Eski sevgilimin amacı ne olabilir?

Arkadaşlar eski sevgilimle çok güzel birlikteliğimiz vardı. Kendisi henüz üniversiteye gitmemiş, 2 kere sınava girmiş ama istediği bölümü tutturamamış. Bu sene sınava çalışıp üniversiteye gideceğini söylemişti. Onunla her şeyi yaşadık. Ben işte olduğum zaman her gün konuştuğumuzda hep boş boş geziyor, çalışan arkadaşının yanına veya annesiyle komşuya gittiğini söylüyordu. Birkaç ay geçtikten sonra bu konuları konuştuğumuzda üniversiteye gitmekten vazgeçtiğini söyledi. Benim kriterim; okuyup kendi mesleğini eline almış, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınla evlenmek. Durum böyle olunca ben birkaç hafta geçtikten sonra iyice düşündüm ve buluşup onu kırmadan bu düşüncelerimi net bir şekilde söyledim. Daha sonraki gün mesajlaştık ve böyle yapamadığımı tekrar söyleyerek boşuna zamanını almak istemediğimi söyleyerek ayrılma kararı aldım. İlişkimiz bitse dahi arkadaş olarak çok seveceğimi ve arkadaş kalarak çok iyi anlaşabileceğimizi söyledikten sonra bana "keşke ilişkimizi kendi aileme söylemeseydim, hepiniz aynısınız nefret ediyorum arkadaşta kalmak istemiyorum" dedi. Bunları söyleyen kişi sosyal medyadan takipten çıkmadı veya engellemedi. 1 ay sonra başka biriyle çıkmaya başladı. Sosyal medyada hala ekliyiz. Hem arkadaş kalmak istedi hem de takipten çıkmayıp hikayelerime bakıyor. Amacı ne olabilir?

Eski sevgilimin amacı ne olabilir?