gelinde erkek görün isknadinavlar türklerden daha erkeksi kızlar siz alışmışısınız önünüzde ki tiplere yani ataerkil toplum ne olacak ne sunarsan onu yer burak özçivit gibi bir kara kıllı itici tip bile tutuluyor türkiyede allhım iskandinav erkeği varken bu tipe bakanlar mantık dışı
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblacım bişey sorucam sana saçı kaşı kara teni beyaz olsada mı beğenmicen iskandinav erkeği kendi kızı varken sana ne baksın allasen hadi bunu geçtim kılının rengiyli insanları kro ilan ediyorsun sence mantıklımı bir durup düşün senin mantıkla düşünürsek diğer mankenlerin röportajlarda yanında durunca utandığını söylediği ispanyol model jon kortajarena da keko oda esmer kıl sadece türklerde mi var sanıyorsun sırttaki kıla vs laf sokarsın anlarımda kılları az ama siyah oluncada mı keko oluyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kendi toplumunu küçük düşüren bir ahmaksın farkında mısın norveçe 3-4 kez geldim size nasıl muamele yaptıklarını iyi bilirim, oralarda ikinci sınıf muamele görüyorsunuz en azından biz kendi toprağımızın insanını satmıyoruz onurlu dur Mustafa kemalde türk erkeği senin babanda türk erkeği.
30 Yorumla
+1 yılya yaşım 24 abicim iskandinav erkekleri varken size bakan ameliyat olmalı demişsin ya hani , seni amliyat edip beynini alan doktoru merak ettim tanımak isterim :D bir ergen beynini nasıl nakletmiş acaba senin boş kafana :D
63 Yorumla- +1 yıl
oladabilirim bilmiyorum ama sütbeyazı eşim var ama öyle bahsettiğin gibi değil ama olada bilirdi.. ama kezbnlığın dik alalığı şurda ayy iyi kii norveçte yaşıyoorummm :D ben buna çok daha farklı şeylerde diyebilirdim sadece ergenle sıyırdın yani ;) madem öyle gelme bu ülkeye bağını da kopar arkadaş zorla baglamıyo seni kimse buraya karakterli ol acık insan ol ;)
Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. katılıyorum :)
24 Yorumla- +1 yıl
Türkiyede de çok yakışıklı erkekler var. Ben sadece yakışıklılık açısından değerlendirmedim. Sonuçta görünümümüzü biz seçmiyoruz. Ama davranışlarımız karakterimizi yansıtır. iskandinav erkekeri çok centilmen ve kibarlar. Ayrıca bakımlılar. Plajda tüylü erkek görmekten kusma raddesine geliyorum. iskandinavlar kişilik olarak da bir çok erkekten daha iyiler. Yapılan saygısızca yorumlara bakınca da kimin ne olduğu anlaşılıyor zaten. Türk kızlarını aşağılayan krolar atağa kalkmış.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
32Cevap
Sen kurban ol bizim esmer kro erkeklerimize ve Ataerkil toplumumuza. Kadına söz geçiremeyecek bir erkek sarışın iskandinav olsa ne yazar yeni üyecik
11 YorumlaEleman bu kişiye göre değişir, ayrım yapman hatalı olmuş.
Esmer türk erkekleri iki kere dünyanın en yakışıklı erkeği seçildi, sen şimdi Kenan İmirzalıoğlu ile yanyana bir dur, millet Kenana derki yanındaki nedir kokmuş jölemi...05 Yorumla
+1 yılhiç sorma dızoo tiplileri seviyorlar tekmeyi yiyince buraya düşüyorlar be şefim uyansınlar artık
24 Yorumla- +1 yıl
ben kürdüm şefim zatende kürdünde iyisi var kötüsü var emin ol
- +1 yıl
başımın üstünde yeriniz var türkünde iyisi var lazında iyisi var çerkezinde iyisi var ama biz bir topluyuz ayrılamayız ayrıırsak türkiye biter şefim
+1 yılBir kezbanın yakarışları, onlarda sana çok meraklıydı ezik gelme l*n türkiye tarafına yolarım seni resmi yok herkese gider yapıyor :)
210 Yorumla- +1 yıl
Lanet beyaz adam :D
- +1 yıl
@Dostoviski görende kızı kraliyet ailesinden sanacak, hamza abinin kızı :0 :D
- +1 yıl
şu an burada ki en büyük barzo sensin yırma kendini :D
- +1 yıl
peşinde çok olduğu belli oluyor yakarışlarından biri şunu şey yapsın yaa :D :D
- +1 yıl
- +1 yıl
türküz biz anladın mı gerzek beğenmiyorsan s. g sayfadan :D
Evlen biriyle 30 dan sonra ve önce fotografini cek gonder bizde biraz gülelim bide gormemis insanlar genelde (Ankaralilar) sarisin gorunce azar :D
10 YorumlaSirf bunu soylemek icin mi uye oldun siteye :) kiyamam...
01 Yorumlaahahah :D Erkekler linç edecek şimdi seni :D Rus kızları tepemize çıkarırlarsa olacağı bu :D
17 Yorumla- +1 yıl
kara kıllı tipler türk kızları erkek görmemeiş ki bunlara erkek diyor ulan nerde esmer jön var dünyada tutulan çok az çok o da ırkçılık olmasın diye brad pit ile burakmıdır nedir şu kro tipli onu kıyaslayanlart vraya allhım sana şükür ki aklımda problem yok hemen şükür namzaı kılayım
Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Bizde türk olduğunu unutmamış temiz kızlar varken senin gibi fizik meraklısı kızlara bakmıyorum zaten. Ama ne var ki biz temiz kızlarla evleniriz siz o erkeklerle anca eğlenirsiniz. Acıdım sana
20 YorumlaElimizdekiyle yetinmeyi biliyoruz ☺
14 Yorumla
+1 yılyani şimdi bende esmer pek sevmemde burak özçivite de öyle deme :D
05 Yorumla- +1 yıl
ya tabi bir sarışın bir kumral falan değil ama idare eder yani :D
- +1 yıl
rus kızı istiyoruz diye isyan eden erkeklere tepki olarak gelmişsin gibi :D sanıyolar ki bir onlar memnun değil hallerinden bizde memnun değiliz ama tabi biz söyleyince kezban oluyoruz o ayrı
+1 yılgeçen yıl finlandiyadaydım erasmusla :)))) hatunlar hiçte sizin gibi düşünmüyor. norveçe de uğrayım bakalım bir ara oradakiler ne düşünüyor :D
03 Yorumla- +1 yıl
sen kendini kandır. asıl avrupalıların gözünde kıllı kadın denildiğinde arap ve türk kadınlar geliyor onların aklına. erasmusla 6 ay finlandiyadaydım. daha önce rusyaya gitmişliğimde var. gittim gördüm yaşadım. ayrıca suriyeden gelen kıçı boklu karılar bile sizi beğenmiyor :D bakımsız bunlar diyor :)))) nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Türkiye sınırları içinde yaşayıp oturduğun klavye başından 3-5 video izleyip benimle laf dalaşına giriyorsanda hiç konuşma :D :D :D
+1 yılBurası Türkiye sana da bakarlar emin ol çünkü burada eşşek bile ikiyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye sana fazla, bence de sen norveçte kal, iskandinav iyidir.
20 Yorumla
+1 yılYiyeceğin aynı şey 15 cm yayak enazından türk uz ve grur duyuyoruz bununlabununla senin gibi bozma değiliz surtuk
11 Yorumla
+1 yılYaşasan da Norveç'te İskandinavlarda Senin Gibi Azan Kadına Az Gelir Kazma.
00 Yorumlaaslında bütün kadınlarda zenci merakı var..
normal bence..00 YorumlaOnların esmere bulmasının tek nedeni var o da sarışın erkeklerin onlara bakmamasi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana mutluluklar iskandinav erkekleriyle
219 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılen azından erkek buradakiler, kroda olsa maço da olsa. Erkeklik pürüzsüz bir vücut yakışıklılık boy bos ile olmuyor. Cinsellik gözüyle bakarsan haklısın tabi ama güzelliğin gidince biraz yaşlanınca o iskandinavlar yüzüne bile bakmaz. Evlilik ve aile gözüyle bakarsak olayı türk aile yapısı gibisi dünyada bulunamaz
Cevap sahibi+1 yılmaçoluk , kadınına sahip çıkan , kıskançlık sınırlarını aşan, malum avrupa erkeğinde böyle şeyler olacağını sanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen evlilik öncesi ilişkiye karşı birisi olduğum için avrupa insanı özellikle gayrimüslim bir erkek benim düşünce ve yaşam tarzıma ters geliyor bu sebeple pek anlaşabileğimizi sanmıyorum bu konuda.
Cevap sahibi+1 yılvar tabi ama ben cinsel isteklerimi tatmin etmek için dünyaya gelmedim. Evlendiğimde o ihtiyacımı da karşılarım sen merak etme
Cevap sahibi+1 yılsen beni boşver arkadaşım, sana mutluluklar dedim ya az önce, ben yobazım biraz anlaşamayız seninle
Cevap sahibi+1 yılaklım fikrim orada olmazsa durabilirsin. Zaten bu iş bir kere yaptın mı o zaman dayanılabilir. fiziksel görsel vb ne kadar haşır neşir olursan o kadar aklına gelir
ulan kezban kayniyor memleket.. kezban kezban konuşma. oralarin kizlariyla kiyasla bide *
10 YorumlaE tabi. bir de norvec kizlari varken de turk kezbanlarina bakilmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirden eveli gün sevgilisini garsonlarla paylaşan norveçli g*vat geldi aklıma :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıliskandinav erkekleri sana bakmıyor demi :D:D zilli böcük seni
00 Yorumla Senin gibi 18 yaş altı evden bakkala çıkamayan ks kizlarinin hayali senaryolarından biktik
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kal orda gelme 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
00 YorumlaŞşt orda kal portakal ben kumral severim :) :D
01 YorumlaSana İskandinav erkekleri ile mutluluklar.
00 Yorumla
+1 yılYeni bir akım mı başlıyor yoksa?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKro Kürtçede erkek demektir.
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı. Valla bende öyle bir zorlama yok
13 YorumlaCanım baban da İskandinav değil mi?
00 Yorumla
+1 yılZevk meselesi 😒
41 Yorumlakıçı açıkta yatmış...
00 Yorumla
+1 yılSarisinim yirrttik 😅
10 Yorumlal*n kız burak özçivite itici dedi l*n :D
11 Yorumla- +1 yıl
bak bide sana ne demek istiyorum sen oranın erkeği iyi buranın erkeği iyi diye bunlara kafa yorucağanı daha önemli şeyler hakkında kafa yor burada onları övüyorsun veya tepki gösteriyorsun diye kimse hatırlamıycak bu yazdıklarını yani biraz olgunlaşman lazım bu sorunda bile çok olgun bir kafa yapısına sahip olmadığın belli oluyor yani milleti dış görünüşüne göre yargılarsan çok kaybedersin sen bu hayatta ben sanmıyorumda zaten senin güzel bir aklı başında sağlam adımlar atabilen bir kız olduğunu senin bu kafa yapınla yakışıklı adamlar seni rahatça elde eder başka bir prestijin yok zaten tipi iyi olsun yeter senin için o yüzden çok ezilir kullanılırsın sen bu hayatta benim dediklerimide dinlemessin zatende senin gibi tepkimi belli ediyim diyorum sadece :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen Türk erkeklerine kurban ol be :) Bizim erkeklerimiz en azından delikanlı
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepsi senin depe depe kullan erkek delisi
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bide oradaki kızlarla kendini kıyasla
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhem ben esmer değilim bir kerem seni bir güzel...
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende anlamiyorum
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkeklerini beğeniyorum ben.
01 Yorumla
+1 yılsen bilirsin
00 YorumlaTebrikler!
00 Yorumlaadamsın Zeyno. d
10 Yorumla
+1 yılMa l sin
11 Yorumla- +1 yıl
@nevermind1992 😒 tek bana mal diyorsun zannediyordum çoğu kişiye diyormuşsun iyi. 🙆
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tamam evlat
00 YorumlaYes oyle:)
10 Yorumla
+1 yılölelermiş miii
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar türk kızlarında esmer kro sevdası nerden geliyor ya iyiki norveçte yaşıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne