Çevrenizde Oğlu ile oturan ve Oğlunun Evlenmesini istemeyen anneler varmı. Onlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Annenin yaptığı doğru
Annenin yaptığı yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
buna ne doğru ne yanlış denebilir sonuçta anne yıllarca bakıp büyüttüğü kendi kadar sevdiği birinin helede onun gidişinden sonra tamamen yalnız kalacaksa yanından ayrılmasını istemez bir de insanlara yüklenmiş biyolojik bir görev olan evlenip aile kurup neslini dewam ettirme konusu var hangisi daha önde gelir ? doğrusu yanlışı yok yani benim düşünceme göre sadece bu çelişki çok gerçek bi çelişki
annenin yaptığı yanlış çocuğuda ana kuzusu olarak nitelendiriyorum
Kimse kimsenin kısmetine engel olmamalı.
Ama bunlar genelde oglunu evlendirip beraber oturmak ister
yanlış düşünce
Cevap
5Cevap
yok oyle bir anne modeli.. anneler evlenmek istemese bile oglunu zorla evlendirir ha sonra gelini canindan biktirir orasi ayri
sevmiyoruz onları.
ne kadar şeker ve pofuduk olsalar da oğullarını aslında hep yanlarında istiyorlar
Es kaza evlenirse oglu dunyanin en bahtsin insani o gelindir.
Evlenmesinler bu erkekler..
bence anneler kıskanır ogullarını ben kaynanamla yasammam saygıda kusur etmem ama bırlıkte yasanmaz ev ustune ev olmaz
oğlunun evlenmesini istemeyen anne olmaz,ama kendisiyle oturmasını ister evlenince
kıskanç, egoist, anne modelidir, hiç düşünmez oğlunun ihtiyacını kim karşılıcak evlenmezse.. diye
Anneler oğullarını kıskanır. Ama yanlış yapıyorlar.
Anneler özellikle oğullarına çok düşkündür ve birazda kıskanırlar o yüzden
İstememesi gene iyi bide evlendirirse Allah korusun tam bir cadı kaynana :D
:)Kim takar SAMSUN da YALOVA kaymakamını...
Annenin yaptıgı yanlış ve bencilce
Anne çok bağımlı. Yanlış tabii ki.
kıskanç anne modeli
B şıkkı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar