Gelin arabasını düğün salonuna giderken arabayı kim kullanır. Arabaya kimler binebilir küçük gibi olsada bence büyük önemli bi konu 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
O işte kurallar var.. sağdıç sağ önde. Aracı kullanacak şahıs malum direksiyonda gelin damat arkada. Bazen gelinin yakın bir arkadaşı ya da sagdicin eşi de arkada gelinin yanında.. eskiden kural böyleydi. Şimdi damat araba sürüyor gelin sağda oturuyor arkada bazen kimse yok. Bazen bir iki arkadaş. Damadı bırak sagdicin araç kullanması bile uygun değil. Düğün boyunca herkesin bir görevi var.
Cevap
5Cevap
Gelin ve eşi biner başka kim binecek :D
Arkaya gelin damat ve gelinin bı yakını kız kardeşi ya da başkası öne damadın babası ve şoför de kim olmak istiyorsa, bizde böyle
Damadin babası ne alaka ya bu hoşuma gitmedi
Düğün sahibi bebeğim düğünü kim yapıyor oo çocuklara zarf atan da oo, başka yerlerde nasıl yapılır bilmiyorum
Damat sürmek isterse aracı kullanır arkada ise sağdıç veya kardeş kuzen vs olur , ya da tam tersi sağdıç sürsün gelin damat arkaya 😂
Tamam on koltuğa peki
On taraf boş kalıyor araba 4 kişilik ya hani
İşte o söylediğin Türkiye gibi bi şartlarda olmuyor canım maalesef önde damat tarafından biri birde kız tarafından biri yani zor bence
Gelinin bineceği kesin. d (soğuk espri sıcak havada iyi gider diye düşündüm)
Banane kim binerse biner BMW olsun araba da sorun yok 😀
Damatın kuzeni kuzeninin torunu torunlarının çocuklar 😂😂😂😂
Bu değişiyor ya şimdi ben sana kendi yaptığımı soyleyim ablamın düğününde ben ve kayınpederi binmişti. Abim de de sağdıclar binmişti değişiyor yani sen kimi istersen
Yol kesmek için mi yani hani para veriyorlar ya
Yo yol ne alaka sen ver paraları şoföre o versij
Dolmuş gibi parayı veren düdük çalar gibi herkesi doldur arabaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?