Okb hastası sevgi̇li̇m geçmi̇si̇mi̇ çok i̇rdeli̇yor ve ben bu yüzden ona yalan söyledi̇m!! acı̇l yardım?

Çocukluğumdan beri bir adam hayal ettim evlenmek için. Ve sonunda onu buldum. Ama günümüz erkeklerinden çok farklı. bir erkekle bir kızın arkadaş olabilceğine inanmıyo. O yüzden bütün hayatımı değiştirdim erkek arkadaşı bırakın, erkek arkadaşı olan kız arkadaşlarımı bile sildim hayatımdan. Ama ben o böyle bir adam olduğu için geçmişimle ilgili bazı şeylerde yalan söyledim onu kaybetme korkusuyla. Bugüne kadar 3 sevgilim oldu ondan önce. Ama hani böyle konuşursun ama sevgili olamazsın ya takılmış gibi olursun sadece mesajlaşırsın. Öyle erkekler geçti hayatımdan ve ben bu konular hakkında ona yalan söyledim. Üstelik bir kere toptan söyledim. Ama birer ikişer tane olarak hep ortaya çıktı. Başka var mı bak söyle kızmıcam demesine rağmen söyleyemedim. Onu gerçekten bütün kalbimle seviyorum ve kaybetmekten, beni kötü kız görmesinden korktuğum için söyleyemedim. şu an her şeyi biliyor hepsini gerçek şekliyle anlattım. Ama bana bir daha inanmicağını ve güvenmiceğini söylüyo.Öte yandan da öyle takılmalar yaptığım, sevgilim olmadığı ve bişey hissetmediğim halde bir iki erkekle mesajlaştığım içinse ben senin kalbinin temizliğine nasıl inanıcam diyo. bu arada sevgilim evlenip ayrılmış 1 kız babası. Bense bekarım. Ayrıca kendisi obsesif kompulsif kişilik bozukluğuna sahip. Bu takıntıları geçmiş irdelemeleri hep bu yüzden.Çok sıkıntılardan geçtik ama ben hep yanında oldum. Napıcağımı hiç bilmiyorum her akşam onu neden öyle yapmıştın sen, ya bir kız nasıl olur da bir erkeğe numarasını verir, niye görüştün diye sorular duyuyorum ve üstelik bu dediği şeyleri yaptığımda 15 16 17 18 yaşlarındaydım şu an 20 yaşındayım. Ne desem güvenir bana, ne desem inanır. dert anlatıcağım arkadaşım bile yok. nolur yardım edin napmalıym?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yardımlarınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var!
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum help me 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Okb hastası sevgi̇li̇m geçmi̇si̇mi̇ çok i̇rdeli̇yor ve ben bu yüzden ona yalan söyledi̇m!! acı̇l yardım?