Bir an aklınıza bir şey geldi mesela, şüphelendiniz telefonu alıp hemen bakar mısınız?

Bir an aklınıza bir şey geldi mesela, şüphelendiniz telefonu alıp hemen bakar mısınız?

Hiç sevgilim olmadı ama olsa da gizlice karıştırmam.. zaten güvenen insan da bunu yapmaz.. sevgilim benim her şeyimi bilir zaten.. ondan gizli saklım da olmaz.. ayrıca bakmak istediği zaman söylemesi yeterli veya baktıktan sonra da diyebilir. ama gerek yok iletişim varsa sevgililer arasında, böyle karıştırmaya gerek kalmaz
Güven vermiyosa karıştırırım. Şuanki 1 senelik sevgilimin hiç karıştırmadım çünkü onu ondan iyi tanırım. Karılarla yüz göz olan biri ama telefon numarası almadığına eminim. Eski sevgilim bana başka kız ismiyle seslendiği için hep telefonuna bakardım ve çok açığını bulmuştum. Kısaca karakterden karaktere değişir
Gizlice karıştırmak bana göre değil daha çok “ver aşkın telefonunu” tarzında :D veremiyorsa sıkıntı.
Teşekkür ederim ☺️🌸
♥️
Karıştırmayan yoktur.
Herkes en az bir defa yapmıştır 😄
Kesinlikle 🤣
Teşekkür ederim.🌺
Rica ederim canım 😘
🥰
Cevap
27Cevap
Her ne kadar meraklı bir yapıya sahip olsam da karşımda ki insanın alanına müdahale etmem..
Gizlice karıştırıyorsam sıkıntı vardır, ona güvenmiyorumdur. Eğer bakmak istiyorsam direkt, ver bakayım telefonunu der alırım elinden 😂 yalnız veremiyorsa büyük sıkıntı
Yapmışlığım var ama bir kusur bulmak için değil sıkıntıdan yaparım ama dan diye galerisine girmem ama mesajlarına girerim. 😈😂
Şüphelensem bile yapmam. 1. olarak şüphelendiğim biriyle asla ilişkiye başlamam ,,2. Olarak telefonu karıştırmak bana göre çok kötü bir şey o benim telefonu karıştırıyorsa no problem ama asla ben onunkunu karıştırmam
Hayır. Kuşku duyduğum anda o insandan uzaklaşırım zaten. Saçma sapan hareketler bunlar. Neden dersek ben zaten şüphe duyduğum an o telefonda bişey bulup bulmamamın bir önemi kalmaz..
Ergenlik zamanlarında çokça yapmışlığım vardır.
Ama şimdilerde anlamsız ve gereksiz geliyor. O kadar ileri gidecek kadar güvenmiyorsam hayatımdan çıkarırım. .
Çok mantıklı yaş ilerledikçe insan olgunlaşıyor
Asla yapmam, telefonunu istediğim oldu ama verdiğinde olduğu gibi geri verdim. Kafamı karıştırmayan, soru işareti ekmeyen insanlara güvenmeyi tercih ediyorum.
Ben istediğimde direk veriyor gizliye gerek yok
Bazen bakma gereği duyarım ama gizlice olmasına gerek yok. Telefonunu veremiyorsa zaten o ilişkiye de gerek yok.
Olmadıki karıştırayım olsada karıştırmazdım zaten o kadar güvenemeyeceğim biri sevgilim olamaz bence...
Hayır çünkü bunu yaptığımı aşırı belli ederim hiç hoş değil
Karıştırdım ve bulmam gerekenleri bulup şutladım. Veya görmem gerekenleri gördüm diyeyim.
Gizli saklı işleri sevmiyorum.
İsterim.
Asla oyoe bir sacmalik yapmam. Boyle iliskileri gordukce daha da soguyorum
Eşim o konuda hiç güven kırmadı telefon ortadadır ve şifresini falan bilirim ama alıp hiç bakmam, adamın bütün hayatı biziz zaten gerek yok böyle şeylere
Evet. Ayrılmayı göze alıyorsanız karıştırın mutlaka sizi kıskandıracak birşeyler çıkacaktır.
Asla öyle biri değilim
Şüphelendiğim bir şey olursa anlarım zaten
Karıştıramaz telefonun ana kilidini geçtim bazı uygulamalarda applock var erişemez :D
Hayır, guvenmiyosam ilişkiyi uzatmam, şüphe ettiğim birini koluma takıp gezdirmem.
Hayir güven yoksa zaten o benim arkadasim dahi. olamaz
Hayirr sevgilimin telefonunu gizlice karistirmam kendisi gosterir zaten birsey olsaa hemen soyler ve kendisine cok guveniyorum gizli bi sekilde elimi surmem oda benimkini gizlice bakmaz yanimdayken alır telefonumu öyle dolasir bende onunkini
Gizliye gerek yok bariz karıştırırım yani
Hayır yapmadım. İstedim verdi baktım
Eskiden yaptım.. Bulduklarım hoş değildi.
Evet o gün başkasına atmış olduğu mesajları yakalamıştım
Hayır tabiki ama benim telefona karışmasına da izin vermem
Eğer şüphelenirsem o ilişki bitmiştir, karıştırmam.
Bir kez yaptım onu, bir sevgilisi olduğunu gördüm. 2 yıldır boşanmaya çalışıyorum.
Yo zaten kendisi veriyor parmak izim falan var telefonunda
Karistirmadim karıştırmam da benim olan her zaman benimdir, şüphelenen erkekliginden şüphe etsin
Bakarım şüphelendiysem gayet normal
Alenen karıştırdım 😄
Sevgilim olsada karıştırsam 😀
İşim olmaz görüp üzülmeye gerek yok
sevgilim yok derdim de yok
Sevgilim telefonuma el koymustu.
Sevgilim yok maalesef.
Hayır işim olmaz eşyaları ile
Hiç birinin karıştırmadım
Bir kişiye sadece yaptım onu
Hayır hiç gizlice böyle bir şey yapmadım.
Olmadı ki karıştırayım
Bakarım vermiyorsa onu bi tarafına
Alır bakarım
sevgilim olmadı ki :D ama yapmam
Hayır hiç karıştırmadım.
Olsada bakmam
Tabikiii
Bakmam, hayatımda olan insana zaten güvenmişimdir
Kızların favori aktivitesi
Yok ki 😄
ugrasamam usenirim
Hayır.