Sevgilimin babasına aşık oldum napıcam?

20 yaşındayım 2 ay önce bir çocukla tanıştık okulda bir süre sonra benden hoşlandığını söyledi bende onunla vakit geçirmeyi sevdiğim için ve beğendiğim için teklifini kabul ettim bunun doğum günü olacaktı evinde kutlayacağını ailesi arkadaşları olacağını söyledi benide davet etti neyse o gün geldi ben gittim bunlara annesiyle tanıştım vs babası daha gelmemişti biraz vakit geçtikten sonra içeri biri girdi takım elbise giymiş uzun boylu yüzünde çok güzel bir gülümseme vardı onu görünce kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı bizim yanımıza geldi sevgilim babam diyince donup kaldım bian sonra tanıştık çok iyi saygılı bir insan bütün parti boyunca gözlerimi alamıyordum oda fark etmiş olacak ki bir ara bana baktığını fark ettim neyse partiden 3-4 gün sonra ben adama faceden arkadaş isteği yolladım kabul etti oda nasılsınız yazdım iyiyim teşekkürler sen nasılsın falan dedi öyle bikaç kez havadan sudan konuştuk ama biran olsun aklımdan çıkmıyor geceleri uyku bile tutmuyor sebepsizce gözlerim doluyor içim acııyor resmen o gülüşü gözümün önünden gitmiyor hiç biliyorum çok yanlış bişey ama kalbime söz geçiremiyorum napıcam ben? ( alakasız veya dalga amaçlı yorum yapmayın lütfen )
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşımdan ayrılıp bir süre sonra adama duygularımı söylemeyi düşünüyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimden ayrıldım.
Sevgilimin babasına aşık oldum napıcam?