Güncellemeler
+1 yıl
Hayatıçı sence nasıl yol izlemeliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Sende haklısın işte arada kaldım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Karşı cinsten biriyle konuşmak, emoji atmak aldatmak değildir.
Kalp benzeri atılmıs kendisi borsadakılerın gercek kişi olup olmadıgını ogrenmek için forograf istedıgını soyledı bana
sevdiğin varken tanımadığın bi kadınla mesajlaşmak aldatmaktır beyefendi
İnsan sosyal bir varlıktır ve niyetler kötü olmadığı sürece herkesle belli konularda konuşabilir hanımefendi.
Sadece o dk ıcerısınde konusulup bir daha konusulmamıs bilmıyorum bayan olarak sıze soruyorum napmalıyım
Şu üsttekine sorarsan aldatıldın. Bana sorarsan yok öyle bir şey. Kararı sen ver artık
Ya tamam sende haklısın pek aldatılma sayılmıyor ama baska yonlerden bakıncada aldatılmıssın gibi his uyandırıyor
Senin asıl merak ettiğin şey sevgilinin fırsat bulduğunda seni aldatıp aldatmayacağı sorusunun cevabı
Ve onu biz bilemeyiz
İlla herseyi silipmi yanına gelelim demişti dıger tum uygulamalar temizdi kendi fake isimle yazısmıs 2 kişiyle felan dıgerınede sen evlısındır rahatsız etmeyım yazmıs cozemedım
sosyallik dediğinizi karşı cins olmadan da kendi aranızda yapabilirsiniz eşinizi aynı durumda görseniz vereceğiniz tepkiyi merak ettim açıkçası
Evet buda var aynı durumda sız olsaydınız yapacagınız sey neydı haklı burdada hanımefendi
yav sağa sola dalıyor belli bu sosyallik değil arama çalışması
Kurtulun şu dar kafalardan artık. Yapmak isteyen içinde olan insan yapar engel olamazsın. Adamın tüm hayatını didik didik araştırmak yerine biraz kendinize güvenseniz bunlar zaten olmaz. Şu olay senin başına gelse partnerinin azına zcarsın muhtemelen ama hiç bir şey değişmez. Sen değişti zannedersin sadece.
Dogru aslında
hangi kafadan kurtulalım erkek arkadaşım tanımadığı insanlarla mesajlaşsın sosyallik bu mu , bence siz bu olayları normelleştirmeyin.
Arkadaşım erkek arkadaşın instagramda tanımadığı bir kızı ekleyip merhaba diye muhabbete girerse tamam haklısın. Ancak adam borsa uygulamasında konuşmuş konu para, borsa, piyasalar, şirketlerse eğer ne yanlış var bunda. Ben anormal olanı normalleştirmeye çalışmıyorum. Normal olanın normal olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
Ben muhabbeti tam olarak bilmiyorum eğer böyleyse bi ihtimal kardes
Yani böyle hemen hemen
Biz aldatilmamissindir desek aldatilmamis mi olacak
Ya tamamda kendim düşün düşünde biyere varamıyorum emre bey
O yuzden erkekler bu şekilde davraniyor. dürüst efendi erkekleri secmeyip nerde bu tarz entrikaci dalavereci adamlar var onlara gidiyorsunuz. yalanı ve entrikayi seviyor gibisiniz. Heyecanli geliyor galiba
Kanka devam. Bence bozma
Saol knk insallah sence erkek olarak sana soruyorum yaparmı ya da aldatma sayılırmı
Eğer o zamandan bu zaman yapmadıysa, artık senle ciddi düşünmüştür.
Sanal aldatmayan mı var
Dogru ıkı cumle konusulmus okadar senin cözüm önerin nedir
Bence olmus bitmis sen Şu an nasil ona bak sana davranislarina filan o an ki pakoljisini bilemezsin
Her zamanki gibi özür diliyor bidaha olmayacak dıyor
Bence Hollander hic Kendini yorma vakit is yazik sen cocuk mu avutacan benimde kiz arkadas vardi boyle banker e kez ayrildik bu sebeblerden en son dedim ki hadi by hep pesimden kostu Bo Şu an kendimi yormusum bir insan degismez kolay kolay
yani doğru olmamış pek
Bilmıyorum napmalıyım sizce arada kaldım sevıyordumda işin kotu kısmı
onunla bu konuyu konuş ama cidden aldatma aldatmadir
Maşallah adam piyasa yapmış 😀 Ayrıl direk..
Ya ben tam aldatılma olarak düşünmüyorum borsa btc piyasası ama telegram kendi ismine bile drgıl kendıde fake gibi kullanıyor
Eee yani niye hala kendini avutuyorsun.. 🙂
sonuçta yazmış bende aynı şeyi yaşadım daha beterini ama ayrılmadım zamanında , keşke ayrılsaydm diyorum şu an
Tekrarladimı sen nasıl aştın bu olayı güvendinmi sonunda noldu peki
Hala geç değil 🙂
Elbette tekrarlar güven yıpranmış neden devam edesin ki.. Bugün olmaz yarın olmaz ama elbet yine piyasaya dönecek 🙂
İsmi fakeydi ayrıca foto yok amac btc kovalamak bende cozemıyorum ala
Kesin Btc kovalamak tır Telegram ne alaka... Onca uygulama var hala ona güvenmeye çalışıyorsun yapma bunu kendine..🙄🤦🏻♂️
İşte hala sevıyor gibiyim sıkıntı orada anlayıslı olun biraz :(
hayır daha sonra hiç bisi yapmadım 4 yıldır benimle
Sevme arkadaş sevme işte 🤦🏻♂️ Şöyle konuştu bitir.. Bak kız pişman olmuş sende örnek al yolun başında dön..
Eski halinizi yakalayabıldınızmı peki
Ya olmuyor bende dıyodum oyle yasamayınca anlayamazsın sana kolay hersey tabi sil at demesi
Bana kolay değil çünkü silip atıldım ben ama sebep ayrıydı.. Senin yaşadıkların benim özetimdir sadece merak etme.
Senınde kendıne göre haklı sebeplerin vardır dogrudur ama işte hersey hemen olmuyor sil at desen bana o beni bırakmıcak özürler diledi kac kere cıcek yolladı bir hafta içinde
evet ama benim içimde bi burukluk olarak kaldı
Haklı insan niye bunları yaparken peki? Sen yapar mısın haklı olduğun halde özür dilemek, çiçek yollamak..
Ben sadece senden akıl almaya acıgım ve sevıyorumda ama buda bana yapılmazdı ne sana ya da baska birine sana dürüstce soruyorum devammı etmeliyim
Yollamam ortada yanlıs anlasılma var dıyor ama yanlıs anladın beni diyor
Bir saattir anlatamadım galiba etmemelisin... Arkadaş ta söylüyor işte içinde kalır o yara hep.. Grek yok!
İnandırıcı değil sen hala onu savunacaksan boşuna dil yormaya gerek yok kararını sen ver. 🙋🏻♂️
Haklısın vermeye calıscam dıyelım
Çok sıkıntı değil
Süphe ve güven duygusu yok oluyor işte haklısın bi yönden
Şüpheli isen bırak başkasına geç
Öyle kolay olmuyor işte keske dedıgın kadar kolay olsa
Bir de başka arkadaşından dene ama birbirinizi takip etmeyin arkadaş ile Bir daha dene bakalım çocuğu
Tamam olur denicem