Eski sevgilim beni merak etti amacı nedir?

Merhaba arkadaşlar. Eski sevgilimle 7 aydır cıkıyorduk 2 kere ayrılma durumu oldu kendisi cok dindar bir insandı öyle böle değil ve ben onu cok seviyordum hayrandım ona belki hata yaptım yapcak bişey yok. Şimdi baska biriyle cıkıyoruz 1 ay oldu ama o beni uzun zamandır takip ediyomus seviyomus bayadır eski sevgilimle cıktıgım zamanlarda yazıyordu takmıuyordum ayrılınca konusuyoduk sonra kanım ısındı ona sevgilim olurmusun dedi bulustuk falan evlilik hayalleri kuruyor bende onu askere gidicek beklicem sonra o da benim yaşımı doldurmamı beklicek evlilik icin böyle hayallerimiz var işte. Neyse konumuza dönelim ben 2 yıldır kalpten bir rahatszılıgım var hap alıyorum eski sevgilimle ayrıldıktan sonra bir muhabettimiz olmadı. Birgün hastaneye gittim bir arkadasıma söledim hastanede oldugumu oda herhalde ona yetistirmis sonra bana yazdı nerdesin hastane dedim nasılsın iyimisin bişeyin var mı bak korkma bişey olmicak falan bu neyin kafası aklım ermiyor vallahi.. Sıkıntı yok dedim hapları almaya devam ediyorum diyip kısa kestim arada bir yazdı hep kısa kestim. Sizce amacı ne ne yapmaya çalışıyor yorumlarınızı alabilirmiyim?
Eski sevgilim beni merak etti amacı nedir?