendi 10 dk lik zevkleri için kızı yaşında, hatta torunu yaşında kızlara o gözle bakabilecek potansiyelde varlıklar.
- Birsy yapmana gerek yok hoşlandığın şeyleri yapmaya devamEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Seni mutlu eden hoşlandığın şeyleri yap bak ben bir erkeğin bayan kıyafet giymktn çok hoşlanıyorum ve bunu yapıyorum evde yalnız kalınca ama eşcinsel değil sadece kıyafet giymek hoşuma gidiyor
- Yapacak bi şey yok seviyorsan sıkıntı yokEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Yasin kaç önemli faktör?Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yani ergenlik falan zannettim belki o kafa ile büyükler hoşuna gidiyor ilgini çekiyordur dedim ama normal değil ya aynı zamanda yeni yaşımıza giriyoruz desene bu işaret olabilri bak yaşıtın birisi için 😀😀😀
- Babasız büyümek zor dimi.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Buldum abisiz büyümek zor ! Hadi abimde var dede göreyim!! Sen kesin abisiz büyümüşsün.
- Gizli Üye4 ayNe güzel işte tadını çıkartEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Bir şey yapma olabilir zamana bırakEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Sen anlaşıyorsan bence fazla sorun olmayabilir şimdi her senden büyük de olgun düşünmez
- Gario bir durum hayırlısı olsunEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Degiştirme zatenEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Kendimden buyuk ınsanlar hosuma gidiyo dedin önüne gecemiyorum degiştemiyorum demişin bende degiştirme dedim yani takıl demek istedim
Nedemişler alma cam kırıgıyla abdest kestirirsin etme cahilinen sohbet küstürürsün onun için olgun biri olursa zarar gelmez ben gibi besela🤣😂
- DeğiştirmeEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Yaş kaçEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Daha Fazla (4)