Beni sevdiğini nasıl anlarım. Nasıl bir test uygulayım?
Hissedemiyorum beni sevdiğini... :'(
Hissedemiyorum beni sevdiğini... :'(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Test değil de şunu yapabilirsin , kıskanıyo mu seni? Kıskandır , mesela ne biliyim kızlarla bir yere gidicez de ama bikaçtane de erkek olucak felan de , ya da sana mesaj attıgında geç cevap ver bilerek 5 dk felan , sonra da direk kusura bakma Ahmet ya da Mehmet bir erkek ismi uydur o mesaj attı da ona cevap verdim de , bişey demeden tamam sorun değil , önemli değil gibi şeyler derse geçmiş olsun seni sevmiyor , ama kim o? Neden mesaj attı gibi şeyler söylerse veya ilk örnekteki gibi hayır erkekler varsa gitmiceksin felan derse seni seviyodur. Çünkü kıskançlık en büyük sevgi belirtisidir 😊😊
keser beni ayrılırız :D
şöyle söylüyüm. öyle yaparsam çok kızar belkide bırakır beni ha ne dersin? :(
kafam karışık sadece:(
burcun nedir? :)
onunki yengeçde belki aynı çıkarsınız diye sordum :D
Sevgi konusunda hisler çok önemlidir. Bence hissetmiyorsan tespitin doğrudur. Test konusuna gelince seven insan emek harcamalıdır, yüreğini kocaman koymalıdır ortaya.. Sana karşı harcadığı emeği verdiği mücadeleyi, birde olumsuzluklarını kendi içindeki terazi kefesine koy tart bakalım hangisi daha baskın geliyor.. O zaman doğru kararı verirsin..
Sevdiğin kişiyi test etmeye çalışırsan. Anlarsa Sen bana inanmıyormusun? Güvenmiyormusun gibi şeyler çıkar ve iyice biter. Sakat işler bunlar.
Direk gidip yüzüne söylemek daha mantıklı. Beni sevdiğini bir türlü anlayamıyorum diye :)
Hissettirmiyorsa ne bileyim ya ne testi ayrıca testle falan olmaz bu işler
napcam ben ya :(
nasıl dayancak kalbim bakalım :(
Cevap
7Cevap
Test ile falan olmaz bu işler sevgili kardeşim. Senin yapman gereken dikkatli bakmak. Seven insan her hali ile belli eder. Yeter ki sen bakmayı bil
Ayrilamiyoruz bir turlu ama beni sevdiğini bnde hissedemiyrm valla
KAYBETME korkusun tattırcaksın şefim.
1 hafta mesaj atmıcaksın anlıcaksın
o atmıyor asıl ben deliriyorum atmadığı için. Başka napmalıyım :/
atmıcaksın şefim bekliceksin sen AŞKI ciddiye alıyorsun o hala DALGASINDA..
o beni merak etmezki
ETMİYORSA kendini kandırma ayrıl şefim ACITMA kalbini
1 yıldır peşimde ama anlayamıyorum işte :(
GÖZLE seviyor gerçek seven erkek mesaj beklemez MESAJ ATAR..
ayrılıyorum o dönüyor hep bana
yaramaz o şefim gönder gitsin yoluna bak ilişki şu an paramparça zaten toplanmaz o
6 kez ayrılmışızdır geri dönüşsüz hep yine konuştuk bilmiyorum kafam çok karışık ama o benim ilk sevdiğim :(
seni seviyorsa seni görünce utanır yüzüne bakamaz ya da sana yakın olmaya çalışır ya da derslerde sürekli sana bakar rica etsem profilimde ki soruyu yanıtlar mısın kızla ilgili olanı
pipisine dokun oha napıyosun yaaa derse seviyordur. seni hınızr seni diye elini tutup bastırırsa sevmiyordur ;)
onu yapamam mesajlardan falan anlayamamam mı :D yapsaydım kesin 2. derdi galiba ühühü :'(
o zaman yol ver gitsin. yaş kaç bu arada?
ben 19 o 25
daha yaşın genç neleri çıakr neleri karşına seni sallamıyorsa sende onu sallama ergen gibi olma kocaman kız olmuşsun!
benim ilk sevdiğim o. Öylede kalsın istiyorum
öyle kalmaz yaş farkı baya var. seninle gönlünü eğler geçer. napacaksın 20-21 yasında evlenip hayatınımı mahvedeceksin
adamın işi gücü yerinde. olgun ama soğuk.
o da iyi yerlere gelmemi istiyor
Ben sana söyleyeyim. Kulağına küpe olsun. Bu bir temenni değil tabi. Sizin geleceğiniz olmaz. Olursa evlendiğinde yaz burada olursak yine bende mahçup olayım..
ya ne evlenmesi daha üniversite bitecek :D 4 yıl sonra master falan oo :D
tabi o da 35 yaşına kadar seni bekleyecek dimi? :D işte olmaz sizin iş. seninde amacın gönül eğlendirmek sanırım :)
hayır gönül eğlendirmek değil. O kaybeder..
pek bana o kaybedecekmiş gibi gelmiyor. burada kendisi ağlamıyor çünkü "soğuk" diye ;)
laf sokma bana:( off off nerden çıktıysa karşıma gitmiyo aklımdan kalbimdennnn
gider gider merak etme..
Hissetmiyosan sevmiyodur
sevgili yaptığını söyle bak ne tepki veriyo
testini yatakda yap xD
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?