Subay, astsubay, uzman çavuş veya polis çocuğu olmak?

Ben astsubay çocuğuyum öncelikle ! Bu soru degil yaşantımızı ozlemlerimizi zotluklarımızı anlatayım diye boyle bir yazı hazırladım !

öncelikle 7-8yaşlarındayken bir erkek çocuğunun tek hayali tek isteği vardır. Oda babasıyla futbol oynamak. Baban askerse polisse uzgunum benim yaşadığım gibi o anca hayalinde olur ruyanda babamla futbol oynarsın. .

babanla rahatça çarşıda gezemezsin asker veya polis tir baban.
baban gece operasyona gider telefonu çalınca sen uyanırsın ama uyuyo gibi gözlerini açmazsın baban gelir saçını okşar lafandan oper ve aslan oğlum bişey olursa beni unutma der :) sesizce uyuyo numarasına devam sonra annene soearsın babam boyle dedi gece dersin ne olursa unutma dedi dersin anlamazsın çocuksun işte :) annen boşver oğlum hadi yemek ye der :) yersin..
babanın helekoptere bindigini gorursun şırnakta :) sonra çocuksun anlamazsın gülersin babana el sallar opucuk atarsın :) pencereden baban helekoptere biner ve son kez bir pencerwye sana bakar el sallar gulumser :) ve gider itlerle çarpışmaya.
sen ise çoxuksun lojmandaki herkes bir eve toplanır :) sen babanın sana aldığı kuçuk askerleri ve oyuncak helekoptori alırsın askerleri koltuğa dizip turkiyeyi koruyorlar askerlerim hadi diye bagırırsın oyuncaklara :) sonra askeri oyuncak helekoteri alırsın baba hadi bin dersin :) çocukluk aklı işte :) ve halinde baban o oyuncak helwkoptere biner ve elinde babamla geziyoruz diye bağırıp evin içinde koşarsın bir elşnde helekopter içinde babanı duşunup :) 20gun babanın sesini duymazsın :) operasyonda çunki :) sonra helekopter sesi duyarsın hemen lojmandaki teyzeler arkadaşların aşşagı iner :) benim hep elimde babamın aldığı oyunçak helekopterle o merdivenleri koşarak inerdim babam geliyo yuppi asker abi diye bağırırdım şırnak taki lojmanda :) helekopterin kapısı açılır. Ba
Güncellemeler
+1 yıl
Niye böyle oldu ya? Yarısını atmış?:(
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun yazdım ama yarısını çıktı :( bukadarıyla duşunun soeum şu 3.500tl maaş alıyor babam bu kadarıyla senin çocuklugunu dağdaki ir çalmış ve baban hak etmiyorum asker polis çok zengin gozuyle gorenen insanlara soruyorum?
Subay, astsubay, uzman çavuş veya polis çocuğu olmak?