Ben dindarım karımın çiplak yanima yatmasi uygun degil.
Cevabın nedir?
Dindarsan böyle bir sitede ne işin var? Bu sitede memesinden tut her şeyini ortaya koyup nasılım diye sorular açılyo... Bu sitede cinsel yaşam kategorisinde hayatında görmediğin hayal gücünü zorlayan sorular sorulyo... Ve hala dindarım diyip bu soruyu soruyon ve burada takılyon... Bence sen bir yalancısın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen dindar değilsin. Sen dini karalamaya çalışıyorsun. Dindar inançlı bir adam eşinin namahremini açmaz. Eşi ile evde olan bir sorununu burada açıklamaz eşi ile konuşur eşini eğitir.
100 Yorumla
Benim kocam deseki niye çıplak yattın yanıma? Rahatsız olsa bu durumdan, derim ki "üzülme kocacım ben yanına uzanacağım başka bir adam bulurum :)" ..
Eşine üzüldüm , ne kötülük yaptıda bu hayatta , cinsel soğukluğu olan bir adama düştü :(
Korkunç...42 Yorumla
Soran+1 yılCunku bayanlarin sekse ihtiyaci yok o yuzden seksede gerek yok
+1 yılSevişin bence
21 Yorumla
Soran+1 yılOluyor bazen
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
42Cevap
Okuyabilirsin heralde dindarsin ya (!)
https://i.hizliresim.com/rVRv1z.jpg90 Yorumlanasıl bir uyarı? Ne maksadla yatıyor (cinsel beklentisi varsa karsılamalısınız, isteğiniz yoksa tedvaiye filan gidin) evlilikte yanınıza çıplak yatması dolayısıyla tartısma ayrılık vb cıkartmayın. Hiç bir doktora gidip söylediniz mi? bu kadar insanla namahrem paylaşmadan evvel? Her yolu deneyin sonra aramıza gelin. Sabırlı olun. Dısarda değil yanınızda cıplaksa bunu cok buyutmeyın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinndarlıkla ne alaka. Dindarlık adı altında saçma sapan şeylere dini alet etmeyin,!! Sonra yobaz oluyoruz birisi ikisi bişey deyince , bişey yapınca. Başkasının yanında mı yapıyo sanki. O senin karın ne var yani bunda.
45 Yorumla
Soran+1 yılTahrik ediyor beni
Soran+1 yılSonrada seks yapmiyor sikinti bu
Cevap sahibi+1 yılÜstelik gerçekten muhafazakar birisi olsan şu soruyu da bu cevabıda buraya yazmaktan haya ederdin
Soran+1 yılKezbanmısın seksin ne demek oldugunu bilmiyorsundur sen simdi
Cevap sahibi+1 yılYok kezban değilim ama sen başka bişeysin belli. Ben soruna binaen cevap attım !!! Sen cevap olark sorundan daha başka bir şey yazdın. neyse tamam uzatmıyorum
+1 yılmadem dindarsın utan l*n karın o senin hem karın yapıyosa onu uyar anlamıyosa sürekli uyar niye gelip bide burada yayınlıyosun
80 Yorumla
+1 yılKadın mast yapmakta Guru olmuştur sayende. Gece gece güldürdün. *l*n dindarlıkla ne alakası var. Sen dindarım diye geziyorsun da fransız tatil köyüne de gitmişsindir. Dindarlık buysa çükünü kes at. 😅😅
20 Yorumla
+1 yılSen dindarsın ve o bir kadın. Kadın olması uygun değil. Lütfen onu uyar, "bir hata edip kadın olmuşsun, neden?" de. Sonra yatağınızı ayır. Sonra (hafifçe) döv. Yani hafif bir uçan tekme, tahrik edici yavaş şaplaklar falan.
10 Yorumla
+1 yılkıyafetle sevişmek zor olmuyor mu?
çocuk dusunurseniz pantalon çıkar herhalde kiloda bosalinca hamile kalır esin. .:)39 Yorumla
Soran+1 yılKiz halinle bunlari bilmen ayip
- +1 yıl
Neden erkek erkeğe mi sevisiyon sen?
Soran+1 yılHayir karimla sevisiyorum. Bayanların sekse ihtiyaci yok o yuzden seks bilmeniz garip
- +1 yıl
O zaman başka yöntemler var kendi işini hallet mek için. .
bu arada sen dindar değil be*yinsizsin. ;)
Soran+1 yılNereden bu sonuca vardin merak ettim?
- +1 yıl
nereden bu kanıya vardığı mı bulamadığın için bu kanıya bir kez daha vardım
Soran+1 yılHayir seks bilmemen dedim evet sacmada digeri sacma degil. Bayanların sekse ihtiyaci yok
- +1 yıl
önce soruna bak sonrası ni boşver:)
Beynini kaybettiysen ilan ver hükümsüzdür diye. Polisede bildir.
40 Yorumla
+1 yıl30 Yorumla
+1 yılSonuçta kadın senin karın ne alakası var dindarlıkla ilişkiye nasıl giriyorsunuz acaba siz ☺
23 Yorumla
Soran+1 yılPek sık girmiyoruz iliskiye
- +1 yıl
Şey belki bu yüzden bilinçli yapıyordur eşiniz belki daha sık girmek istiyordur size mesaj vermeyr çalışıyordur
Soran+1 yılEsimi iyi tanirim ben benim karım seks istemez
+1 yılEv sizin eviniz, yatak sizin yatağınız, o senin karın. Bence yatabilir.
50 Yorumla
+1 yılÇok trol bir soru. Dinde böyle birşey yok o senin helalin istediği gibi yatabilir senin yanında
70 Yorumladindarım diyosunda burdan binlerce erkek var bilmem farkındamısın. içlerinden biri laf çarpsa hak edersin
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 Valla kız doğru söylüyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa git dini kirletmekten başka bişey yaptigin yok dindarmışmış. Helalinin yatakta rahat olmsindan çok senin bunu burada yazman yanlış. Haya ne demek bilseydin bu kadar edepli olsaydin bu soruyu sormazdin
11 Yorumla- +1 yıl
Dindar değil tam tersi dim düşmanı pislik !!
O senin helalin bu kadar rahatsız olma hem evin içinde bunaltırsan dısarda yapar.
21 Yorumla
+1 yılSenin gibiler yuzunden dindarlarin adi cikiyor, kardesim eşin senin helalin istedigi gibi yatar yanina sacma sapan konusma
00 Yorumla
+1 yılDindarım dıyorsun karının burada çıplak yattını yazabiliyorsun burada binlerce insan var bence o benim tuafıma gitti
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. O Senın esın helalin daha nesı dogru degıl bu nasıl bır trollemedır?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO zaman onunla sevisip mutlu etmeyide ayip olarak goruyorsunuz siz
28 Yorumla
Soran+1 yılBayanlarin sekse ihtiyacı yok o yuzden sevismeyede gerek yok
Cevap sahibi+1 yılİyi güzel. O zaman neden evlendiniz onunla?
Sadece kendi cinsel ihtiyaciniz olduğunda karşilamak için mi?
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılIsim bitince uyuyorum ben
Soran+1 yılAldatamaz beni AppleCrow
Soran+1 yıl@AppleCrow
Cevap sahibi+1 yıl@Applecrow , söz bulamadim ki soyleyecek...
+1 yılusta karın çıplak yatınca dindarsın istemiyorsun, burada karının halini bize anlatınca, hatta bu sitede takılınca dindarlığına bişey olmuyor öyle mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirincisi dindar diyorsun buralarda cinsel konularda geziniyorsun ikincisi dindarım diyorsun eşinin namahremini buraya anlatıyorsun üçüncüsü yine dindarım diyorsun eşinin sana bir haramı yok yatabilir sorun ne uygun olmaması ne demek şimdi
20 YorumlaAdam trollemis bazilarida ciddi ciddi cevap vermis ahaha
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen mal ya bunlar
+1 yılNiye değil anlamadım. Karın sonuçta. Çok saçma düşünüyorsun.
00 Yorumla
+1 yılDindarlar sevişmiyormuymuş aaaaa
191 Yorumla- +1 yıl
Hahaha😂😂
boşan o zaman. Dinde cıplak yatılmaz dıye bı kural mı var ya kardesım ne guzel karının senın yanında yatması
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDinimizde helal olanın ne gibi bir uygunluğu yok? Başka yerde uyu gözünü de bağla ama sen en iyisi ayağına taş bağlayıp denize atla yahu.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Gec bunlari yaa 😀 yatsin sikayet ettigin seye bak iliskiye girerken gormeyeyeyim diye gozlerinimi bagliyosun
00 Yorumla
+1 yılTrole bak trole. adamın karisi evinde yatağında rahat olmicakta nerde olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabicim demek ilgi istiyor sevgi istiyor sende sev ilgi göster istediğini ver bak nasıl istediğni yapıyor senin gör
02 Yorumla
Soran+1 yılNe veriyim karıma
Cevap sahibi+1 yılne vereyim ablama :d yanına bir kadın çıplak yatıyo ne ister azıcık düşün evli adamsın beee ben mi diyim onuda hem müslüman geç, inip burada ne işiniz var
Ya dalgadın ya da kendini bilmez burada karını özel hayatını çarşaf ediyorsun yazık ya
00 Yorumlakarın sana haram değil ki dindarlıkla alakası yok yatabilir nasıl dindarsın bişey bildiğin yok
00 Yorumla
+1 yılNesi uygun değil birader :D Meleklerden utanıyorsan helal olsun takvada baya üst seviye :D
00 Yorumla
+1 yılKarin o senin nolcak istedigi gibi yatsin baskasi gormuyo sadece sen goruyosun
00 Yorumla
+1 yılDışarıda ki nem ve sıcağı görmüyor musun? Ne yapsın?
00 YorumlaNe alaka esin olmus o artik helalin istediginizi yapabulirisniz
05 Yorumla
Soran+1 yılSeksmi istiyor sence karım
Soran+1 yılDalga gecmiyorum
Soran+1 yılBir kadin olarak kari diyorsun
+1 yılsenin korkun çıplaklığa gözün doyması mı?
ne güzel bir durum çıplak yatmak sağlıklı birşey hemde
merak etme çocuk olunca giyinirde yatar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatış pozisyonuna göre dindarlığını etkileyebilir hangi pozidyonda yatıyor resimle atarsan daha etkili tartışabiliriz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTöbesteyşın. dindarim diye diye iyice dini farkli boyutlara tasiyosunuz ya helal olsun bu arada dip not: eger nikahiniz varsa gunah olmuyor
10 Yorumlaneden uygun değil sen onun o da senin helalin boşa fetva verip can sıkma
00 Yorumla
+1 yılHep mi oyle. Yanı deprem olur yangın olur allah korusun dusunmuyo mu onlari
10 Yorumla
+1 yılgidip de başkasıınn yanına çı çıplak yatsın nedir senin olayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman neden evlendin? Kocası değil misin? Demek ki kadın böyle rahat ediyor.
10 Yorumla
+1 yılYatsın ne olmuş kadın sonuçta evden başka kim biliyor üstüne birşey giymesi söyle
00 Yorumla
+1 yılNe demişler bazıları bulamaz bazıları da bulur yiyemez:d
00 Yorumla
+1 yılSen konuyu biraz yanlış anlamışsın kanka... uyarman değil uyarılman lazım :D
10 Yorumladindor olduğun için mahremini buraya taşıyorsun şebek
00 YorumlaKardeşim burada yazarak ne kadar dindar olduğunungösterdinn detaya yazmana gerek yoktu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarım yanıma ciplak yatıyor diye zirlayan dindarda gördük ya... cukleri kesip atıyoruz hadi beyler
20 YorumlaSen dindar değil aptalsın. Dinle bunun ne ilgisi var. Belliki salaksın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOna bunun yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
00 Yorumla o senin karın bişey olmaz dindar olmaklada ne alakası var yaa bunun
00 YorumlaYok artık bir erkek böyle diyecek
48 Yorumla
Soran+1 yılSeksi sadece erkekler ister zannediyorsun dimi
Soran+1 yılAma neden erkekler daha cok seks ister gibi gosteriyorsun
Soran+1 yılBayanlar seks istemiyor yani
Soran+1 yılOrum ne?
Gizli Üye(25-29)+1 yılmuazzam iğrençlikte ki müslüman kafası
33 Yorumla- +1 yıl
kemale katılıyorum hepimizi aynı kefeye koymayın lütfen
Dininde esinle sevismek yasak mi?
00 YorumlaUygun degilse neden nikahina aldinda helalin oldu?
10 YorumlaNiye o senin eşin degil mi 😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo zaman baska adamın yaninda çıplak yatsin!
21 Yorumla- +1 yıl
Tövbe tovbeee :)
gerçekten karın seni bir gün aldatmalı bence
30 Yorumla
+1 yılNeden uygun degil? Karin degil mi
10 Yorumla
+1 yılo senin karn ne var bunda ki :/
10 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Karım yanima ciplak yatiyor uyariyorum devam ediyor ne yapacagim ben?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne