Çirkin erkeklerin kendini yakışıklı sanma sorunsalı?

Nerede görsem çirkin ya da idare eder dediğim bir erkek; Çok konuşan, her türlü aktivitede boy gösteren, laçka, iğrenç espriler yapan ve bulunduğu ortama kendini kabul ettiren ortalarda çok gözükmenin popülerliği arttığını düşünen erkekler görüyorum inanamıyorum. Ve ilginç bir şekilde kendilerini yakışıklı zannediyorlar. Bana bir ortamda arkadaşımın sevgilisi büyük bir eminlikle sordu yakışıklımıyım ben diye? Değilsin ama sempatik çocuksun dedim. Kıyamet koptu, sen ağzının tadını bilmiyosun da yok bilmemne de. Orda burda piçlik yapıp salak salak kızları tavlayabiliyor olma kabiliyetin ve buna bağlı sana talep olması seni yakışıklı göstermiyor arkadaşım demek istedim. Hakikaten sevgilime bakıyorum bazen pekiala dış paket inanılmaz güzel maşşalah best modelden fırlamış yüz vucut hatları falan, ama çocuk çok sessiz sakin kendini orda burda parçalamıyor ve parçalamamış kızların peşinde koşacam diye. Birçok kızı da red etmiş. Hayatta 2 sevgilisi olmuş, sadece sevdiği için birlikte olmuş cinselliğe takıntısından değil. Kızdan ayrılmış 2-3 yıl aşık olacağı biri çıkmamış karşısına sonra ben çıkmışım. Yani o kızın ardından beni bulma durumu da yok. Neyse... Salak salak espriler gereksiz sosyal aktiviteler yapmıyor popüler sanacam kendimi diye. Adamın müzik gurubu var kendini yırtmadan popüler zaten. Böyle yakısıklımıyım soruları da sormuyor biri derse teşşekür ediyor. Hemen öyle ağzının tadını bilmiyosun gibisinden kimseye de saldırmıyor. Neden çirkin erkekler kendini yakışıklı sanıyor, değilsin diyince de demediğini bırakmıyor. Ya da sevgili teklifini red edince?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşım olmasına rağmen ayrıl bana gel diyen bu tür gerizekalılar hala mevcut. Red ediyorum bu tarz tipleri kibarca, yemediğim küfür kalmadı. Bir de arada lafı koyuyorum o hala yok seni ezdim sen kendini ne sanıyosun. Senin gibi kızları ben çook eve attım tarzı laflarla karşılaşıyorum bu nedir allaşkına. Benim gibi kızlar göründüğü üzere red ediyor seni bu neyin kafası yahu?
Çirkin erkeklerin kendini yakışıklı sanma sorunsalı?