Kız arkadaşım satanist?

ben 19 yaşındayım ateistim kız arkadaşım satanist pek umursamıyordum çok seviyorum kendisini ama ilk sevgili olduğumuzda hamster kedi falan kesmiş hep onların fotoğraflarını gösterdi takmadım pek sonra birkaç defa daha buluştuk evine gittim falan onun konusu açılmadı bu gün buluştuk sokakta el ele tutuşuyoruz bi kedi gördü hemen aldı kucağına şakayla karışık napacan kesecen mi dedim ciddi şekilde evet dedi yapma falan dedim karışma konuşmam senle dedi gittik evine yalnız yaşıyor kediyi leğen gibi bişeyin içine koydu hemen boğazına küçük bir kesik attı 10 dk can çekişti orada hayvan bişey demiyorum bende alacağım cevabı bildiğim için neyse aldı kedinin karnını açtı organlarını dışarı çıkarttı fotoğrafını çekti ondan sonra aldı 3-4 tane poşete koyup çöpe attı kedinin ölüsünü yani genel olarak bundan ibaret kısaca yazmaya çalıştım arkadaş grupları var tanıştırmak istiyor istemiyorum ben bilmiyordum hala hayvan öldüren satanistlerin olduğunu beni öldürecekler diye kormaya başladım ayrılmak istiyorumda ama çok seviyorum kafama takıldı gece gece yani napmalıyım fikir almak istiyorum birilerinden

Kız arkadaşım satanist?