Arabanın ön koltuğuna kim oturmalı annen mi, eşin mi?

Eşin, annen ve sen birlikte yolculuk yapacaksınız, kim ön koltuğa oturmalı? 😅
Annem arabayı sürsün ben arkada kocamla otururum 😎
Çok iyi fikir bence 😂😂😂
Teşekkür ederim 🤩
Hanımağalar arkada oturmalıdır. :D
Görüş
96Görüş
İyisi mi atın beni uçurumdan kim isterse o otursun isterlerse tek başına binip arabayı da duvara vursun 😂
Eşim istiyorsa öncelik her zaman onun olur, eğer o oturmak istemiyorsa (ki zannetmiyorum her kadın ister bence istisnalar ve istisna durumlar hariç) annem oturabilir hatta annemin özellikle eşimin oturmasını isteyeceğini de biliyorum çünkü kendisi benzer durumu yaşamış.
Bu cevaba diğer annem (yani onun annesi) de dahil yani o da oturabilir öne benim için sorun olmaz, hatta kızını çekiştiririz yolda 😂
Arabada ön koltuk hakkı die bir şey yok bence hiç farketmez ister anne otursun ister eş. Benim midem çok fazla bulanıyor uzun yolculuklarda ön tarafta oturmak isterim daha ferah hissetmek adına ama hic farketmez annesi oturmak istiyorsa bununda kavgasını yapmam. Tabiki ön tarafa oturmak isterim ama annesi varsa önce ona teklif ederim anne öne oturmak ister misin die kabul edip etmemekte ona kalmış.
Kim isterse baktım tartışıyorlar ikisi de arkaya 😂
Ön koltuğu söker atarım 😂 gerçi anam araba boş olsa bile öne oturmuyor. Bildiğin vali gibi kadın 😂
Hep öyle oluyordu zaten 😂 bazen ben arkaya oturuyordum anam sağ tarafa falan.
İlerideki eşim nasıl biri olur hiç bilmiyorum, ama annem dünya tatlısı bir kadın olduğu için beni bu konuda arada bırakacak saçma sapan bir egoya sahip değil. O yüzden problem olacağını sanmıyorum.
Ben böyle bir problem yaşamam çünkü saygı amacıyla sayın kayınvalideme önkapıyı açarım o da oturursa oturur oturmazsa da sen geç kızım der zaten. Hiç o kaprislere giremem öne ben oturucam diye hem kraliçelere arka sağ koltuk yaraşır 😎 :D.
Annem makamdan biri gibi arkada oturmayı çok seviyor. Üçümüz yolculuk yapacak olsak; annem makam kişisi, ben şoför, eşim de koruma olarak ön koltuğa oturacaktır. :)))
Bu soru çıkmaz sokak şimdi eşim araba kullanmayı biliyosa ona kullandırtırım annemi de onun yanına oturttururum ikisi de önde olur ama kaza yapma olasılığı da var şimdi ikisi de önde belli ki kavga edicekler ben kullansam ikisi de arkaya binse ön koltuk boş kalıcak biri geçmek isticek yine kavga çıkıcak bunları arabayla gönderip taksiye binerim 😂😂😂
Ay ne fark eder ha arkaya oturmuşsun ha öne, bencenilk önce büyüge teklif edilmeli , buyukde arada iturup arada yok kızım sen geç demeli, kim nerde rahat ediyorsa , gereksiz saçma sapan triplef
Aslında eş olarak arkada oturmak daha güzel, aynadan bakışmak romantik bile olabilir 😄
Anneye de rahat koltuk yakışır tabi, saygımızda eksiklik olmamalı 😃
Benim annem yanımızdaysa ve arabayı ben sürüyorsam benim annem, eşim sürüyorsa ve eşimin annesi varsa eşimin annesinin önde oturması iyidir diye düşünüyorum
anne otursa daha iyi ya... başka zaman ben otururum
Hatunum oturmali elimi bacagina atmaliyim anamla dikiz aynasindan kesiriiz :)
annen ne ne eş oturur ise sadece babam oturur o kadar
Arabayı sen kullanıyor olsan, yanında kim olmalı? Eşin mi baban mı?
Kim daha çok meraklıysa.. 😂😂😂
Az çok şöförlüğğ olan yolu vs bilen kimse o otursun
Ön koltuk eşindir ama pratikte kim baskınsa o oturur.
Benim arabam iki kişilik olduğu için eşim annemin kucağına oturur hahaha
Eşim otursun annem arkada oturup camdan sağı solu izlemeyi seviyor çünkü hem rahat eder arka koltukta
Ön koltuk her zaman tehlikeli ve arka koltuk öne göre daha konforlu ve daha güvenlidir bu yüzden anneler arka koltuğa oturmalı
En İyi Görüşler