kızlar eski sevgilime ithafen tuttuğum günlğk vardı onunla olan anılarımız yazıyordu uzun bi zaman olmadı bunu ona yarın vermeyi düşğnğyorum mesaj mı atayım yoksa yarın arayayım mı? 2 ay sonra almanyaya gideceğim bu yüzden onda kalsın istedim
Güncellemeler
1 yıl
yarın buluşuyoruz
Kafam çok karışık yanlış mı yapıyorum bilmşyorum ama ben de durdukça daha kötğ hissedşyorum?
Ona karşı çaresiz olduğunu hissettirmek istiyorsan ver kurtul. Gururun onurun varsa hiç bahsetme!
0
14 Yorumla
Soran
1 yıl
bunu tabii ki düşündüm ama diyeceğim şey şu bu defteri ben şahsen atamadım ve 2 ay sonra almanyaya gideceğim bu defteri ister at ister sakla sana kalmış ama benim için çokta önemi yok
Şöyle düşün sız ayrılmamış olsaydınız çok kiymetliydi günlük ilerde anılar canlanır dı ama artık siz diye bir şey yok ya hani bir kıymeti harbiyesi de yok bana kalırsa
ben tekrar onunla olmak istemiyorum ama beni düşündüğü için arada eüyalarıma giriyor bilmiyorım ama defter ben de durdukça kötü hissedşyorum ama atamıyorumda
Anladım kararını vermişsin geriye tek bir şey kalıyor oda basit aslın da ama inadin var oysa sen o defteri ona verince çocuk daha kotu olur ölsün mü istiyon ya da acı çeksin
Anlıyorum ama ilişki dediğin şey özeldir ve gizli yasanmalidir bana gore araya 3 cu şahıslar girerse birbirinize kırdırır aileye bile fazla iliskin hakkında konusmaman gerekir
Onemli olan onun defteri kabul etmesi ki defteri versende vermesende bitmis bir ilişki icin bi anlami kalmicak ama eğer geri dönüşü olursa orasını bilemem
geri dönüşün olup olmaması cidden eskisi kadar umurumda değşl belki duygusu vardır bilemem 2 ay sonra birbirimizi asla görmeyeceğiz bu yüzden sorun etmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ona karşı çaresiz olduğunu hissettirmek istiyorsan ver kurtul. Gururun onurun varsa hiç bahsetme!
bunu tabii ki düşündüm ama diyeceğim şey şu
bu defteri ben şahsen atamadım ve 2 ay sonra almanyaya gideceğim bu defteri ister at ister sakla sana kalmış ama benim için çokta önemi yok
2 ay sonra hayatın değişecek! Seni seven seninle kalır mücadele eder
ben de çok hata yaptım bu yüzdende ayrıldık gibi oldu
onu soğuttum
onun da hatası oldu
yani vilemşyoeum ya o defter benimle durdukça daralıyorum
bana olan sevgiside umurumda değil o defteri alsın ne yapıyorsa yapsın
O halde ondan bahsetmen yersiz!
haklısın ama ne yapmalıyım
gerçekten çok kötü hissediyorum
defteri atamıyorum ve benimle kaldıkça kötğ hissediyorum
Daha niceleri girecek hayatına
tabii ki girecrk ama o kadar emekle yazdığım şeyleri atamıyorum 2 ay sonra önemi kalmayacak ona vermemin
Biri geliyor diğeri gidiyor. Bu hiç değişmiyor
Sen buradan bir yol yapıyorsun gibi gibi geldi 😉
nasılll
Yani günlüğü ona vermek bahane gibi geldi bana maksat iletişime geçmek ben böyle düşünüyorum
hayır değil ona versemde kurtulsam gözğyle bakıyorum
çünkü atamadım ve ben de durdukça kötü hissedşyorum
ona vericem ne yaparsa yapsın
Tamam ama günlük senin yazdıkların senin özelin ona versen ne olacak ki
Gerçekten bittiğine inanıyorsan eski sevgilinin emaneti olmaz hiçbir şekil de olmaz at gitsin
onda birlikte yaptığımız şeyler yazıyoe anılar
Şöyle düşün sız ayrılmamış olsaydınız çok kiymetliydi günlük ilerde anılar canlanır dı ama artık siz diye bir şey yok ya hani bir kıymeti harbiyesi de yok bana kalırsa
bana karşı duyguları hala daha var
Hm peki sen ne düşünüyorsun ilişkiniz hakkın da ihtimaller ne
ben tekrar onunla olmak istemiyorum ama beni düşündüğü için arada eüyalarıma giriyor bilmiyorım ama defter ben de durdukça kötü hissedşyorum ama atamıyorumda
defteri ona verdiğimde ne yapacağı umurumda değil sadce ona gitsin
şimdi arasam mı uyanık şu an
Anladım kararını vermişsin geriye tek bir şey kalıyor oda basit aslın da ama inadin var oysa sen o defteri ona verince çocuk daha kotu olur ölsün mü istiyon ya da acı çeksin
ben vir şey olsun istemiyorum ondan bana kalan tek şey hayatımdan çıksın ve ben de unutayım
Çöp kutuları bunlar için var madam.
Sen o günlüğü ona versen daha çok acı çeker okuduklarıyla
belkide çekmez
Kalıbı mı basarım sana hala sevgi besliyorsa kalbim de şu halin den daha kötü olur
bakıcaz yarın bakalım
Hayırlısı olsun bir şeyler yolun da gitmiyor sa zorlamanin anlamı yok
inşallah iyi gider
Ayrilma nedeniniz neydi
arkadaşları ilişkiye müdahale ediyordu 2 senedir çıkıyorduk
Anlıyorum ama ilişki dediğin şey özeldir ve gizli yasanmalidir bana gore araya 3 cu şahıslar girerse birbirinize kırdırır aileye bile fazla iliskin hakkında konusmaman gerekir
eveeet öyle
ama versemde kurtulsam gözüyle bakıyprum
çünkü defter bende durdukça kötü hissediyorum
Onemli olan onun defteri kabul etmesi ki defteri versende vermesende bitmis bir ilişki icin bi anlami kalmicak ama eğer geri dönüşü olursa orasını bilemem
geri dönüşün olup olmaması cidden eskisi kadar umurumda değşl belki duygusu vardır bilemem 2 ay sonra birbirimizi asla görmeyeceğiz bu yüzden sorun etmiyorum
Hayırlısı olsun ya umarim bundan sonraki hayatlarinizda ayri olsaniz bile ikinizde mutlu olursunuz
inşallah spotifydan müzik dinliyor uyanık şimdi arasam mı
Sahsen aramak yerine mesaj atmani doğru bulurum çünkü arasan bile açmama ihtimali var
ben ne zaman arasam açıyor
o yüzden mesaj atsam kasıntı gibi konuşuyorum
bir şey sorabilir miyim
Sorabilirsin