Ne zaman çirkin bir erkek nasılım sorsa alta yorumlarda erkekler "yakıyorsun kardeşim, fişeksin reis" tarzı yorumlar yazıyor. Yakışıklı biri sorulunca "ben bundan yakışıklıyım, bu mu yakışıklı, gay gibi" tarzı yorumlar atıyorlar. Lafa gelince kıskanmam, kadınlar çok kıskanç deniyor. Bence koca bir yalan. Siz ne diyorsunuz?
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki hayatımın hiçbir noktasında mütekabil-i kıskançlık yaşamadım. Herkesin yeri, konumu, durumu, düşüncesi farklı.
Allah beni çirkin yarattıysa diye de üzülmem, yakışıklı olsam da bu iyi bir gösterge değildir. Erkekte ben adamlığa, zekaya, yerine göre davrandığı tavır ve güce bakarım. Varayım çirkin veya yakışıklı olayım, bunlar olmadıktan sonra...
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır hepsine fişeksin yazabiliriz. Gay yazanlar genelde ünlü ve gerçekten gay tipi olanlara yazıyor gördüğüm kadarıyla. Yani kıskanma gibi bir durum çok nadir olur ki birinin arkasından konuşana zaten karı gibi deniyor çünkü kıskanma işi kadınlarda var bizde pek yok
0
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Herkese de iç dünyasında yaşıyorlar falan demişsin alakası yok asıl sen kendi kafanda yaşıyorsun. Kızlar her kıza gidip güzelsin tatlısın kalp kalp yazıyor ama arkasından konuşuyor işte buna kıskançlık denir. Erkekler ne düşünüyorsa onu yazıyor kimsenin tipine de yorum yaptığı yok.
Erkek erkeği psikolojik bir problemi olmadığı sürece kiskanmaz, erkeğin yapisinda yok.. O "ben bundan yakıșıkliyim bu ne boyle" tarzında yorum yazanlar kiskandigi için değil abartildigi kadar olmadığıni belirtmek için yaziyolar
Haklısın, bunun cevabını kızlar soruyoru Baz alarak almak lazım.. Kıskanc olmalarini istiyorsan ya da bu hosuna gidiyosa Ben veya baskasi ne dese nafile zaten.
Yaw güzel kardeșim onlar özgüveni tam oturmamis, ic dunyasinda değersizlik duygusu tașıyan insanlar genelde.. Zaten boyke bir zemin olmadan sadece ondan yakıșıklı diye Kisnkanmaz erkekler onu.. Ilgilenmez bile
Hayır. bazilari troll, laf olsun diye yaziyolar. Bazilari sirf kargasa olsun diye yaziyolar. Ama genel anlamda erkekler kadınlar kadar duygularıni Belli etmedigi ve dokmedigi için dolu oluyor ici..