Sevgilinizle sarılmayımı onu öpmeyimi onun elini tutmayımı seversiniz?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu sorunun sıralanışı yada sorudaki farklılık ortamına göre ve o anki duygu ve ruh haline göre değişim gösterir.Sokakta yürürken elinden tutarsın,romantik bir ortam olur sarılırsın,içinden öpmek gelir öpersin,bir manzarayı izlerken sarılırsın vs. vs...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
elini belinde kavrayıp sarılırken öpüşmek...
78 Yorumla- +1 yıl
adam prof beyler +1
- +1 yıl
:D
Sevgilimin çenesini ısırmayı ve kirpiklerini okşamayı çok severim. Ha, bi de görüşünce ilk kocaman sarılsa böyle çok sevindirik olurum.
Da, nerede bu sevgili? Anca hayal!11bir!610 Yorumla
Soran+1 yılıns bulursun oyle bırını
Soran+1 yılrıca ederım ben sarılmayı cok severım gogsune basımı koymayı:)
Soran+1 yılevet ya super oluo basını yaslamak helekı asıksan
+1 yıl
sarılmak <8
oha duygulandım olmayan sevgilim gel bi sarılalım sdjfhdjkgh :D:D102 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
135Cevap
+1 yılBENCE HER ZAMAN SARILIRSIN HER ZAMAN ÖPERSİN BUNLAR BİRŞEY DEĞİL.
ASIL ÖNEMLİSİ ELİ TUTTUKTAN SONRA ASLA BIRAKMAMAK.her zaman seversin sarılırsın ancak ilk tuttugun el asla başka el gibi sıcak ve sevgi dolu olmaya bilir31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Sarilmak diye bir sey var ki, sevismekten cok cok öte..
51 Yorumla- +1 yıl
brawoo
+1 yılyigidimin omzuna basimi yasladigim 10 dakika bana 10 omur gibi gelir, cok yillik bir cinar golgesi gibi serindir omuz yamaci.. (opusmek sarilmak elini tutmak hikaye)
31 Yorumlao an canımın ne istediğine bağlı tamamen. ama genel olarak sarılmak çok daha sıcak geliyor. öpüşmek ve el ele tutuşmak sanki göstermelikmiş gibi çok yapmacık geliyor bazen. ama içten sıcak bi kucak... :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılSarılmak sıkı sıkıya ve sarılırken saçının ve teninin kokusunu içime çekmek... saatlerce öyle kalmak...
not : lütfen fazla kimyasal kullanmayın :)52 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
Belirli duygu ve düşüncelerinizi yerine getirmek için . hangisini yaparsanzı yapın.sarılmak gercek anlamda sevgi ve şevkatle ise . yaradılış geregi herkesin hoşuna bu eylem gideceginden eminim .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsarılıp kafasını göğsümün üzerine göğsümde tam kalbimin üzerine gelecek şekilde yaslardım o an kalbim hızlanır ve ona bakarım oda bana gözünün ucuyla hoş bir tebessümle bakar bende saçını koklar saçını kulağının arkasına tarar kafasını öperdim ,elimle sırtını okşardım o an ki şefkat duygusu hiçbir şeye benzemez eminim (herhalde benden mutlusu olamazdı (: )
10 Yorumla
+1 yılsevgililer önce el ele dolaşır sonra sarılırlar sonra öpüşmek isterler yalansa yalan diyin :))
32 Yorumla
Soran+1 yılaynen aynen:D
- +1 yıl
Aklın yolu bir :))
her şeyin sırası var şekerim
el ele tutuşmakla başlayıp sarılmak ve öpüşmekle ortamı iyice ısıtacaksın
ee hazır ısınmışken üstümüzdekileri çıkarır soyunup dökünürüz00 Yorumla
+1 yılHepsi olsa daha çok hoşuma gider.
Elini tutarken sarılsam sıkıca öpsem dudaklarından.. Bu daha güzel değil mi ?08 Yorumla
Soran+1 yılguzelmıs:)
- +1 yıl
Haksızmıyım ama..
Soran+1 yıldeılsın
- +1 yıl
Teşekkür ederim. :):):)
Soran+1 yıl:)rıca ederm
- +1 yıl
Bu karşılıklı jestleşmelere nereye kadar gider ? .. Ama gitsede kalsada sorun yok. :)
Soran+1 yıl:)))))))))))))))))))))))))))))))
- +1 yıl
:):):):):):):):)
Gözlerine bakmak sadece .. Sonra sarılıp kokusunu içine çekmek ..
41 Yorumla- +1 yıl
++++
bir elle elini tut diğer elle sarıl dudaklar da boş kalmasın
20 Yorumlahepsinin yeri ayrı..yazın sarılmayı sevmem,yemek yerken öpüşmeyi,kalabalık yerde elele tutuşmayı .yatakta herşey serbes,severim yani
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bakış bile yeter yürekten sevene.. Sarılıp kokusunu almak ayrı zaten :)
20 Yorumla
+1 yılSahilde yürürken el ele tutuşmak
Şöminenin başında sarılmak
Mekan ve zaman kısıtlaması olmaksızın onu öpebilmek...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsarılmak ve sarılırken öpüşmek harika oluyor hissediyosun.Hele birde yatarken üzrüne uzanıp öpmesi kalp atışlarını hissediyosun daha çok bağlanıyosun :))
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. sarılmak.. en mutlu, güvende,huzurlu hissettiğim zamandır <3
11 Yorumla- +1 yıl
kedicik...teyze ol, çirkin ol, erkek ol,ne olursan ol... seni tanımak için neler vermezdim biliyor musunn :)
sarılmayı sevmem, öpüşmek iyidir ama tek başına etkisiz, elele tutmak çok özel birşey herkesle yapılacak gibi değil :)
00 YorumlaHepsi. En çok sarılmak , Çünkü o zaman müthiş bi huzur buluyorum :)
10 Yorumla
+1 yılmmm sarılmak daha etkileyici o içtenlik o ten kokusu o güven hissi o sahiplenicilik o saçların burunla buluşması.. Tarifi zor..
00 Yorumlasevgilim yok o yüzden düşünemiyorum ama doğru olan o anki ortam olsa gerek herşey heryerde olmuyor bazı anlar vardırki ona duyduğun saygıdan dolayı elini bile tutamazsın saygılı olan herşey güzeldir
00 Yorumla
+1 yılbence sırasıyla yaşamak ilk önce ellerınıı tuutp gozlerıne dalmak sonra hafıf gogsunu ılerıye ıtıp yüreğinde hissetmek sonra anlından opupp burnunu ısırmak ve dudaklar ...sonrasında o aşkla gozlere bakıp bırakmayacak kadar sarılmak
00 Yorumlahepsi birbirini tamamlayan öğelerdir bir ayrım yapılması çok saçma olur. ayrıca bi insan neden böle bişi sorma ihtiyacı duyar onu da anlayabilmiş değilim.
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak
3 ü birarada olsun...ya bu soru içimi kıpır kıpır etti...:) bide 3 günlük soru imiş..
12 Yorumla
Soran+1 yıl:-):-)
+1 yılSarilmak ve el ele tutusmak. Opusme riskini goze alamam. Ya beni terkederse optukten sonra? Bu dudaklar ceyiz ceyiz..
00 Yorumla
+1 yılÖnce ellerini tutmak sonra sarılıp kokusunu içinize çekmek devamı p.tesi: ))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılhepsi de markette falan elele tutuşmayı sevmem liseli gibi o ne öyle. sokakta sırnaşmak falan bana göre değil
00 Yorumla Onun yanında olmak benim için birinci sırada, duruma göre sırasıyla diğerleri zaten yapılır.
00 YorumlaAdama sormuşlar: Domates mi daha kırmızıdır yoksa limon mu daha sarı?
Adam cevap vermiş: En moru patlıcan :)
Farklı kulvarlarda farklı etkinlikler. Hepsinin yeri ayrı bence karşılaştırılmaz.00 Yorumlaişte yeni bi sabah tam elle tutaşmak diyecektim içeri girdi üzerime doğru yüreyecek gibi bakıyordu öpşmek geldi aksll,igkainlşdng şln arghihaıpıihcvk ln lkbadv bj
00 YorumlaSarılmak tabii ki ama öylesine değil sımsıkı ve anlamlı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Icten sarilmak, onu sarmalamak, ama tabi SOKAKTA degil.
00 YorumlaYanımda dursun da diğerleri önemli değil. Daha lise çağında başlıyor millet öpüşüp koklaşmaya ayrıldıktan sonra ağlaması değil.
00 Yorumlaöpüşmek tabikide o sırada sarıl ellerini tut ne yaparsan yap süper:D
00 Yorumla
+1 yıle hepsi en güzeli masumca sarılmak ve daha sonrasını sevgilime söylerim bacı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsini severim :D Genelde sırayla gider.Mesela buluştuğumuzda ilk el ele tutuşuruz sonra sarılıp öpüşürüz :D
00 Yorumlagözlerine bakmayı ve sarılmayı sevrm inşlh nasip olur
10 Yorumla
+1 yılolsaydı onunla herşey hoşuma giderdi senin ne hoşuna gider...
18 Yorumla
Soran+1 yılBasimi gogsune koyup sarilmak
- +1 yıl
cevabınız güzel. masumca olması çok iyi oluyor değilmi?
Soran+1 yılyanı cok guzell
- +1 yıl
onun saçlarını okşaması onun kucagında uyumak masum masum öpmesi (alnından yanagından gbi...) insana huzur verir
Soran+1 yılooff cok romantıksın be ne guzelll
- +1 yıl
teşekkür ederim sende öylesin.
Soran+1 yılsaol:)
- +1 yıl
tanımak isterim sizi yanlış düşünmeyin...
Neden böyle bir ayrım yapıyorsun ki, hepsinin yeri farklı, hepsinin tadı başka...
116 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim
Soran+1 yılNicin
Soran+1 yılYaz burdN
Soran+1 yılHimm
Soran+1 yılRomantikmisn
Soran+1 yılİyimis
Soran+1 yılSiirlerdenmi mesela siir yazamisn kiz arkadasina
Soran+1 yılSrdum
+1 yılBu aralar hic biri cazip görünmüyor gözüme insanlar kendilerinden soğuttular
03 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
- +1 yıl
İcini boşalttılar yasanmisliklarin basitlestirdiler
Soran+1 yılhaklısın ask deenen sey kalmadı
hiç biri diyerinden ayrılamaz
hepsi birbirinden güzel ve özel
onun için bence hepsi
önce elini tut
sonra sarıl
ve öpppp20 Yorumlao benim elimi tutsun ben onu sarılarak öperim.
combo x220 YorumlaElini tutamıyorum ,onu opemiyorum ona asla sarilamiyorum (Elizabeth'im benim 3 )
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. bir el ile sarılıp diğer el ile el ele tutuşurken öpüşmek :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepsi hoşuma gider ama fazla ileri gitmem tutarım ben kendimi belki ayrılırırz birgün başkasına temiz gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılYok baska sseyler kast etmiyorum bunlari sordum
Cevap sahibi+1 yılhoşunuza gider mi ise soru evet herkesin hoşuna gider aşk zaten cinsel çekimdir bu da o söylediklerine neden olur
- +1 yıl
aşk cinsel çekim midir öyleyse sen aşık olmamışsın sadece cinsel olrak arzu duymuşsun kardeş.
- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılOpusmek ve sarilmak. Eli yerine goguslerini tutmak.
00 Yorumla
+1 yılelini tutar sarılarak öpüşürüm panpa :D 3ü 1arada
21 Yorumla
Soran+1 yılOy oyyy oyy:-)
once elını tutmayı sonra sarılmayı ve sonrada öpmeyı severım...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. sevgiliye bağlı,herkeste saydıkların aynı tadı vermiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı. Sımsıkı sarılıp basımı omuzuna koymayı diğerlerinden daha çok isterim
00 Yorumlayooo saatlerce oturup gözlerini uzktanda izlerim...
00 Yorumla
+1 yılhepsinin zamanı vardır elbette ama el ele gezmek çok sevimli :)
00 Yorumlavalla sevgilim olsa sarılmak bence herşeyden önce gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılel ele tutuşmak harici , diğerlerini evlendikten sonra yapmak iyi olur..
21 Yorumlasarılmak yada elinden tutmak öpüşmekte olabilir aslıda hepsi yaa :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirbirimize dokunmadan yürüsek olmaz mı?
Arada bi' sarılır öperim de... Sürekli olunca sıkıntı oluyor birazcık.01 Yorumla
Soran+1 yılOlur olur nasil mutluysaniz:-)
Bence sarılmak herşeye bedel :) hemde sımsıkı sarılmak :)
00 Yorumlasarılmk gbisi var mı kokusunu içine çekmek..
20 YorumlaElini tutarken sarılmayı, zamanı gelince öpmeyi severim ;)
00 Yorumlaarkadaşlarla da sarılırsın
annen babanla da el ele yürürsün
ama sadece sevgilinle öpüşebilirsin
öpüşmek başkadır bee00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Devamını Gör(188)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler