sevgilimle kavga ediyorduk telefonda bana sinirlendi ve * git allah belani versin dedi.
inanilmaz saskinim icim acidi.
sinirle bunlari soylemek normal mi?
inanilmaz saskinim icim acidi.
sinirle bunlari soylemek normal mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yazıkki bu yanı canını sıksada seni ona bağlar..! bir çok defa sen deniz vb. bayanlara bu vb. hakaret ve rest çeken arkadaşlarıma kızlar hayran oldu ve bir dediğini iki etmedi yazık..!
Ama bahsettiğim bayanlar sınıfına girmiyor isen araya mesafe koy ve hatanı anlayıp özür dileyip tekrarlamama adına söz vermeden bir daha beni arama ve muhattap olma..! 3-4 gün içinde iletişime geçmessen bir daha arama karşında çocuğun ve oyuncağın yok de..!
Sevgili demek yuva kurulacak değer ve uyum ile denklikte insan demek haddini bilmeli veya sevgilinim seni seviyorum dememeli...
Benzer veya aynı görüşte ve düşüncede olduğumuza sevindim.
Hakkınızda hayırlısı olsun amin.
E. i. g. içinde teşekkür ederim.
Yuva kurma olayı geç olsada güç olmasın ve ömürlük olacak doğru insanla olsun aceleci olma.
kavganın içeriğini bilemiyoruz ama bence içinde sevgi kalmamış sana karşı ama söyleyemiyor bunu bir şekilde kavga çıkararak senin ayrılmanı bekliyor, cesaret edemiyor kendisi. ayrıl ve uzaklaş 1-2 gün koşsun peşinden koşmuyorsa zaten istemiyordur. Bazen insanlar kendilerinin dahi ne istediklerini bilmez, arada kalır.
senelik izinlerimizi birlikte alacaktik ama o istemis istedikten sonra soyledi. amacin ne dedim cenazem varken almadim ben dedim amacin neyi ust uste bir kac kere soyledim sinirle ozaman boyle dedi. ozur de dilemedi.
bence gereksiz yere üzerine gitmişsin. erkeklere karşı konuşmaya çalışmak ve baskı kurmak işe yaramaz. ters tepki yapar. almak istediğin cevabı sorarsın ve cevap vermesi için de şartlandırır beklersin. ama yine de biraz ayarsız biri anladığım kadarıyla ve bence yine de sevgi yok sana karşı.
Ya sinirle söylesin söylemesin ne farkeder? Size küfredip üstüne bela okuyan adamı hala nasıl seviyorsunuz, nasıl kendinizi bu kadar değersiz görüyorsunuz. Gurur diye birşey var.
Bugün bunu söylemesine izin verirsiniz yarın sülaleyide araya katar. Kedinize biraz saygınız varsa adamın yüzüne bakmaya bile değmeyeceğini anlarsınız.
her kelimende haklisin
ne yaptın
normal tabii oooo ben destan yazıyorum
Cevap
17Cevap
Neresi normal Allah aşkına? Nasıl bir konuşma şekli bir bayana karşı. Sakın affetme ve ayrılmalısınız biran düşünmeden. Sinirle bile olsa önce öfkesini kontrol edebilmeyi öğrenmeli. Sonra sevgilisi ile bir bayan ile konuştuğunu unutmadan, dikkatli konuşmalıdır.
Normal olurmu hiç.. fikrini açıkça söylemiş.. kötü olmuş ama bu raddeye getirmeseysiniz canım.. boş koy.. üzülme.. biz erkeklerin en çok kullandığı kelime bu... bazen kullanılan yeri ve kişileri karıştırıyoruz..:))
Sevgilin Rabbim tarafından cezalandırılmanı istemiş. Kim bilir ne b*k yedin demekten kendimi alamıyorum.
sinirlenince insanın ağzından birden çıkar o kelimeler isteksiz olarak normal bir biçimde söylenmez söylense bile çok sıktığından ya da dediğim dedikten dolayı olur
Kafasına sıkayım onun ben nerde dızo keko var bu kızları üzüyorlar ya
Evet normal. Ben de demistim zamaninda ve gidis o gidis :)
Tek celsede boşamış seni.. Geçmiş olsun.. Artık dulsun..
manyakmısınız siz ya he normal devam et. nasıl bu kadar gurunuzu ayaklar altına aldıarabiliyorsunuz. ben erkek olarak bu kadar geriliyorum bu nasıl bir rahatlıktır anlamış değilim.
böyler şeyler demesine izn verirsen ileride annenede küfür eder
Sınırı geçince düzelir. Genelinde ayıp etmiş.
ama ben bunu hakedecek bisey yapmadim senelik izinlerimizi ayn zamanda alacaktik gitmis senelik iznini istemis benimle konismadan. benim cenazem vardi ozaman bile kullanmadim senelik iznimi. haliyle kizdim amacin ne dedim ust uste. o da boyle soyledi. cok agir geldi bana.
Ayıp etmiş haya
Baya
sen bundan sonra daha çok bağlanırsın ona eminim...
Özür dilemezse Senin için vakit kaybı bir insandır
bunun ustune yemege ciktim diye mesaj atmis isyerinde ogle yemeginden bahsediyor her zaman attigi msji atmis yani.
tesekkur ederim
Onu dedirtecek ne yaptin onuda de
Normal degil yavşagın teki
Normal bende söylüyorum
konuya bağlı neden tarşıyorsunuz
senelkk izinlerimizi beraber kullanacaktik gitmis senelik iznini istemis amacin ne diye sordum ust uste. sebep bu.
sıkıntılı bir durum ama üst üste sorman hata olmuş
Bence değil
normal
naptın cocuğa
düşünce bence bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar