Çok bunaldım kafama takarak, yanlış mı düşünüyorum bilemiyorum ki?

Hakkım varsa güzel bir üslupla konusuyorum ama karşımdaki beni anlamayinca çok sinirleniyorum yani illa ona kendimi kanitlamak zorunda gibi hissediyorum. Aslinda kanıtlamak zorunda değilim. Tamam kavga etmiyoruz ama beni desteklememesi veya onay vermemesi beni sinir ediyor. Aslında konuyu kapatmami istiyor boş ver takma diyor. Bu arada konu o kişiyle değil o kişiye anlatıyorum. Sanki onu destekliyormus gibime geliyor ve açıkça söylüyorum. Cevap olarak onu desteklemiyorum demesi gerekirken dogrusun geçmişi boş ver diyor. Ben sorarsam diyor onu da. Ben işte böylelerine selam bile vermek istemiyorum. Ben destek görmek istiyorum. Destek göremeyince sanki karşısındakini destekliyormus gibime geliyor ya da ben yanlış anlıyorum. Neyse böyle konularda kendimi kanıtlama ihtiyacı duyuyorum eğer kanitlayamazsam kafama takılıyor ama karşımdaki de boş ver takma diyor yani benim iyiliğim için mi diyor anlayamıyorum. Ayrıca yarın öbür gün bununla karşılaşıp selamlaşmak bile istemiyorum. Çok bunaldım ya kafaya taka taka off
Çok bunaldım kafama takarak, yanlış mı düşünüyorum bilemiyorum ki?