bazen dişi erkeği dövüyor şiddette var ? birde erkeği kücük yuvaya sokmuyor..
Muhabbet kuşlarım çiftleşmiyor, ne yapmam gerek?
bazen dişi erkeği dövüyor şiddette var ? birde erkeği kücük yuvaya sokmuyor..
kuşların daha 2 veya 4 aylık yavru kuş olabilir çiftleşmesini istiyorsan bekle 8veya 9 aylık olmalı birde eger 9 aylıksa veya fazlaysa GOLD Wings diye kızıştırıcı yem al ve yem kaplarından bitanesine koy eger oda olmuyorsa dişikuşu başka bir kafese al birbirlerini görecek şekilde ayır 1 veya 3 hafta sonra dişiyi erkeğin yanına bırak sonucu göreceksin kolay gelsin sana kaynana :):)
Kardeş o zaman senin dişiye benim boncuk lazım. 4 sene oldu siftahı yok daha. Yuvaya sokmayacakmış parçalar valla :D
mumm yakk romantikk ortammm arıyorlardıırr yadaa durduklarıı ortam insann içiysee utanıyorlardırr :D D :D yadaa erkek olann kuştaaa işş yokturr :D
aradaki yaş farkı nedeniyle birbirleriyle ana oğul ilişkisi kurmuş olabilirler:D
Cevap
11Cevap
bence sen bakmak istediğin beklediğin için zaten olmuyo :D baş başa brak çiftleri çekil git ozaman olur olucaksa :D
sagolsun romeoo kusum ötmüyo die bi yazdi herkez kusunu yazmaya basladi
bu gidisle bende alcam :D
MUHABBET KUŞLARIM ÇİFTLEŞMİYORERKEK MUHABBET KUŞUM BAYA KIZIŞTI YANINA DİŞI KOYDUK VE YUVALIK ALDIK 3 4 AY OLDU HALA BİR SONUÇ YOK ERKEK KUŞUM DİŞINİN YANINA VARIP KAFA SALLIYOR ÖPÜYOR BİRBİRLERİNİ KAŞIYORLAR AMA DİŞİ ÇİFTLEŞMEK ISTEMİYOR ERKEK YANINA VARDIĞINDA DAYAĞI YİYOR NE YAPMAM LAZIM?
Asla kafeslerinden çıkartma.Çıkartırsan unuturlar birbirlerini.Birde bunu kuşçuya söyle,buraya değil.
o bekar bir hayatı tercih ediyor floyd.
belki de sürekli röntgenlemenden rahatsız oluyorlardır
ne istiyorsunuzki bu kuşlardan.
KS'de bir muhabbet kuşudu muhabbetidir dönüp duruyor. evlerinize kedi salacağım abi olmuyor böyle.
sen görmezsin yapar onlar
yanlarında durma gizli gizli seyret :D
sopa çek
lan oğlum çiftleşmelerini seyredip zevkemi gelcen nabıcan bırak onlar rahat rahat takılsınlar işte :)
bende merak ediyorum aslında hiç görmedim nasıl oluyo acaba :) alıp çiftleştirsemmi acaba :)
Sanırım sen hem izlemek, hemde izletmekten hoşlanıyorsun. Demekki kuşlar p*rno sevmiyor. Namuslu kuşlar
Tamam, erketen hoşlanmıyor. Açık değilmi?
Kafeslerine bir ayna koy .
aynen benimkilerde :D
:D bilsem napcaz kaç aydan beri bekliyoruz tık yok ya
ne ilacı haha :D
Ama yanlış kategori :))
cinsel içerikli :)
hımmm önemli bir konu tabi cinsel eğitim şarttt
haydar dümen işin uzmanı
Oha hayvana hayvan p*rnosu mu izletcen yahu :D :D
muhabbet kuslarıyla kafayı mı bozdunuz nan?
birde haydar dümene danış :D
Yeni bi fantezi türedi: Muhabbet Kuşu
alkol içir biraz
bugun bi kuş muhabbetidir gidiyor hadı hayırlısı
acaba erkek dişiye hardmı yapıyo :))))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar