Peki sevgiliyi bulmuşsunuz. Neden aldattığını veya bir şey sakladığını düşünüyorsunuz?

Bak sen iyi niyetli düşünüyorsun.. Senin dediğin bu ihtimal erkeklerin 100 de 40'ında olur diyelim, ama geriye kalan 100 de 60'ı ise kesin bir haltlar karıştırıyordur..🙄
Boşuna ters dönmüyor o telefonlar, yemeyin şimdi bizi beyler..😎
Bende alışkanlık oldu bu insanların mesajlarıma ortak olmasını istemiyorum normal zamanda böyle yaparım. Sevgilim yanımdayken de istemsizce böyle yaparsam yanlış anlycak desene.
Düz koymak asıl saçma. Orda telefon bir nevi ilgi alanı dışında , sevgili ilgi alanı içinde demek olur bu. Aksine iyi bir şey
Bende böyle düşünüyorum işte
Telefonum ozelimdir, mecbur hep yanimda olue, guvenmeyene kapi orada...
Cevap
3Cevap
Güvenmediğim biriyle zaten boşa vakit öldürmem.
be düşünmem şahsen, bazen ben de ters koyarım telefonu. belki o anda telefona odaklanmak istemiyordur ve bu yüzden ters çevirmiştir. hemmen kötü olanı düşünmemek lazım ki aldatıyorsa başka türlü belli olur bence.
Sürekli dikkat ederek yaptığı bir davranışsa bir yerden sonra gıcık olur ve huylanirim. Ne var bu telefonda diye? Sonra sorarım.. mantıklı bir açıklaması yoksa bundan sonra normal koymasını isterim.
iyi de bu telefonu sırt üstü koyunca kamerasına zarar geliyo ondan dolayı yüz üstü koyulması gerekiyo :D :D.
Umursamam. Şüpheli davranışları olursa işte o zaman sorgularım.
Dikkat ederim sevgilim de sürekli böyle yapıyor ve çok rahatsız edici
Hoşuma gider biraz. Benle ilgilendiğini ve telefonu önemsemediğini düşünürüm
yoo mesela bende alışkanlık bu
Daha önce başıma geldiği için şüphe ederim.
Sorun etmem
sen edersin.
Niye
Ben de böyle yapıyorum
Oyle bisey dusunmem
Yo hic dikkat etmem
Yüksek ihtimal :)
Gerçek ask
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar