Telepatiye inanır mısınız?

Telepati ile bazı şeyleri yapabildiğinize inanıyormusunuz?
Örneğin, sizi uzun zaman aramayan İnsanları düşünerek sizi aramasını anında sağlamak gibi..
Örneğin, karşıdakının sizi arzuladığını veya arzulamadığını taaa uzaklardan hissetmek gibi?
Örneğin uzun zaman görmediğiniz İnsanların ölmüş olduklarını hissetmeniz ve bunu rüyanızda görmeniz gibi? veya sevgiliniz/eşiniz den bir şey istediniz, canınız çekti, ama aramadınız bunu söylemediniz, fakat o canınızın çektiği her neyse onu alıp geldiği oldumu? Bu atıyorum Yiyecek birşeyde olabilir, aksesuarda olabilir, nesne, eşya da olabilir herneyse işte istediğiniz.

Bunuda buraya bırakalım kalsın…🫣🥴
Güncellemeler
+1 yıl
Bunlar en basiti diyip ortaya atan, şimdi madde madde sayamam, soru cevap yap diye bahane arayan bendim sanırım? 😂😂😂😂 Hadi Selametle. Jagras ergen ergen engellersin ama burdan son sözü yine söylerim 😂😂😂 Ergen.
Güncellemeler
+1 yıl
https://youtu.be/AixLRjoCJ1U
bir şey anlatayım Birgün birisi Türkiyedeydi, arkadaş, bana ne istiyorsun ne alayım dedi? bende hiç can sağlığın sen gel yeter dedim. konuştuk kapadık. İçimden yeşil taşlı zümrüt rengi takı geçirdim. keşke benim olsa diye, arkadaşım geldi hediyemi verdi açtım takı vardı ve yeşildi istediğim gibi Bir gidişindede nazar göz bileklik geçti aklımdan geldiğinde onu almıştı. ben ne söyledim böyle birşeyi nede andım biryerde. buna benzer çok şey yaşıyorum bu tek 2 örnekti