Arkadaşlar. Aklımda oncelerden beri hep evlenme fikri var. Ama bir türlü dikiş tutturamiyorum. 27 yaşındayım güzel bir mesleğim sözü dinlenen bir kisiligim var. Güzel de olduğumu söylerler. Araba m var maddi acidan iyi durumdayim güzel giyinirim. Açıgim ama muhafazakâr giyinmeye çalışırım. Teklifler geliyor ama aradığım kriterlere uymuyor diye geri çeviriyorum. Bazen de evet artık olsun diyorum hiç görüşmeyi istemediğim biri ile görüşmeye gittim ve ona aşık oldum. Aynı is yerindeydik ve ona ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim sarilinca bütün kizginligim geciyordu. Tıp olarak çok gosterisliydi fakat kişiliğini sonradan çözdüm tabi aramızda birseyler geçti ben onunla evlenirim diye dusunuyordum olmadı ondan ayrilamayacagimi sandı ama gözü dışarıda yalan söyleyen biri ile aşık bile olsam hayat gecmezdi. ondan ayrildiktan sonra tekrar biri ile tanıştım yipranmistim dini değerlere önem veren biriim tip olarak beğenmedgim halde dedim ki gözü dışarıda çapkın olmasın dinine değer versin bana değer versin o tümden yalancı ve Allah in ayetlerini kendi oyunlarina alet eden biri çıktı daha da yıkıldım. Neyse bunu üzerinden atmak biraz zor oldu attım şükür. Yakın zamanda tekrar değer verdiğim biri oldu hayatımda. Sevdim ve belki hayatımda 3. ye bu kadar sevdiğimi hissettim. Ateist olduğunu öğrendim yıkıldım. Dedim belki gelisme olur sabredeyim sonuçta birbirimizi seviyorduk ama goruslerini her sorduğumda ateist olarak kalacağını ve böyle öleceğini söyledi. 2 sene de yaşadığım olaylar beni paramparça etti. Acaba evlenme fikri beni yanlışa mi sürükledi. 😣😣😢😢😢😢
Cevabın nedir?
+1 yılpsikolojini rahatlatmani tavsiye ederim inanclari butun bir insansin sanirim. sen calis ve hayirlisini iste. hayirsizina mahkum olma. birde ozelestiri yapalim evlenme niyetiyle baslamak karsindakine omuzlarinda yuk hissettirir belki bu sebepten dolayi olabilir. birazda secicilik girince isin icine isini dahada zorlastirir. evlilik duygusu ve dusuncesi eskisi gibi degil maalesef zamanla olusacak bir istektir. karsindakine yansitamadigib seyler olabilir. ayrica karakter olarak baskinsan erkekler uzaklasabilir. cunku erkekler genelde yonlendorebilecegi kisileri es olarak almak ister. iyi bir olacagindan suphem yok ancak bunu karsindakine de hissettirmen ve gercekten hakeden birini bulman gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim psikolojimi rahatlatmam gerek fikrinde hemfikirim. Yanlız bu bahsettigim 3 insandan da benim icin zor da olsa ayrılmayı ben istedim. Çünkü bu kişiler benim istediğim kişiler değildi. Benim için sadece aşk sevgi is para yeterli değil. .. ben onlar a kizmiyorum. Benim kizginligim kendime.. hatta hayatımda ilk defa aşk i tattigim 1. Bahsettigim kişidir. O benimle ayrılmamak için uğraştı her seferinde insandır düzeltir belki ben yanlış anliyorumdur dedim devam ettim. Ben sevdiğim zaman çok kara severim. Karşı taraf bunu haketmiyorsa da şans verdiğim halde hatalar hep sürüyor sa olsemde kestirip atarım. En azından arkadaş kalalim dedi öyle de istemedim
En İyi Cevaplar
Sen yanlis kriter ariyosundur gercekten temiz isi gucu olan evlenmek isteyen bitini bulsan olurdu neyse demekki sen bulamiyorsun insanlari tanimiyorsun senin buyugun yok mu onlar bulsun
112 Yorumla
Soran+1 yılBüyüklerim tabii ki var.. ama sırf evlenmek için de gönlümün kabul etmediği kişileri kabul etmeye zorlayamam ki kendimi
Soran+1 yılAma eskisi gibi değilim. Hiç etkilenmedigim birini bile dinliyorum goruslerini hayata bakış acısını vs. i.. diyorum ki belki sana verdiği özveri ile hersey daha iyi olacak. Ama şimdiye kadar öyle bir ikna edici görusme olmadı. Bir tanesi ile gorusmeye gittigim zaman yaş larımiz yakındı ama resmen babam yaşında biri ile gorusuyormusum gibi hissettim 😣
- +1 yıl
evleneceksen ciddi düşünüyorsan öylesi sana koca olabilir ya da insanın kısmeti olmalı bazen ayagına kadar gelir birde şöyle birşeyvar insanın nikahı yeryüzüne çıkmazsa hemen ugraşsın evlensede çok sürmez ayrılır dinen bu böyle allahdan hayırlısını isteyin namaz kılın dua aedin
Soran+1 yılEvet en güzel cabalama yöntemi dua..
Soran+1 yıl👍👍👍
Soran+1 yılHayırlısı ise inşallah
Soran+1 yılSağol 😊
+1 yılBir şeyi ne kadar çok istersen o şey olmaz. Hiç istemezsen oluverir. İstememeyi öğreneceksin.
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😣
- +1 yıl
Ben de senin gibiydim. İstemeyince daha güzel oluyor. Sen de dene bunu. Hayret edeceksin. 😊
Soran+1 yılUmarim hayret etmek bana da nasip olur.. Deneyeceğim. .
Evde kalma ihtimali gözüme yüksek görünse bile..😊- +1 yıl
Evde kalmayız biz korkma. 😉
Soran+1 yıl😊😊😇 umarım
+1 yılBunlar olmuyorsa, hayırlı değilmiş. Allah'ın daha iyisini vereceğine inan.
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun. Ama sürekli ağlamak geliyor içimden. Aslında hicbirsey e ihtiyacım yok. Ailem beni çok seviyor çevremde bir sürü insan var. Fakat hem dinen hem de kendi yapım gereği evlilik dusuncemi sevdiğim kişi ile hayata geçirmeyi istiyordum . her seferinde nasıl böyle yanlış tercihler yaptım kendimden ödün verip yanlışlar yaptım anlamıyorum. .
- +1 yıl
Yanlış yaptığına inanmıyorum. Vardır bunda da bir hayır, böyle olması gerekiyordur. Belki evleneceğin kişinin değerini daha çok anlıyorsundur böylece. Gönlünü ferah tut canım, her şey olacağına varır.
Soran+1 yılSağol canım güzel düşüncelerin için.. sanırım depresyondayim dediğim gibi sürekli ağlamak geliyor içimden..😢
Rabbim hepimize güç kuvvet versin ve gönlümuzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olana da gönlümuzu razi eylesin inşallah. ..- +1 yıl
Amin...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılKimin Ne Zaman Kiminle Evleneceğini ALLAH (C. C.) Bilir Kader Defterinde Yazdı İse Şayet..
148 Yorumla- +1 yıl
ALLAH (C. C.)'ın İki Farklı Kader Defteri Vardır. Bunlarda Bir Tanesi: ''Levh-i Mahv-ı İsbat''tır. Diğeri İse ''Levh-i Mahfuz''dur.
ALLAH (C. C.)'ın Levh-i Mahv-ı İspat Denilen Kader Defteri; Cenab-ı Hakk’ın Yazar-Bozar Bir Tahtasıdır.
Burada Yazılan Kadere: ''Muallak Kader'' Denilir. Nitekim Bu Defterde Yazılan Her Şey Bazı Şartlara Bağlanmıştır ki: Bu Şartlar Yerine Getirilmezse, Yazı Kaza Edilmez ve Değişir.
Örnek Verecek Olursam: ''Levh-i Mahv-ı İsbat'' Defterinde Bir Kulun 70 Yıl Yaşayacağı Yazılmıştır. Ancak Bu Yazı Kulun Sadaka Verme Şartına Bağlamıştır. Eğer O Kul Sadakalarını (Kaideler Dahilinde) Verirse Bu Kadar Yaşayacaktır, Zira Vermezse Daha Az Yaşayacaktır.
Bu Defter ALLAH (C. C.)'ın Nihayetsiz İlminin Bir Tecelligahıdır. Bu Defterde Yazılan Kadere ''Mutlak Kader'' Denilir. - +1 yıl
Neden İki Kader Defteri Var?
ALLAH (C. C.) Kullarını Hayırlara Teşvik Etmek İçin Bu İki Defteri Tanzim Etmiştir.
Kul ALLAH (C. C.)'ın Kendi Hakkındaki Ezeli Takdirini ve Değişmeyen Kader Defteri Olan ''Levh-i Mahfuz''daki Yazının Ne Olduğunu Bilmediğinden Kaderin Değişen Bu Defterini Dikkate Alarak Bereketli Bir Ömre Sahip Olmak Ya da Musibetleri Def Etmek Gibi Maksatlar İçin Sadaka Vermeye, Akraba Ziyaretlerine ve Diğer Hayırlara İcabet Eder.
ve Bu Sayede Sevap Kazanır. - +1 yıl
ALLAH (C. C.)'ın Sonsuz Merhameti Bu Defterden Anlaşılmaktadır..
Bu Defter İle ALLAH (C. C.) Kullarını Tembellikten Kurtarmak ve Hikmet Dünyasında Yaşadıkları İçin Onları Sebeplere Yapışmaya Teşvik Etmek İstemiştir.
Bu Sayede ALLAH (C. C.)'ın Ezeli Takdirinin Ne Olduğunu Bilmeyen Kul, Daha Uzun Yaşamak İçin Ameliyat Olur, Sağlıklı Olmak İçin Spor Yapar, Rızkı İçin Çalışır..
Dolasıyla Kul Düşünür: ALLAH (C. C.) Bana Vereceği Rızkı Çalışmam Şartına Bağlamış Olabilir Ben Bu Yüzden Sebeplere Yapışarak Vazifemi Yapmalıyım, Sağlığım İçin Gerekeni Yapmalıyım ve Daha Sonra Neticeyi ALLAH (C. C.)'dan Bekleyerek Kısmetime Razı Olmalıyım Gibi Sebeplerle Kul Tembellikten Kurtulur.
ALLAH (C. C.) Kullarına Cüz-i İrade Vermiştir.
ALLAH (C. C.)'dan Umut Kesilmez.
Esen Kalın.
Soran+1 yılAllah razi olsun..
- +1 yıl
Tamamını Okursanız İdrak Edersiniz. Evlenmek Hariç..
Soran+1 yılTamamını okudum. Dualar ve verilen sadakalar ile kaderin bazı noktalarında degisiklik olabileceğini biliyorum.
Yani elinden geleni yap ve kaderine razi ol. Takdir Allah indir diyorsunuz dimi? Yoksa söylemek istediğiniz farklı şeyler de var mı?- +1 yıl
Aynen Kader defterinizde yazdı ise ALLAH (C. C.) Nereye giderseniz gidin yaş kaç olursa olsun karşılaşacaksınız eğer yazmamışsa düğün günü dahi olsa bir şey olur yarıda kalır (Bizzat yaşadım)
Soran+1 yılPeki cabalamaktan kastımiz nedir? Bu devirde evlilik için birini tanımak o kadar zor ki. O kişi ile çıkıp gezmeden fikirlerini almadan bir iki günde anlamak çok zor. Çıkıp gezip hoşuna gittiginde yanlışa düşme riskin çok yüksek. Sonrası da malum evlilik olmama ihtimali de yüzde elli. Peki hicbirsey yapmadan sadece beklemek ayağıma gelir diye düşünmek mi gerekir.. kafam karma karisik
- +1 yıl
Yukarıda yazdığım gibi çabalayabilirsiniz? Evlenmek için adımlar atılır karşılıklı eşyalarınız alınır nişan yaparsınız düğün günü bir şey olur herşey boşa gider bu en kötü ihtimal daha öncesindede olabilir.
- +1 yıl
Siz her konuda çabalayın bildiğiniz doğrultuda kader defterinizde yazılmamışsa ne yaparsanız yapın evlenemezsiniz.
Soran+1 yılO zaman hicbirsey yapmadan bekleyelim mi? Sonuç degismeyeck nasılsa?
- +1 yıl
Evlilik konusunda hadislerde var ben hadislere pek inanmam ama kader defteri gerçeğine bakılırsa öyle ayrıca çevremizde gelişen olaylarda kanıtlıyor ALLAH (C. C.) Yazdı ise ummadığınız anda karşılaşırsınız Yazmamışsa Ne yaparsanız yapın Evlenemezsiniz.
Soran+1 yılEvet doğru. Peki görüşmeyi isteyen kişileri hiç görmeden red mi edeyim? Veya çok sevsem bile hiç düşüncem i belli etmeyeyim mi 😕?
- +1 yıl
Ben size böyle bir şey yapın diye yazmadım görüşebilirsiniz orasına ben karışamam.
Soran+1 yılşu an bu konuda doğru seçimler yapamadigimi düşünüyorum ya da kaderimde vardı ve her Halukarda bunları yasayacaktim.. onun için fikir almaya çalışıyorum. . Nasıl yapmak doğrudur diye...
- +1 yıl
Arkadaşım KADERİNDE Evlilik varsa istersen tuvaletin deliğinde yaşa yine gelir bulur seni yoksada istersen bugün tanış yarın gün alın yine evlenemezsin!
Soran+1 yılTamam sustum 🙊🙊🙊
- +1 yıl
Kızmıyorum :)
Soran+1 yılÇok belli 🙊🙊🙊🙈
- +1 yıl
Ben kızıyor olsam sen cevap veremezsin bana. Aradığın kriterler nedir?
Soran+1 yılAradığım kriterleri burada yazmak pek hoş olmaz 😊
- +1 yıl
Bana Yaz o zaman
Soran+1 yıl😊 😊😊
- +1 yıl
Merak Etti Belkide Hayatının Adamı Benim. :)
Soran+1 yılHay Allah im ya 😊
Tamam evlilik isteğim var da buraya koca aramaya gelmedim ki ☺ sadece kafamda halledemedigim sıkıntılari biraz daha azaltabilir miyim diye sordum o soruyu 😑- +1 yıl
Espri yapıyoruz ben zaten seninle evlenmem :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊😊😊😄
- +1 yıl
Rica ederim. :)
- +1 yıl
Korkudan fotoğrafımızı koymuyoruz..
Soran+1 yılKorkudan?
- +1 yıl
Aynen Gören hasta oluyor gerçi burada hiç koymadım insanları üzmek istemem.
Soran+1 yılMütevazı insanın hali de bir başka oluyor ☺😊
Neyse sen ince düşünüp insanlar i üzmemek için koymadiysan elbet Rabbim ona da güzel bir mükafat verir 😊 Tebrikler- +1 yıl
burada böyle dışarıda ne yapacağım Allahtan iş boyunca araba içinde çalışıyorum :) Dışarı çıkınca yine herkes hayal kuruyor..
- +1 yıl
Aslında aradığım kriterler çok kolay ama bulamadı beni..
Soran+1 yıl😊 Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. . Gerçekten doğru insanla geçen hakiki bir ömür umarım ki muhteşem olur..
- +1 yıl
Olmuyor kadere inanıyorum çıkmadı bu zamana kadar son derece titiz bir kadın..
Soran+1 yılSenin de benden arta kalır yanın yokmuş sayın guru😑 inşallah olur inşallah tüm gönülden isteyenler ve bizlerede insallahhh.. bende kader e inanıyorum ve cok sukur inançlı biriyim. Ama dedigim gibi bu olaylar beni sıkıntıya soktu ve biraz tuhaflastim.. yoksa illa herkes evlenecek diye birşey de yok yani bunu da biliyorum. Sonuçta tek geldik ve yine tek döneceğiz. .. ama daha az günah daha mutlu ve huzurlu bir hayat için evlilik gerekli diye düşündüm hep.. fazla abartmisim belki de.
- +1 yıl
=) İnsanlar fırsatları değerlendirmeli.
Soran+1 yılZaten değerlendiriyoruz degerlendirmeseydik bu kadar üzülmezdik😆😆😆
- +1 yıl
Yanlış zaman yanlış insan.. Doğru zamanda değerlendirmelisiniz.
Soran+1 yılDeneyeceğim sağolun 😐
- +1 yıl
Umarım :)
Soran+1 yılVay be ilk defa bir yorumda bu kadar uzun yazmışim. Bu ne ya ☺☺😊 sağolun guru bey 😆😆😆
Bende umuyorum yapabilirim.. bana verdiğiniz öğütler siz de uyun da bari laflar boş a gitmesin😉- +1 yıl
Benim olduğum yerde olan her şey benim yüzümden olur uzar gider rahat ol takılma.
- +1 yıl
Dervişin dediğini yapın siz yaptığını değil. ;)
Soran+1 yıl☝☝bu ne karamsarlık 😮
- +1 yıl
46 kromozomumun 45'i dert kalan birinede ben limon sıktım ben böyleyim :)
Soran+1 yıl😕😕😕 peki
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Annane babana söle bulsun sana. Gerçek diyorum !!!
11 Yorumla
Soran+1 yılYa Görücu usulü gelenler eskiden tuhaf gelirdi. Onlarla da görüşüyorum eğer ki psikolojik olarak iyiyse m ve hayatımda kimse yoksa.. Fakat olmadı..
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn sonuncu iyiydi belki. Dürüst olması yeterli değil mi. Sorgulaması kötü birsey değil bence
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam da
Soran+1 yılTamam da dine önem veren biriyim diye belirttim. Sonuncu nun sıkıntısını hala atlatamadım bana saygılı değer veren kariyeri ve kişiliği düzgün bir insan.. Fakat ateist olmasi beni yıktı resmen. Çünkü dinimize göre ateist le evlilik haram. 😢
Cevap sahibi+1 yılYok öyle birşey ya nereden uyduruyorsun. Bütün Nobel ödüllü bilim adamları ateist. Insanliga faydali işler yapıyorlar en önemlisi de ahlaklilar. Dindar olanları da görüyorsun. Elinin tersiyle itmişsin kısmetini. Senin bileceğin iş ben birşey demiyorum.
Soran+1 yılAllah inancı benim canımdan öte gelir... önce bizi Yaratan sonra yaratılmış olan...
Gizli Üye(30-35)+1 yılnıye acale edıyon sen hayırdır? cokmu onemlı evlılık?
019 Yorumla
Soran+1 yılBenim için önemli..
Cevap sahibi+1 yılbu kafayla cok ah edersın. HAYIR DENEN BIŞEY VAR HAYIRLISINI ISTE !
Soran+1 yılTabiki hayırlısı ni istiyorum.. o nasıl bir yorumdur. Hayirlisi ni istemesem aşık olduğum ve sana aşığım diyen ama beni kötü yönde etkileyebilecek olanlardan biri ile evlenirdim. ..
Cevap sahibi+1 yılacale etme o zaman vardır bı hayır HAYIRINI BEKLE
Soran+1 yılEvet. Ama bu evlilik fikri kafamdayken istegim dışında oluyor bu olaylar sanki. 😣
Belki bu fikri kafamdan çıkarıp atabilirsem o zaman hersey normal e döner kimbilir.
Cevap sahibi+1 yılsart koşma kardeşım evlılık evlılık evlılık dışında hayat var hayat etrafına bak
Soran+1 yılSağolun biliyorum yardimci olmaya çalışıyorsunuz ama. Empati kurmayı denediniz mi hiç hayatınızda? Durum için de olmadıkça insan karşı tarafı anlayamazmis.. yani oradan öyle söylemesi kolay. Kafamda büyütmedigim ve kendim çözebildigim bir olay olsa zaten gelip burada bu soruyu sormazdım.. neyse sağolun yine de...
Cevap sahibi+1 yılben evlenmeyı ıstıyorum hayalım olan tesettürlü bayanı arıyom.. HEP DUA EDERIM HAYIRLISINI VER ALLAHIM.. elbet bir gün olucak sende yap bu empatıdır !
Soran+1 yılO Empati değildir.. Fakat yaptığın şey en doğru yol o konuda sonuna kadar hak veriyorum sana.. Rabbim hepimizi farklı yaratmış. Ve kimimizde bazı duygulardan biraz daha fazla var bu aşikar. Nefret , hırs kiminde daha azdır kiminde daha fazla. Şimdi sen mülayim bir kisiliksindir dua ya yatkinsindir ve bunu yapmak senin için yemek yemek şu içmek gibidir.. Kimileri hırslari ile savaşmak zorundadır onları atlatip dua edebilirler. O nun için herkes bir değildir. . herkes herseyi kolay yapamaz.. Empati onun gibi hırslı olduğunu ve onun karsilastigi gibi şeylerle karsilastiginda nasıl bir tavır sergileyebilecegini göz önüne getirmektir..
Cevap sahibi+1 yılpekı ne yapmayı düşünüyosun bu konusmanın sonunda kararlımısın hala
Soran+1 yılIstiyorum aslinda.. gücüm nereye kadar yeter. Bu psikolojik hal den çıkar miyim. Bunlara bağlı. .
Cevap sahibi+1 yılsen ıstedıkden sonra yapamıycan bişey yok yeterkı kararlı ol kendıne ınan guven
Soran+1 yılTeşekkürler 😶
Cevap sahibi+1 yıleyvallah ;)
Soran+1 yıl🙋🙋🙋
Cevap sahibi+1 yılcüss
Soran+1 yıl☺😊
Cevap sahibi+1 yılGünaydın :)
Soran+1 yılGünaydın
Evlenme. Benim yaşım 29. 70 yıl sonra kadar belki evlenirim ben de.
014 Yorumla
Soran+1 yılIşte herhalde artık bende evlenme düşüncesini bukadar beynim e sokmamaliydim diye düşünüyorum. .
Soran+1 yılAllah razı olsun. Fakat anne olmak eşimle sevgiyi paylaşmak dertlesmek beraber namaz kılmak vs vs vs.. birsürü bu tarz duygular var içimde. Hepsini öldürmek gerek ve hepsini öldürmeye gücüm yeter mi bilmiyorum 😣
Soran+1 yıl😦😣
Soran+1 yılHiç. Bininde birini de ben haketmiyorumdur herhalde.. yani zor..
Soran+1 yılEvet.. dua herseyin ilacı. .. ama sabır da gerekir.. Rabbim hepimize güç kuvvet nasip etsin.. irademizi guclendirsin ve kendinden başkasına muhtaç etmesin.. bir tek O ndan istemedim
Soran+1 yılBir tek O ndan isteyelim
Soran+1 yılSitede bu kadar kalabileceğimi tahmin etmiyordum öylesine bir tarih girmiştim. . Ama şimdi yaş aralığı değişmiyor 😊
Soran+1 yılAllah razi olsun. Ecmain
Ailenden yardim istesene
115 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir yardım? Görücu usulü mu?
Soran+1 yılGörücü usulü de görüştüğüm kişiler oldu. Ama kısmet değilmiş gönlüme yatmadı..
Soran+1 yılHaklısınız..
Soran+1 yılEn çok üzüldügum şey inandigin gibi yaşayamamak.. hatalar.. ve üzerine tekrar hatalar...
Soran+1 yılGünahkar insanlarız işte. .. 😣 neyse daha fazla dramatize etmemek gerek sanırım 😦
Soran+1 yılBiliyorum .. şimdi buraya bu kadar yazdım yazdınız sağolun. . Ama olay benim kafamdaki sorun yaptığım şeyleri susturmadan çözülmez 😑
Teşekkür ederim fikirleriniz için. .�
Soran+1 yılAllah razı olsun. .
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşleriniz için 😊
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Anlamadım gitti bir türlü. Kısmet mi desem yoksa sürekli ben mi hata yapıyorum resmen sıkıntidayim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler