Telepatiyle iletişime inanır mısınız?

Çok tuhaf bir olay başıma geldi bu ara 4 yıl önce ayrıldığım erkek arkadaşım üzerinden çok sular geçmesine ve yaklasık 3 yıldır aklıma gelmemesine rağmen bu aralar çok aklıma gelmeye başladı. Sadece aklıma gelse iyi böyle kalbimde sempatiyle karışık burukluk hissediyorum her aklıma geldiğinde. Ve bende facebooktan merak edip profiline bakayım dedim. Ne göreyim siyasi sebeplerden tutuklanmış f tipinde 1-2 aydır kalıyormuş. Bana ne ya dedim kapadım sayfayı. Ama lanet ettim sürekli aklıma geliyor anlamsız bir şekilde. Acaba diyorum hücrede kalmaktan, boşluktan geçmişi mi anımsadı acaba beni o kadar yoğun düşünüyor ki aramızdaki bağlantıyı mı canlandırdı birşekilde. Kalp kalbe karşıdır hesabı. Kafam çok karıştı. Gerçekten çok gıcık oldum bu duruma diyebilirim. Acaba telepatik bir iletişim mi kuruyor benle acaba anlayamadım?
Güncellemeler
+1 yıl
örn: Hani bazen düşündüğünüz biri sizi o an düşünür ve arar. Ya da buluşmak istediğiniz biri yolda birden karşınıza çıkar falan.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar zaman düşündüm mektup yazacak kadar güçlü bir his olmadığına karar verdim. Haberlerini takip ediyorum fakat içeriden hayatta çıkamayacak gibi geliyor 1055 kişinin ki ,hepsi öğrenci, desteğiyle olacak iş değil. Şimdiye kadarki tüm tavsiyeleriniz için teşşekürler.
Telepatiyle iletişime inanır mısınız?