sevgilisi olan bir erkek neden eski sevgilisini silmek istemez ve neden halen onunla konuşur?
Cevabın nedir?
Maksadım canını sıkmak değil.Ancak bazı erkekler-kızlar ayrılıktan sonra, hemen unutabileceğini düşündüğü için yeni kişilere koşar.Aşk bu kadar basit değildir.Hem eski sevgiliye hemde yeni görüştüğü kişiye karşı saygısızlıktır.Onu ne zaman aklından çıkarırsa, işte o zaman yeni sevdalara yönelmeli.
Şayet şuan başında böyle bir durum varsa, seninle, ona eski sevgilisini unutturabilirsin diye konuşuyordur.Hatta eski sevgilisini bile, sende görmeye çalışıyordur.ÇOK YAZIK...
AŞK denilen bu güzelliği de, böyle böyle bitirmeye başladılar...21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok yanlış bişey ve bunu yaşadım sevgilim eski kız arkadaşını unutamadı başta söylemedi bizim ilişkimiz başlamış bişiler paylaşmaya başladı ı ve sonradan öğrendim Ba a söylemedi bi açıklama yapmadı bitti dedi devam ettik 1.5 yıl ama ekli değildi o kız 6 ay öncesi yine eklemiş instagramdan aramız açıktı 6 aydır gitmiştim ondan sorduğumda konuşmadığını o kızın eklediğini söyledi inanmadım tabi kabul etmeseydin dedim cvp veremedi 6 ay boyunca her yerden engelledim fake hesaplardan yazdı 6 ann sonrasında yine görüştük a a ben aoğumuştum artık çok fazla kırgındım ona o kız hala ekliydş sayfasında ya onu sil ya beni dedim silme ben sildim onu çok barışmak istedi dedim gerek yok buna daha fazla tahammülüm yok çünkü.. Yolun bendeki açtığın yara kadar olsun dedim Allaha havale ettim... Güven gidince olmuyor napsan olmuyor..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlar çok değişkendir, ev samimiyetle aşkla sevildiklerinde genelde seveni küçük görüp sevmezler, sevilmişlerdir o erkek tarafından ve gözlerinde o erkek elde edilmiştir. işte kadınlara karşı panzehir radarları sürekli açıp herzaman arayış içinde olmaktır. çünkü mala olan düşkünlüğünüz okadar fazladır ki bunun nedeni çoğunuzun züğürt olmasından ve hayatta gerçekten başarı sağlayamamanızdan kaynaklanır. işte erkeklerin geliştirdiği panzehir ise sürekli arayış ve sürekli başka kızları elinde tutmaktır.
00 Yorumla
+1 yılYa halka eski sevgilisine ilgisi vardır ya da yedeğinde bulundurmak ister. elindeki ile yetinmezler. Erkekler işte bazıları böyledir.
10 Yorumla
+1 yılgerizekalı olduğundan
56 Yorumla- +1 yıl
grazie : )
- +1 yıl
ğüzel cevap :D
- +1 yıl
net : )
- +1 yıl
yöööö
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
40Cevap
+1 yıl1. Sadece nispet olsun diye yapabilir. Bak seninle ayrıldk ama ben senden daha güzel birisi ile beraberim demek için olabilir.
2. Dostlardır ( Tamam çok inandırıcı olmadı ama)
3. Şimdiki sevgilisiyle konuşamadıklarını eski sevgilisine bir arkadaş olarak sorabiliyordur. Ki bu çok kereler olmuştur.00 Yorumla
+1 yılarkadaslık oldgunu neden dusunemıyorsunuz? benım bı kac eskı sevgılım gayet ıyı dostlara donustuler. ne bı arzu nede eskıden klama ask oluyor.. problemse hıc olmuyor.. aksıne senı yakın tandııgınadn derdıne dha hızlı care bulabılıyor.
bu yazdıklarım sadee arkadas cercevesınde tutabılen erkekler ıcın gecerlı tabıkı.00 Yorumla1-)onu sevmiyorsa ondan faydalanmak isteyebilir
2-)ondan intikam almak isteyebilir ,
3-)seviyorsa yeni sevgilisini kıskandırmak için kullanır
4-)seviyorsa yeni sevgilisinden faydalanmak için çıkıyordur00 YorumlaTam bir mal olduğundan
Mal olup da karşısındakini mal yerine koymaya çalıştığından..
Kendisi dünyanın zekisi, akıllısı sandığından..
Özetle "mal" olduğundan!20 YorumlaSen aslında 3. kişisindir. Fakat öteki taraf yüz vermiyordur bu sebeple seni de bırakmıyordur..Seni emniyet sübabı olarak görüyor..Kaç kurtar kendini derim.
012 Yorumla- +1 yıl
hayir tam tersi aslinda kiz bunu istiyor ama sevgilim ona yuz vermiyor hakkinda kufur bile ediyo ama nedense silmiyo anlayamadim ..
- +1 yıl
hmm sence unutamamismidir bizim ciddi olmamiza ragmen
- +1 yıl
yok kusura bakcak bisey yok bende kendimce daha ciddi oldugumu dusunuyorum ama yinede boyle demek dogrumu bilemiyorum
- +1 yıl
8 ay oldu ailelerimizde biliyor yani arada bi ciddilik var
- +1 yıl
ben bunu daha yeni ogreniyorum kiz birden cikti ortaya haberim yoktu dedigin gibi ortaligi ayaga kaldirdim tabi haliyle
- +1 yıl
hayir kesmedi konuyu kapatalim ilerde anlicaksin dedi bi bu baya dusunduruyo beni acaba ne demek istedi diye
- +1 yıl
Bana kalırsa bunun üstüne gitmen gerek. Sana karşı sorumlulukları var an itibariyle..öteki kıza değil...Öyle bilmece gibi konuşup işin içinden sıyrılamaz...diğer kızla arasında bir sır varsa ve senden bunu saklıyorsa bence otur bi etraflıca bi düşün...Şu an bu şekilde davranıyorsa gelecekte nasıl davranır...Bu onun özel hayatına müdahale değil şu an...medeniyeti, uygarlığı bi tarafa bırak bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılsilip atmak zor iştee öyleee mümkün olduğunca uzun süreli flörtü olmamış ve daha önce aşırı derecede aşık olmamış birini bulun derin an itibari ile gidebilir...
00 Yorumla
+1 yılben sılerım bı sayfa kapanmadan baska sayfa acılmaz bu yıkık bınanın ustune gokdelen dıkmeye benzer eskısı ıcın yenısını mahvedemem
04 Yorumla- +1 yıl
Keşke senin gibi olsa ozaman :D, zaten dediğin gibı eskisi için yeniyi mahvetmemek
- +1 yıl
eski biraz tuhaf duruyoda saten bişeleri bitirmişsen arayıp sormak bende biraz yavsaklık gibi bişe agır oldu ama ole ben duygulara onem veren bırıyım
- +1 yıl
Aynen haklısın bence, arayıp soruyosan ben halen unutamıyor diye duşunurum yani
- +1 yıl
mazi bir tozdur uflersın gıder maziden kendine ayırıcagın sadece yaptıgın hatalardır o hatalarıda kulagına kupe yaparsınkı yenı ılıskınde ole hatalar yapmıyasın...
Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Halen "bişeyler olma ihtimali var" diye düşünüyor, yedekte kalsın belki bi daha bakarım :::::: ya da sadece arkadaş kalmak istiyor olabilir romantik duygular bunlar çok tehlikeli aşka dönüşebilir ::::
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılbelkide yeni sevgilisi eski sevgilisine nispet için kullanılıyordur.. :/
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir :S
duruma göre değişir silnecek kişi vardır silinmesi güç olan vardır.. sizde sanki farklı yaaa
01 Yorumla- +1 yıl
aynen, bu silinmesi gerekenlerden :D
eski sevgiliden arkadaş olmaz. karsıyım bu düşünceye!
11 Yorumla- +1 yıl
aynen bencede olmaz
+1 yılçünkü kalbi aklı hala ondadır. Simdikini sevmez asık olmaz unutmak için kullnr unutrsada ona asık olr
02 Yorumla- +1 yıl
peki simdikiyle aileleriyle tanismissa ve 8 aydir cikiyosa?
- +1 yıl
erkek okadar aile isine onem vermez ailem tanısmıs devm etmelym demez
kızlardada aynı şeyi yapan var..karakter işte..demekki anneside babasından önceki sevgilisiyle görüşüomuş hala,annesini örnek örnek almış diyelim ;)
12 Yorumla- +1 yıl
bunun annesiyle bi alakasi oldugunu sanmiyorum ?
Bu soruyu kızlar için değiştirelim. Bir de bu parçayı dinleyelim bakalım empati kurabilecek misin?
https://www.youtube.com/watch?v=tX3gyXmx41w00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılHayatı boyunca birilerinin yedeği olmuştur belki de. İçinde kalmıştı yedekte bırakmak, ondan olabilir..
00 Yorumla
+1 yılkıskandırmak için yeni sevgilisi ile yaptıklarını paylaşır ona olan aşkını açıklayan paylaşımlar yapar görsün kıskansın ne kaybettiğinin farkına varsın kendinden pişman olsun ve onun peşini bırakması için silmez...
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu yaparken eski sevgilisini hala seviyormudur
Unutamamiştir geri dönerde 2sinide aynı anda yürütürüm diye bakar.
01 Yorumla- +1 yıl
Buda olabilir
yedekte tutardır belki yada kıskansın diye yapar ama çok saçma bence bana yapsa karşı cins a...
01 Yorumla- +1 yıl
:D
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. ilişkisi daha yenidir ve yeni sevgilisinin kalıcı olduğuna henüz inanmamaktadır.
013 Yorumla- +1 yıl
hiim peki 8 aydir iliskisi varsa ailelerde biliyosa ?
- +1 yıl
inanmaman lazim derken sevgilime inanmicam yani ciddi oldugundan diyosun
- +1 yıl
hayir bana asla izin vermez konusmami zaten konusma gibi bi gerekde duymuyorum. Ona sil demistim bana sildim dedi yalan soyledi sonra silmedigini ogrendim, neden diye sordugumda ustume fazla gelme kapatalim simdi konuyu ilerde anlarsin dedi :S
- +1 yıl
haklısın beklemek zorunda degilim biliyorumda bitirmekde istemiyorum, kiza kufur edip onun hakkinda kotu seyler soylemeyi biliyor bana onlarin konusmalarinida okuttu bi kaz kez benim hakkimda beni sevdigini filan ama kızı unutamadi herhalde tam olarak
- +1 yıl
kızı unutamamıştır,belki kıza sadece değer veriyordur,yanlış kararlar almaması için hep hayatında olmak istiyordur,bir şeyler yaşamışlardır bunun ara ara devam etmesini istiyordur.bunların hepsini sadece sevgilin bilebilir.ilişkide baskın taraf erkek arkadaşın olmalı,yoksa hiç bir kız bunu bile bile devam edemezdi.senin sert duramayışın da bunun devam etmesine izin vermiş olabilir.Olması gerekeni söylüyorum;dik bir şekilde karşısına çıkıp ya bu saçmalığa son vermelisin ya da bize son vermelisin
- +1 yıl
haklısın buna bi son vermek benim elimde sert olmam gerekir, yardimci oldugun icin teşekkür ederim dediklerini aklimda tutacam bakalim nolacak zaten o son lafin ustune silmezse sevmiyodur
- +1 yıl
:S
diğerinide cepte istediğindendir.. ki çok hoş durum değil
01 Yorumla- +1 yıl
hic hos degil hatta
+1 yılHer eski sevgili kalbe atilan bi ciziktir ve sanirim o yara gecmez tabi gercek ask sa..
00 Yorumla
+1 yılsevişmiştir onunla aklında kalmıştır ya da çok kızla konuşuyor diye havalara giren malın tekidir.
00 Yorumla
+1 yılbirine aşık olayım biride yedek olsun ne olur olmaz
00 Yorumla
+1 yılAh bu cinsel dürtüler yok mu :) hepsinin sebebi bilinçaltındaki cinsellik isteği
00 Yorumlaçok eşlilkten hoşlanıyoruz sanırım. atalrımızdan gelen bi gelenek hepimiz birer padişah gibi harem kurma yolunda ilerliyoruz. (((:
00 Yorumlaerkekler hep böyle :) kenarda yedeği olsun isterler(kendimden biliyorum)
01 Yorumla- +1 yıl
hıım sende oylesin yani
Ayrılmak zorunda olduğu için ayrılmıştır yada yeni sevgilisi eski sevgilisinin yerini tutamamıştırr.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıskandırmak olabilri diye düşünüyorum ben doğrusu..
00 Yorumlayedekte her zaman 1 tane lazım!
00 Yorumlaçünkü arkadaşım onlarla .
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. fazlası göz çıkarmaz mantığı.
00 Yorumla
+1 yılUmduğunu bulamazsa geri dönmek için...
00 YorumlaNe olur ne olmaz mantığıyla hareket ediyor.
00 Yorumla
+1 yılMukayese yapıyordur hergele...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılDost kalmak istiyordur.
09 Yorumla- +1 yıl
neden dost kalmak istesinki, tabi bu nasil ayrildiklarina bagli bazilari dedigin gibi dost kalabilcek durumda
- +1 yıl
Kotu mu ayrilmistiniz? Iliski durumuna gore stepne olarak tutmak isyeyebilir.
- +1 yıl
hayir ben ayrilmadim su an benim sevgilim eski sevgilisiyle gorusuyo, ve ayriliklari kotuydu kiz aldatmis
- +1 yıl
Erkekler harem kurmayi sever. Eskilerle arada iletisime gecer. Kontrol altinda tutulursa zararsizdir aslinda.
- +1 yıl
Kontrol altında tutabilmek �çin neler yapmak gerek peki
- +1 yıl
Iletisimlerden haberin olsun mesela. Gizli sakli yapmasin.
(Kendi turume ihanet ediyorum yav) - +1 yıl
yok yok ihanet etmiyorsun :D hmm gizli sakli yapmasini engellemek lazım yani
- +1 yıl
Gizli olmazsa sorun olmaz bence.
- +1 yıl
anladım
+1 yılYedek <3
Cevabın çok uzun ya da çok kısa!00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılo herkes için geçerli değildir kişilik meselesi
01 Yorumla- +1 yıl
aynen herkez eski sevglisiyle konuscak diye bisey yokdur haklisin
+1 yılEskinin tadı başkadır..
00 Yorumlaolurda içim düşerse pskolojisi :)
00 Yorumlahala yiyişiyolardır
ben öyle yapıyorum04 Yorumla- +1 yıl
yuh .
- +1 yıl
sevgilin varmi, sevgilin varsa yuh yani baska bisey diyemem
7+7=14 elde var bir mantığı
00 Yorumla
+1 yılYenisine daha güvenmemiştir
00 Yorumlaelınde ıkı tane malazeme olması hosuna gıder cunku
00 Yorumlayedekte tututordurr..
00 Yorumladers almamıştır
01 Yorumla- +1 yıl
Derken
arkadaş olmuşlardır.
11 Yorumla- +1 yıl
tek mantıklı konusan kız senınsın..
yedekcıdır ondan
00 YorumlaHobisidir belki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle erkek varmı
01 Yorumla- +1 yıl
evet var
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilisi olan bir erkek neden eski sevgilisini silmek istemez ve konuşur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım