Ben manyakmıyım dolduracam salonu milletin gönlünü edecegim. O kadar dugun parasina gider bir ev/araba alirim daha iyi.
Bencede haklısın
Yok mecbur dugun olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aha tam benim kafa. Annemin teyzesinin oglunun komsusu dugunume gelse nolur, altin taksa nolur. Sevdigim 3 5 insanlar guzel bir yemek, ardindan hoop balayi. Dugune gereksiz masrafa ne gerek var anlamıyorum😂
Haklısın bir de bazıları der altın falan takıyorlar. Ay anam milletin parasında gözümüz yok. Ayırca verecekleri altınıda masrafa yatırcaz gerek yok aferin.
Düğün Yapmak mecburitinde değilsin.
Ben düğün yapacagım Allah nasip ederse. Ailemin o neşesi, o tatlı düğün telaşları değil bir arabaya, Bir eve ; Dünyaya bedel benim için.
Düğün biraz masraf olsada gerekli.
Cevap
15Cevap
Tercih meselesi. Ben özel bir gün olduğu için küçük bir toplulukla kutlamak isterim. Büyük curcunalı şeylerden hoşlanmıyorum en iyisi ufak bir davet.
Düğünüm olsun isterim, özel güzel bir gün sonuçta.
Elbette sadece nikahta güzel olabilir.
ya düğünleri sevmorum heleki gelinin kız kardeşi denen canlı varya sırf onun saçı yapılmasın diye düğün istemem :D ya kına gecesi gelini sasıranı gördüm ben :DDD
Neden gonlumce eglenmek varken nikahtan cikiyim ki gelinligin hakkini vermek lazim 😁
Aslinda kesinlikle dogru. Ama dugun baska oluyo ya. Dugunsuz olmaz bence
tam aranılan gelin adayı :D bence haklısın ama altın toplama da cazip geliyo :D
c şıkkı saçmalıyorsun balım evlilik neden yapılıyor haberiniz yok sanırım 2 sene veriyorum balım cocuk yapmayın.
Salonun parasını takılarla makılarla alıyon zaten :D Maksat akşam ne yapacağınızı herkese duyurmak :D
şimdi yanı dugun olması lazm takılar var alınacak :D
Haklisin bendece dugune yapilan masrafla yunan adalarina balayina giderim daha iyi :)
bizde tam tersi 150 bin gider 250 bin gelir kar sağlanır :D:D
Düğün salonuna verilen paraya acıyorum hatta enayilik olarak görüyorum
Benimde nikah olucak zaten oynamaktan calgi cengiden nefret ederim
tam benim kafadansın :D
Bir erkeğin aradğı kadın profili yeminle :)
Başım kaldirmaz o kadar gurultuyu nikah en iyisi
Haklısın illa ki düğüne gerek yok
Bana fark etmez evlenmemiz yeterli :p
Düğünsüz olmaz bana göre
o düğün olucak hacı göbek atmak şart
Kesinlikle haklısın
sen de haklısın
kesinlikle öyle
Küçük bir kutlama aile arasında yeterli.
Kesinlikle nikahtan gitmek.
Bence kaç gitsin
En mantıklısı
Haklısın 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar