Babam arkadaşıma aşık oldu çok köütüym?

annemle babamın araları pek iyi değil ve yaklaşık bir kaç hafta önce kız arkadaşımı eve davet ettim eğlenecektik yani kızlar ne yaparsa onu yapacaktık. babam da evdeydi mutfakta sigara içecekti ya da dışarı çıkacaktı yani bize görünmeyecekti rahatımızı bozmamak için artık bilmiyorum. sonra arkadaşımla karşılaştılar babamın gözlerinden anlaşılıyordu ya çok utanıyorum. babam garip davranmaya başladı espri yapmaya falan çalıştı. gözünü kızdan alamıyordu ya böyle birşey vardı tövbe yarabbim. resmen kıza büyülendi. sonra dışarı çıkmadı evde kaldı bir daha karşılaşırım umuduyla. kız da farketti tabiiki. annem farketmedi çünkü biraz saf biri. geçen gün sordu yine o arkadaşın gelecek mi falan diye ben de hayır dedim. aşık olmamıştır saçmalama falan demeyin hallerini tavırlarını bir görseniz. ben babamı daha önce hiç böyle görmemiştim. birsürü arkadaşım eve geldi böyle birşey yapmadı asla. arkadaşım gelmek istiyor ben hayır dedikçe ne olacak biraz eğleniriz babanla falan diyor ne yapacağım bilmiyorum allahım yardım ett napmam lazıım
Babam arkadaşıma aşık oldu çok köütüym?