Kız arkadaşımın tokmakçısı?

Merhabalar arkadaşlar 22 yaşında üniversite öğrencisiyim ve kız arkadaşımla birlikte yaşıyoruz üniversite okuduğumuz şehirde yani aynı evde kalıyoruz herneyse yaz döneminde ikimizde aynı evdeydik memleketlerimize dönmedik
beraber takılıp eğleniyorduk gece gündüz sonra memleketine gitmesi gerektiğini söyledi e bende haliyle kendi memleketime gidecektim. Bavullarımızı toparladık otogar'a gittik beraber onu yolcu ettim sonra ben otobüsüme bilet almayacaktım çünkü arkadaşlarımla bir kaç gece daha eğlenmeyi planlıyordum dolayısıyla onu kandırmış gitmiş gibi yaptım otobüsün 12'de olduğunu söyledim bekliyorum falan dedim.

Onu saat 9'da yolcu etmiştim sonra çarşıya döndüm bizim çocuklar ile görüştüm biraz takıldık akşamında mekan'a çıkacaktık eve gidip üstümü değiştireyim dedim fakat eve vardığımda bizim evin ışıkları açıktı ve duruma anlam veremedim kapı'ya ulaştığımda kız arkadaşımın ayakkabılarını kapıda gördüm ve onu aradım aşağıya inip otobüste olduğunu ve uyuyacağını söyledi tamam dedim sonra içeriye daldım ve öğrenci olan komşularımızdan bir çocuk ile yatak odamızda yakaladım ikiside çıplak haldeydi ve birlikte oluyorlardı ben dondum kaldım aldatılmıştım. çocuk apar topar eşyalarını aldı ve kaçtı ben ise tepkisiz kaldım o anda sonra kız arkadaşıma yaklaştım yüzüne tükürdüm evden çıktım hiçbirşey demeden şimdi ise arkadaşlar ile birlikteyim haliyle alkollüyüm ne yapacağımı bilemiyorum, sizce birşey yapmaya değer mi? Yoksa ne yapmalıyım kafayı yiyecek gibiyim şuanda?
Kız arkadaşımın tokmakçısı?