Kişilik & Karakter Bayramlarda el öper misiniz? Sever misiniz el öpmeyi? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hazır bayram bende bayram ile ilgili soru sorayım 😂Ben niye hiç sevmiyorum bu el öpmeyi ya Bayramlarda el öper misiniz? Sever misiniz el öpmeyi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır yapmıyorum 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Temas içeren şeyleri pek sevmem hele ki sevmediğim insanlarla. 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Bendee🤮 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Bi annem bi kardeşimO kadar Birine 100 diğerine 50 ateşledim:) 1 0 Yorumla
BiRMeraklıGenç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı. Öpülür ya adettendir. Ancak ben pek sevmiyorum dudak değdirmeyi falan. Çene dokunduruyorum. 1 0 Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bugün iki kız elimi öptü, harçlıklarını verdim. 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gel öp elimi harçlık vereyim evladım 😀 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Hemen geliyorum amcacigim 😂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Öperim bazen öpülmeye değer olanları.. 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. En sevmediğim olay 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Benimde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır yapmıyorum
Temas içeren şeyleri pek sevmem hele ki sevmediğim insanlarla.
Bendee🤮
Bi annem bi kardeşim
O kadar
Birine 100 diğerine 50 ateşledim:)
Öpülür ya adettendir. Ancak ben pek sevmiyorum dudak değdirmeyi falan. Çene dokunduruyorum.
Bugün iki kız elimi öptü, harçlıklarını verdim.
Gel öp elimi harçlık vereyim evladım 😀
Hemen geliyorum amcacigim 😂
Öperim bazen öpülmeye değer olanları..
Hayır pek el öpmem..
Anne ve babam hariç öpmem
En sevmediğim olay
Benimde
bir anamın elini öperim
Hayır
Öpmem asla