Boş laf kalabaligi yapmayin
Ayrilmayi bende biliyorum. Ayrılmayacam 1senelik iliski cocuk oyuncagi değil aileleir tanisiyo
Hüç özel bir şey yapmanıza gerek yok. Onu sıkıştırmdan diyalog havasında konuşturun. Eğer birazda içirirseniz çok rahat yanıtlar alın. Çaktırmadan yaparsanız sorgulamayı, böyle kötü bir hareketi anında yakalarsınız. Yakalarsanızda affetmeyin, aldatmanın asla affı olmamalı, olmaz da.
Hmm bu dedigini uygulayacagim ona icirip dogrulari anlattiracagim
Öbür türlü şüphe çekersiniz ve de kendini gizleme gereğini duyar.
Icloud sifrelerini al bazi mesajlar orda yedekleniyor çünkü. Ayrıca bu uygulamardan konusmalari siler ama whatsapp medya geçmişine bakabilirsin. Birde keepsafe diye bir program var mi ona da bak. Resim gizleme programi oda
Madem o kadar ayrılmak istiyorsun bunun için aldattığını görmen gerekmiyor. Hem sen o kişiye güvenini çoktan kayvetmişsin zaten bu ilişki yuruse nolacak
Sen kafaya koymussn s** ktir cekmeyi... telefonunu vermekte tedirgen davrsnirsa vardr elbet bisey dene bakim
Evet tedirgin edici davranidlari var
Cevap
11Cevap
Sacmaliyosun bos poronayaklik yapıyorsun. aldattigindan şüphen varsa bitir gitsin ne ugrasiyosun. hem ayrilmak istiyorsun bahane arıyorsun hemde bitirmiyosun kopamiyorsun. ne değişik bisey ya biraz net olun.
Seviyorum işte
Acik acik yakalamadan suphelendim senden diyip mi bitircem
Eger öyle bişey yoksa suphelenmezdin zaten. sana o şüpheyi vermezdi. he is yakalamaya gelirse hayatta yakalayamassin bu is çocuk oyuncağı değil doğru ve zamanında bir karar vermen gerekio emin olmadanda bisey yapma asla
Kahpe bence sensin, madem aldattığını biliyorsun niye hala berabersin, belki kızın senden haberi yok kimse yedeğe alınıp istetme gibi kullanılmak istemez dimi?
Ya ne sacmaliyorsun gerizekali
Acikca aldattigini Kanitlayamam
1Senelik iliskim var her yerde fotograflarimiz var ailelerimiz tanisiyor
Sen ne hakla bana kahpe diyordlsun mina koyarim senin pezevenh
Duzgun konus senin agzini yuzunu *
Face kullanmiyoruz beyinsiz
Sildik facemizi
Senin gibi aptallar çok boynuz yedigi icin bu konularda tecrubesizsin
Sus agzini yuzunu * senin
Aldattığından şüphe ediyorsam dk. kalmam hayatında. Gereksiz atraksiyonlara girmeyin
O da benim supheleniyor ama cok sveuyoruz
Whatsappı kontrol et birde mesajlarını (sms) yeterli büyük ihtimalle
Onlari zaten hep ediyorum ama gelmeden temizliyor
Silemeden hiç yakalama ihtimalin yok yani? Son zamanlarda garip ve soğuk davraınyorsa bir ihtimal
Evet supheleniyorum
Ben daha bir şey diyemedim benden daha iyi biliyorsun onu o yüzden www.pudra.com/.../...gi-anlamanin-10-yolu-1051.htm
Yapamazsın. Öyle birşey yapıyorsa zaten önlemini alıyordur üstelik ios kapalı bir sistem biraz daha zor durum
Ben bigun onu cok fena yakalayacam ama
Onu IOS BILE KURTARAMAYACAK
Böyle düşüncelerin varsa ayrıl zaten niye vakit kaybediyosun anlam veremedim
karıştırmana izin veriyorsa mesajları siliyodur kesin çok basit bir yolu var takip ettiklerine / listesine bak kızlar falan varsa konuşuyodur kesin
Mesajlari sildigi kesin
Takip ettikleri listesindeki herkesi biliyorum zaten okuldan arkadaslari falan
O burdayken telefon hep yanimda olmali ki birisi mesaj attiginda anlayayim
bir de mesela erkek ismiyle kaydedebilir uyanik olmam lzm hepsine bakicam erkek isimlilere de
whatsapptan fotolarına bak anlarsın hemen
Aynen tek tek bakicam hepsine
Kiz erkek demeden
en iyisi emin ol
Bence o uyurken teleonunu gizlice al sesinin kıs telefonun eğer kalkarsa niye gittin derse su içmeye gittim dersin canım...
Zaten telefonunu kurcaliyorum
O izin veriyor
Bana daha profesyonel seyler lazim
Yazilim falan
yahu terk etmek istiyorsan direk terk et gitsin ya bu ne şiddet bu ne celal
başka program kullanıyordur senle beraberken o programı siliyordur ben öyle ypaiyom
Vay anasini
Peki nasil aciga cikarabilirim
Ben de ondan supheleniyorum
şey yap android kullanıyorsa marketten daha önce indirdiği programlaır çıkıyor,
l*n bebenin ekmeğinede taşkoyuyoz ya hayırlısı :P
Onu o bana yapti
Benim bir suru uygulama cikti
Ama android kullanmiyor IOS kullaniyor iphone
appstore şifresini bilionmu
bu programları kullanan zaten aldatıodur adamda her türlü chat prgramı var :DDDD
karıştırmana izin veriyorsa hala nasıl düşnüyosun? adam güvenip veriyor telefonu sende asıl kappeliği yapıyosun!
Msjlari siliyo
Düzgün kns
sen konuşurken konuşuyosun!
casus yazılım ile mümkün söylediğin
Evet onu biliyorum ama 1.250tl
hayır ücretsiz uygulamalar da var
https://www.spy-phone-app.com/ bunu kullanabilirsin sanırım yüklemeden sonra icon da gelmiş olacak ama icon gizleyen uygulama da kullanman gerekir anlamaması için
Nasi uye olcz cok sagol
kendi telefonuna indir önce denemek için üye olmak için seni yönlendiriyor ya da sana özel bir link veriyordu sanırım
neden aldattığını düşünüyorsun?
Cunku suphelendirecek davranislari var
Direk çek s*ktiri bu kadar dolduysan
bir kac yöntem var ama sen yapamazsin
Haklı çıktın mı Gercekten suphelerin dogrumuymus
Sen zaten beyninde sıktır cekmis sin salla gitsin
Fake profil en iyisi
her turlu anlarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar