2aydır evliyim eşim arkdşlrna çok değer veriyor bazen kavga noktasına geliyoruz. şimdi de bir arkdşı evlenecek bir aya kadar gelin arabasını eşimin sürmesini istiyormuş bende eşi olarak yanında oturmak istiyorum hakkım değil mi gelinin kardeşi oturacak falan dediler beni ezip geçmiş olmuyo mu ben mi yanlış düşünüyorum çok tartıştık. hiç bişeyde sahip çıkmıyor diye düşünmeye başladım. çok üzülüyorum benim yerimde siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Arabalar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aslında arabayı damadın bir tanışı, amcası, kardeşi, dayısı, kuzeni falan kullanır..
Gelin içinde nedime olacak kişi gibi ablası, halası, teyzesi, kardeşi ya da kardeşi oturur.. maksat her ikisinin zor bir anında yanında olmak, düğün streslerini azaltmak için falan filan sohbet ederler.. hele abi yenge tarzı evli birileri varsa evlilik hakkında olumlu şeyler söylerler..
Sana gelince gizlicim.. boşuna kuruntu yapıyorsun.. alt üstü, araba kullanacak 1-2 saat.. yanında olsan ne olmasan ne..011 Yorumla
Soran+1 yılkendisinden soğutacak beni incitecek boş yere ve biliyorum aynı durumda o arkdşı olsa eşini tercih ederdi bizimki hep beni harcıyo ezip geçiyo :(
Soran+1 yılöyle dedim bana o kadar laf ettikten sonra istemiyorum zaten git sür korkma oturmam dedim. düğündede hiç oturmicak oynamaktan ben masada saatlerce beklerim artık. ama kendimle ilgili bişey olunca bidaha ona asla taviz vermem onun yaptıklarını ona uygularım. bir insan kendi yaptığı başına gelmeden anlamıyo sanırım
Soran+1 yıloyunla pek alakam yok genelde dini düğünlerde bulunuyorum tabi ki herkesin seçimi farklı ona bişey diyemem demem. ama başına gelir birgün allah bu kadar kalp kırmayı bırakmaz kimsenin yanına
Soran+1 yıldeğilim :) ama çevrem öyle bende aşırı açık değilim tişört pantolon. sık geçirmem de gülememde normal geçer gelir uyurum ertesi sabah iş beni bekler. elbet hatasını anlar da iş işden geçer tamir edemez yapcak bişey kalmadı nasıl isterse öyle olsun
Soran+1 yıl3senedir beraberiz. olursa olur anlamında değil de nasıl istiyosa öyle olsun kafama takmadan onun gibi devam etcem demek istedim. herşeye evet dediği karısını bulamasın
Soran+1 yılo benim gönlümü incitmiş oluyo bide kalkıp gönlünü alamam ki bakalım düğüne bir ay var ne yapacak o gün bekliyorum
En İyi Cevaplar
Bekar olsa tamamda sonuçta evli gelinin kardeşinin oturmasıda doğru fakat senide tek bırqkmaması lazım bence başka şöför bulsunlar.
015 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle söyledim. gidecekler arkalarından bakcam salak gibi kalcam sahiplenmiyo hissi veriyo
Soran+1 yılzaten ne olsa ben suçluyum hep öyle yapıyo
Soran+1 yılbana diyo ama kendi büyümemiş biz evlendik ertesi sabah işe gitmek zorunda kaldı ne balayı ne bişey. herşeye dayanıyorum kaç gece ramzanda 2de geldi arkdşlryla çay ocağına gitti nebilim sahiplenilmek istiyorum ortada kalmak düşüncesi bile incitiyo. annene babana danışalım dedim yanlış düşünüyosam istediğini yap dedim yüreğin var mı dedim ben kimsenin lafıyla hareket etmem dedi
- +1 yıl
Sıkıntılı durum işi gücü olur tamam anlarım evet arkadaşları ilede buluşur onuda anlarım fakat abartmamak şartı ile, sonuçta eşisin senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda ve yanlız bırakmayıp sahiplenmek zorunda inşallah ilerde iyi olursunuz belki zamanla anlar hatalarını, ya sabrediceksin ya da bırakıcaksın, aslında en iyi şey ondan büyük tanıdık birisinin konuşması fakat senin söylediğini düşünürse daha çok sinirlenir.
Soran+1 yılonu da yaptım :) babasına söyledim aldı karşısına konuştu. yarın bişey olsa kimse yanında olmicak bu kız olacak dedi sahip çık dedi ilk önce karın gelir dedi ama bizimki odun bir kulağından giriyo bir kulağından çıkıyo annesi babası sabret kızım zamanla düzelecek daha olgunlaşmadı dedi :(
Soran+1 yıldoğru diyosun. arkdşlrını bana zaten hep tercih ediyo bir kere daha üzer ama artık kendimi değiştirmeliyim o nasılsa aynısını görmeli davranış olarak
Soran+1 yılyok bağırma çağırma huyum yok susarım. normal üstüme düşen görevlerimide yaparım ama üstüne düşmem artık
Soran+1 yılborç yaptı çok şimdi farkında hatalarının maddi hatalarının yani. bunlar bitene kadar yapamayız yoksa istiyo. allah büyüktür o kadar düşüreceğini kendisini sanmıyorum. zaten düşme üstüme diyodu düşmemiş olurum biraz da o çabalasın benim için
Soran+1 yılteşekkür ederim amin inşallah
haklısın yani kim oturmalı bilmiyorum ama yerinde olsam bende ben oturmak şsterdim benim kocam arabayı kullancak ben milletin arabasında sıkış tepiş gitcem ya bıraksınlar kocamla rahat rahat gideyim arabayı başkası sürsün ya da benim yerim kocamın yanı der cıngar çıkartırım. gelinin kızkardeşi arkaya otursun :D ya da gitme düğüne bacım protesto et millet gerdeğe girsin senin koca kanepe de sabahlasın!!
10 Yorumla
+1 yılCanım seni anlıyorum ama o arabada senin olman biraz sacma değil mi sevgilime güvenmiyorsan o arabaya binmesine hic izin vermeyeceksin cünkü haklı olarak en mutlu gününde gelin tabiki kardeşini ister yanında. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılgüveniyorum gerçekten o konuda ama ortada kalmak üzüyo incitiyo düşüncesi bile
- +1 yıl
Ya ortada kalma gibi bir durum yok ki yavrum senin ne işin var o arabada mantıksız kıskançlık yapıyorsun şu an
Soran+1 yılama düşünsene arkasından bakakalcan başka arabaya bincen eşinin yanında başka bir kadın sen ayrısın seni tercih etmedi zaten hiç etmiyo...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
16Cevap
+1 yılBen olsaydım ya eşimle binerdim ya da hiç gitmezdim
21 Yorumla
Soran+1 yılaklımdan o da geçiyo beni öyle dış kapının mandalı gibi yaparsa eve geri dönmek daha mı iyidir
gelinin kardeşi oturur tabiki... gelin le kardeş onlar... senin ne işin vadorda?
211 Yorumla
Soran+1 yıliyide sürecek olan eşim diyorum nasıl ne işim var
Soran+1 yılablasının yanına arkaya. veya bekar arkdşlrı var onlar sürsün bende mal gibi ortada kalmak istemem
Soran+1 yılbiz kimseyi istemiyoduk son anda arkdşı pat diye arabaya bindi yanına da sevgilisi heryerden arkdşlrı çıkıyo
Soran+1 yılbiz istemiyoduk derken eşim sürecekti bende yanında başkası olmayacaktı ama o şöför istiyo istemiyo değil ki. bekar arkdşlrı var sürsün hep beni buluyo dış kapının dış mandalı gibi olcam
Soran+1 yılben değil eşim kimse olmasın istedi. benim görüşüm sorulmadı bile... o günde arkdşı ve sevgilisi birden öne oturdular.
Arabalar konusunda 606 cevap paylaştı. Gelin arabasında normal de kız tarafından kimse olmaz. Damat kendi tarafından birini kabul eder se o oturur. Ben bir çok arkadaşımın gelin arabasının şoförlüğü nu yaptım kimseyi oturtmadi 3 kişi vardık sadece. Ve senin oturman da çok yanlış olur yabancısin sonuçta. Sen takma adamın yapicagi birşey yok. Arkadaşı ısrar ettiyse bu gününde kırmaz onu. Sende anlayışlı ol
10 YorumlaArabalar konusunda 727 cevap paylaştı. Boyle yaptigin surece esini kendinden sogutacaksin bunu bil. Bence serbest birak hatta gelin ve kardesiyle tanis gayet guleryuzlu yaklas olaya, tebrik et falan...
04 Yorumla
Soran+1 yılgelinle tanıştım ama o da beni kendinden soğutuyo incitiyo. onun zor zamanında arkdşlrının hiçbiri yoktu ben vardım
Soran+1 yılsusarım tabi ama bana vefakar olmuyo bu durumda tercihini yapmış oluyo
- Arabalar konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılgelin arabasını damadın en yakın arkadaşı sürer diye bir gelenek mi var. ben olsam eşimi yalnız bırakamam kusurabakma der geçerim. öyle saçma iş mi olur ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Arabalar konusunda 565 cevap paylaştı. tabi ki eşi olarak senin oturman gerekiyor. Beni yakın arkadaşım şoför olarak seçecek ve diyecek ki yanına eşim değil başka biri oturacak, müsaade etmem böyle bir günde eşimin olmasını isterim. Eşin yanlış yapıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke sizin gibi olsaydı... allah kalbinize göre versin
Kim oturur bilmem ama eşim beni sahiplenmiyosa napiyim öyle eşi ben düğüne gitme. hadi düğün seninde yakınlarının olduğu düğün olsa başka arabaya binersin ama bilmedigin insanlar arasında seni bırakıyosa sorumsuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılbencil diyorum kabul etmiyo
- Arabalar konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılArabada toplam en fazla 4 kişi olur yahu? :O
Sen yanlış düşünüyon şöför lazım şöförün yanında kardeşi olsun tabi kide 2 tane uzaktan birisinin gelin arabasında fazla olur :S Arkada damat + gelin olur zaten ;)113 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum. kafam çok karışık. sürekli arkdşlrı sürekli arkdşlrı herşeyde önüme geçiyo. ben mi çok salağım haddinden fazla değer vermekle aynı durumda olsa onu kırmazdım
- +1 yıl
Bilmiyorum sürekli arkadaşlarım diyorsa başka konularda ama...
Yahu arkadaşım bu konuda sen haksızsın.. O arabayı kullanacak biri lazım oda senin kocan gelin arabası dediğin 30 kişilik bir araç değil ki 4 kişilik bir eşin 2 sen 3 gelin 4 damat gelinin kardeşi anası babası bu ne yaa demicekler mi? Bir kişide onlardan olmasın mı? Düğün sizin mi? Daha yakın birisinin olması gerekmez mi?
Soran+1 yılo zaman bekar arkdşlrının sürmesi daha mantıklı değil mi beni ortada bırakmasındansa
- +1 yıl
Eğer kocan sürecekse sen mantıksızsın Bekar arkadaşları varsa onlar sürsün sen mantıklısın yalnız kalacaksın haklısın :S Peki evlenen arkadaşı illa senin eşine SEN KULLAN mı diyor?
Soran+1 yılevet sen kullan diyor bide önceden yanıma sen oturursun tabi demişti dün akşam şaka yapmıştım dedi dalga geçer gibi :(
- +1 yıl
Yahu dese ya Ahmet kullansın Murat kullansın diye... Yok illa sen kullan der çocuğu kıramazsa kırılacak bir arkadaşı değilse büyütme bence :S
Soran+1 yılama hep başkalarını kırmamak için beni kırmış oluyo..
- +1 yıl
Araba kullanmak kolay değil... Arkadaşının özel günü burada da kırsın seni başka zaman bana yaz yine şurada da böyle dedi sence o mu ben mi de ben onda da yazarım tamam? ;)
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Yani lütfen ottan b. ktan sebeple tartışıp üzmeyin kendinizi... Sonra bu afedersin ama salakça tartışmalar birikip birikip patlamalara neden oluyor boşanmalara kadar gidiyor Allah korusun :S
Soran+1 yılyine o beni kıracak anlaşıldı ama bundan sonra bana davrandığı kadar davrancam
- +1 yıl
Kin yok lütfen... :(
Soran+1 yıltamam :(
Aynı şey benimde başıma geldi ama malesef gelenek bu gelinin yakını oturuyor varsa kardeşi yoksa yakın arkadaşı 😏
04 Yorumla
Soran+1 yılincindin mi peki
Soran+1 yılhatasını anladı mı eşin peki
- Arabalar konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGelinin kardeşi oturur derler, ama senin eşin odunmuş ki seni yanlız bırakmak istiyor.. Ben olsam kavga eder, odunu kanepede yatırırdım... Arkadaşı Eşiyle balayındayken kendi kanepede beli tutulsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılkütük hemde
- Arabalar konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılbenim bildiğim ya babası oturur ya da kardeşleri bu gelenek böyledir şöförün yakını oturmaz hiç bir zaman siz evlenirken kim oturdu tek taraflı düşünceye kapılma
022 Yorumla
Soran+1 yılbiz evlenirken kimseyi istemiyordu yine arkdşı sürmek istedi bişey diyemedi onun yanınada evli bile olmadığı sevgilisi oturdu
- +1 yıl
gerçekten mi o zaman aynı kişi evleniyorsa tepkini göster tabiki de
Soran+1 yılaynı kişi değil de bir diğer arkdşı gerçekten böyle oldu hemde son anda kimse binmesin ben sürcem dedi eşim arkdşı istemiş. ben sesimi bile çıkarmamıştım
- +1 yıl
ama o zaman o arkadaşın evlenince yap o işi ama bu çocuğun babası ve kardeşi çok ister onlara ayıp olmaz mı o zaman
Soran+1 yılbilmiyorum gerçekten hep başkaları mutlu olsun diye kendi mutluluğumu harcıyorum sanırım ya da haddinden fazla değer veriyorum aynısını görmeyince böyle oluyo :(
- +1 yıl
sende suç yok kendini böyle kötü hissetme sen sadece başkalarının mutluluğunu düşündüğün için ve kendin o mutluluğu paylaşamadığın için böyle hissediyorsun üzülme
Soran+1 yılelimde değil :( ama sağolun görüşleriniz için
- +1 yıl
ama bak senin böyle üzgünj görmek güzel değil sende o zaman kocanla otur konuş böyle böyle de
Soran+1 yılçok sinirli konuşamıyo hemen kızıyo. ne yapim beni üzsün yine ama kendisine olan tavrımı değiştirecek haberi yok
- +1 yıl
afedersin ama üstüme düşmeyen bir vazife siz nasıl anlaşıyorsunuz hemen kızıyorsa bu sen neden üzüleceksin canım sen hep üzül diye mi evlendiniz söyle konuş
Soran+1 yılestağfirullah. sabrediyorum zamanla düzelir diye. siniri geçsin bikaç gün sonra konuşurum dediğiniz gibi yine denerim
- +1 yıl
bence konuş ki herşey yoluna girsin bu sinirle hayat geçmez
Soran+1 yılonu hep yapıyorum çok konuşuyon diyo :( halbuki bende bütün gün çalışıyorum akşam bikaç saat uyuyana kadar onda da konuşamazsam ne zaman konuşcam bilmiyorum ki ağzımı açsam konuşuyo oluyorum. ama pazar günü tatilimizde tekrar konuşacağım dediğiniz gibi
- +1 yıl
biliyorum şimdi ki dediklerim çok ayıp olacak ama kendin üzüllememen için bu seferde sert tepki verirse sende akşam onun aynı yerde yatma istediklerini geri çevir o zaman nasılsa kafasına dank der birşeyler
Soran+1 yılo bir odun ona öyle şeyler dank etmiyo ki :) takmaz kafasına uyuyo geçiyo farklı konularda ceza yapmam lazım iyice düşünerek
- +1 yıl
bana mesaj at ordan bir düşünelim :)
Soran+1 yılşu an mesaj atamıyorum seviye neyse exper2 seviyesinde atılıyomuş düşük şu an sanırım :)
- +1 yıl
hehe ben gibi yeni katıldın o zaman sende :)
Soran+1 yılbu soruyu sormak için katıldım :)
- +1 yıl
nerden katıldınız ne iş yaparsınız :) yarışmacımızı tanıyalım :D
Soran+1 yılolmaz ben gizli kullanıcıyım :)
- +1 yıl
hehehe :) hadi öyle olsun :)
Senin oturman saçma olur. Gelinin veya damadın yakını oturmalı. Sonuçta yakın arkadaşı eşin, sen değilsin. Yanlış düşünüyorsun.
17 Yorumla
Soran+1 yılama bizim düğündede arkdşı sürdü yanında sevgilisi oturdu ben bişey bile demedim
Soran+1 yılben kimse kırılmasın dedim tatsızlık yapmadım bende arkdşını isteyecek değildim ama zart diye oturdular arabaya
Soran+1 yıldüğünden sonra tavrım ne olsun o zaman normal olamam doğal olarak soğutuyo bu şekilde
- +1 yıl
Bak ben de yıllarca evliliğin ve eşimin burnundan getirmiş bir insanım. Yanlışlarımı şimdi dışardan baktığımda farkedebiliyorum. Bu kadar küçük detaylar için ne ona ne de kendine hayatının 1 gününü bile zehir etme. Çünkü bu hem evliliğinizi hem sizi yıpratıyor. Bu kadar küçük ayrıntılara takılmayın lütfen. İkiniz de birer bireysiniz, birbirinizin kölesi değil. Farklı farklı özgür birer bireysiniz. Ve sen onu ne kadar kısıtlarsan gün geldiğinde aynı şeyleri o da sana yapacak ve bu da senin zoruna gidecek. Lütfen böylesine küçük şeyler için hayatı birbirinize zorlaştırmayın ve evliliğinize soğukluğu sokmayın. Tecrübeli biri olarak bu söylediklerimi lütfen gözardı etme. Çünkü yıllar sonra elinizde paramparça olmuş kalpler ve çatlaklarla dolu tahammülsüz bir evlilik kalmış olacak.
Soran+1 yılteşekkür ederim sana. ama o gerçekten hiç kısıtlamıyo git gez çık diyo tlfnum günlerce yanında dursun bakmaz bile biri aradığı zaman konuşuyorum kim aradı bile demiyo düşün yani. o güveni verdim ona öyle bir inan değilim ama o hep kendini düşünüyo karşılıklı fedakarlık olması gerekirken hep ben veriyorum kendimden bu da üzüyo birikiyo birikiyo :(
O gün gitme düğüne, annene git annenlerle vakit geçir. Öyle kocayi da at çöpe gitsin hayirsizin teki
00 YorumlaGelinin ya da damadın kardeşi oturur normal şartlarda senin binmeye hakkın yok o araca Eşin sadece Güzelliğini yapıp aracı kullanıyor
113 Yorumla
Soran+1 yılbana güzelliği ne oluyo bu durumda ortada bırakması mı
Soran+1 yılçok acımasız eleştiriniz var onun için ne fedakarlıklar yaptığımı bilmeden konuşuyosunuz kendi ailesi bile ona seni bu kızdan başkası çekmez dedi
- +1 yıl
Yine bencillik yapıyorsunuz Sen onun eşisin illaki fedakarlıklar yapman gerek sen onları kalkar ufacık bir durumda dillendirir ya da kendi kafanda sürekli çevirirsen zaten yaptığın şeyin hiç bir mantığı yok
Sorun değil çözüm üreten kişi ol ilişkinde ufak sorunları'da bu denli büyütme.
Soran+1 yılama gerçekten biilmiyosun anlatsam hak verirsin ancak. basit fedakarlıklar değil ben babamla görüşmüyorum onun yüzünden onun verdiği değere bak ya da vermediği...
- +1 yıl
Sen değeri kalkar bu kadar basit bir şeyle kıyaslarsan hep üzülen taraf olacaksın
Önce gelin arabasını halledelim gel
araba kaç kişilik? 5 Kişilik
1. Gelin
2. Damat
3. Şöför
4. Gelinin kardeşi
5. Damadın kardeşi
eee sana yer kalmadı şimdi damatmı indirsin kardeşini gelinmi indirisn kardeşini sen cevap ver buna?
Tabiki hiç biri sen olsan indirirmisin kardeşini?
Bu tarz şeyleri mantıklı düşünmessen çok üzülürsün illaki ailevi sorunların olur ama kalkıp ufak bir şeyle değer ölçme olayına girme
Sinirmi yapıyorsun aranızda ceza yöntemine gir Yüzünü as ama düğünde değil ( evde )
Senden 2 şeymi istiyor 1 tanesini yap 2. yi beklet özel durumlar için. ama dozajını ayarlar
Bu yöntemlere git kavgaya yanaşma adamı soğutma kendinden kendinide üzme
Bu değer olayınada fazla girme.
Soran+1 yıldamadın kardeşi yok. ama şu ceza yöntemleri olabilir aynı şeleri yaşatırım ona
Soran+1 yılarkdşı zaten binmiş oluyo eşimden bahsediyorum. sizde çok bencilsiniz kızkardeşiniz vardır belki biraz anlayın. ben düğünümde bile arkdşıyla sevgilisi oturdu öne kardeşim oturmadı sırf kırılmasın diye sesimi çıkarmadım. her zaman her konuda arkdşlrını tercih etti zora düştü bir tanesi bile yanında olmadı beğenmediği benim çevrem oldu. ve o her fırsatta beni ezip geçti siz çok rahatsınız umursuzsunuz başınıza gelmeden öylece konuşabiliyosunuz
- +1 yıl
Hala o arabaya binmenin derdine girmişsin onca lafımdan sonra birde bana kızmışsın Sende benim kardeşim sayılırsın düşüncen çok yanlış bunu aşman gerek
sana diyorum işte ceza yoluna git yüzünü as her istediğine tamam deme
Bu adamın arkadaşları bozuksa bunları bırak diyerek o admalardan koparamassın yapaman gereken kendine bağlamak
Hadi hayatında başarılar umarım Boşanmazsınız.
Soran+1 yılevet haklısın her istediğine tamam dedim artık dememeliyim. ama bunları bbırak diye koparamazsam ne yapmalıyım tam tersi ne yaparsa yapsın bişey dememeli miyim
- +1 yıl
Hayır illaki tepki vericeksin
Çocuk kandırma olarak gör olayı uslu durursa çikolata var durmassa hem dayak var hem çikolata yok
Dayak kısmını dırdır olarak algılama ( yüzünü as sadece )
Her buna benzer olay yaşadığında 1-2 gün sus ve hiç konuşma illaki sorucak sana neyin var diye ozaman ufaktan çıtlat geri çekil 2-3 seferden sonra hatasını görür
İlgili davran ama ödül verme sadece hakkettiği zamanlarda ödüllendir :D
gerisini sen halledersin :D
Soran+1 yılteşekkürler :)
selam bence senin hakkın degil diye düşünüyorum sadece arabayı başkası sürer arabaya yakınlardan başkası binemez bence tabiki ben böyle biliyorum
00 Yorumla
+1 yılSende eşine sürdürme başının etini ye ben oturmazsam de :)
06 Yorumla
Soran+1 yılonu da tartıştım. o kadar bekar arkdşlrı var onlar sürsün dedim. iyi ben arabayı sürmem senide düğünde yanıma yaklaştırmam dedi :(
- +1 yıl
oha be bu koca tırnak geçilir
Soran+1 yıluysal biriyim ya eziyo sanırım
- +1 yıl
neyse ya düğünden sonra somurt adam pişman olsun
Soran+1 yılpişman olsa ne olur soğurum kim olsa soğur. düğünde zaten 1 dk oturtmazlar onu salak gibi gidip gelcem
- +1 yıl
valla ne bileyim şimdi
Arkadaş ortamındakilerin evliliği orası, aile toplantısı değil..
Gereksiz kuruntu yapma.02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum. benim düğünümdede arkdşlrı oturdu sevgilisiyle ben mi salağım acaba :(
+1 yılSen ne alaka ya eşinin her gittiği yerde bulunmak zorunda değilsin ki gelin senin yakının olsa tamam da kız kardeşi varken sana düşmez
10 Yorumla
+1 yılGelinin kardesi niye oturacakmis erkek tarafi olur gelin arabasinda kiz artik bizim gibisinden adetlerimiz var ya
07 Yorumla
Soran+1 yılben hiçbir taraf değilmişim seni davet ettiler mi dedi bide çok ağır konuştu :(
- +1 yıl
Valla yas sopayla dovelm adam olsun karisina onem versin😬😬
Soran+1 yılyine değişmez zaten tartışmamızın sebebi çok sinirli olması ben sakinim ama hemen kızıyo o
- +1 yıl
Niye evlendin hemen
Soran+1 yıl3 sene olmuştu hemen değil aslında. sevdim napim :(
- +1 yıl
😩😩
+1 yılGelinin kardeşi oturur ama adet böyledir sonuçta o çift evleniyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılüzülecek sey kalmadı buna mı uzuluyorsun, ne sacma ya. oturma cok mu onemlı allah askına derde bak
02 Yorumla
Soran+1 yılkalp kırılıyo ama...
Cevap sahibi+1 yılbosver takma ya kırılma yanı
senle eşin arkada şöförle kardeşi önde
00 Yorumla
+1 yılKIZIN sağdıcı olursan oturursun.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGelinin kardeşi oturmak zorunda
03 Yorumla
Soran+1 yılben evlenirken niye kardeşim oturmadı yine onun arkdşı ve sevgilisi oturdu sanırım kendimi ezdiriyorum
- +1 yıl
Adetlere göre değişiyor benim arabaya kızkardeşim oturdu benim yanımada baldızım oturdu
+1 yılTabiki eşimin yanında olurum
10 Yorumla
+1 yılAnlayışsızlık yapıyor gibisin
03 Yorumla
Soran+1 yılama o da beni anlamıyo çok bencil :(
- +1 yıl
Empati yapmayı öğrenirsen sorun hallolur..
Soran+1 yılempatiyi evlenirken yaptım arabamızı arkdşı sürdü sevgiliside yanındaydı hep o incinmesin diyorum kendimi incitiyorum
senin ne işin var gelin arabasında ya :D
07 Yorumla
Soran+1 yıleşiminde işi yok bekar arkdşlrı var on tane biri sürebilir beni dışlamasındansa
Soran+1 yıleşimin değil kiralık bir araba. kıskanmak değil beni tercih etmeyip dışarda bırakması incitiyo
Soran+1 yılben o arabayı sürmem senide düğünde yanıma yaklaştırmam dedi kalas :S
Soran+1 yıldüğünde bana yabancı gibi olacak yanına yaklaştırmicak napsam bilmiyom ki en sonunda sürersen sür diyip suscam hatasını anlasada konuşmicam başkalarının mutluluğu için hep kendi mutluluğunu harcıyo zaten
+1 yılbizde gelinin yengesi oturur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan
20 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?