yalan söyleyip elime nr geçicrk? Ciddi anlamda yakışıklı zengin efendi birisi.
Ben de güzel ve zekiyim. Tipsiz birisi değilim. Aşık oldu işte
senin nereni unutmayacak? seni taniyinca kizlardan nefret etmistir cocuk..
Sorundan ne mal oldugun anlasiliyor zaten!!
Eski sevgili, onunla cikarken baskasindan hoslanmis, laan elden ele neyin hayatini yasiyorsunuz? Dindarsa zinada akli olan kadini ne yapsin?
Napabilirim aklim kaydı. Iş yerindeki mudur sürekli ikgi gösterdi sevgilim olduğu halde
Cocuk, bu bide karim olsa neler yapmaz demistir.. Sen her ilgi gösteren, arabali, range roverliye, varlikliya, yakisikliya, müdüre istahin kabarip yok diyemiyorsan, diyemiyorsun, senden zaten birsey olmaz.
Cocuk bunun farkina varmis, cevresindeki onla ilgilinen diger kizlarda senin ayarindadir, macere degil, es, hayat arkadasi olacak güvenecegi kadini ariyordur..
Sag ol gomdun..
Cocugun yerinde olsaydim, zaten vermek istemissin o ilgilenmemis, seni bir güzel önce becerir, esimde yapmayacagim herseyi yapar, ondan sonra seni birakirdim. Kizlarla sevgili olmamasina gelince, zaten diyorsun zinadan kaciyor, cevresindeki kizlarin sadece zinalik kizlar kategorisinde oldugunu görüyordur.
Unutamadi.
Kendini kandirma istersen, adam duzgun biri belli ve bunun altinda baska bisey aradigina gore sen pisman olmus olmayasin?
Ben beni terk ettiginde pisman oldum zaten. Beni cok seviyodu. Hak etmedi yaptıklarımı
Dediğin gibi muhafazakarsa belki doğru insani bekliyordur sadece evlenecegi insanla sevgili olmak istiyordur vs.
Cevap
24Cevap
belki de doğru kişiyi arıyor illa biriyle birlikte olması gerekmez her şeyin bir zamanı var. hem senden sonra kolay kolay güvenemez kimseye... hemen beni mi unutamadı diye umut yapma. bırakmışsın pırlanta gibi çocuğu şimdi pişman ol böyle, aferin.
Deme oyle ya. :( valla kiymetini bilemedim cok pismanim. Belki doner geri diyorum ama..
ama kendini onun yerine koy. yaa sana o öyle yapsaydı ne hisseserdin?
. valla son pişmanlık fayda etmiyor ama sana eder umarım... hayırlısını iste Allahtan , sana bir daha güvenmesi zor ama belki de güvenir tekrardan belli olmaz.
Teşekkür ederim canim. Edicrm
rica ederim, hadi bakalım hakkında hayırlısı :)
diğerinden iş çıkmadı ve neler kaçırdığını gördün geri mi döneceksin :D tüm kızlardan soğuttuysan demek ki..
Çok zenginim yakışıklıyım havalıyım etrafımda kızlar pervane ama salaktan hoşlanıyorum zeka özürlü birini unutamıyorum eski sevgilim trollensin salak salak cevaplar versin istiyorum unutamıyorumm.. Aşk aşk diye nicesine sarıldım ama çok dindarım oo yes bebek..
O bir surelik hevesti. Ben sevgilomi sevdim
'eski' sevgilimi sevdim diyecektin sanırım asdfadsf
Ya bırak inanma şunun anlattıklarına yalan söylüyor hikaye yazmış nasıl inanıyor birde he mk osur osur ipe diz 😂
Kiskançliktan ne yapacağı şaşırmış o* @subzeropink
Sktir orspu 5 yillik saglam bir iliskim var kimseye senin gibi kahplik yapmadim f*ck off
ay adamın havasını mı atıyon dert mi anlatıyon belli değil kız
Ya şimdi eski sevgilimi anlatmasam erkekler kiz bulamamiştir der o yuzden. Yani tum kizlarin isteyecegi birisi ama sevgili olmuyo
anladım o zaman gay
Hahhahahah
Unuttu sen de heveslenme fazla, ümitlenme.
Gururu kırıldı bir kere ve anlattığın gibi birisi ise yanaşmaz tekrar.
Bu arada böyle birisi ile beraberken yaptığın da tam cahillikmiş ama neyse gönül bu.
Evet aşırı gururlu bir cocuk. Ya sorma ışte çocuk aşırı efendi ve olgundu. Benimle evlenmek istiyordu ben ne evliliği diyordum..
bana sey drdi seni istiyorum hala aptallık değil mi, ama olmaz bizden daha dedi
Ne biliyorsun bakir olduğunu her söze inanılmaz.. Soğutmuştur bir sure istemiyordur ya da uzun ilişki yapip bir kisiye para harcamak istemiyordur takiliyordur farklı farkli
Oyle bir cocuk değil yoksa dicem hergun baska kizladir falan ama.. ya uzun zamandir taniyorum bakir olduğuna eminom
o değil eskisi öyleyse yeni sevgilin nasıl onu çok merak ettim :D
Yeni sevgilim yok
ee başkasından hoşlanmışsın ya onu diom işte o çocuk nasıl bişey acaba :D
Tipsiz, çapkın, yalancı, fakir, kassız
aklını seveyim :* :D
:///
Seni umutamamis ola bilir (sen malmisin hem zengin hem yakisikli hem kasli boyle bir erkek birakilir mi hic sevilmezmi kizim)
Ya ne biliyim çok aşıktı gotum kalkti biraz. Umursamiyodum hiç
Sen kendin Adam'ı terk etmişsin bence.
Aynı şeyi bana söyleyeni bende terk ettim
Kufur eder miydin
Ben küfür etmem. ama onu çok sevmiştim. hayal kırıklığına uğradım.
Hmm. Onu unutabildin mi? O cok aşıktı
Unutmadım ama onunla olmayacağınızda anladım.
Tüm Türkiye'nin arayıp bulamadığı -hayali erkeği- bulup terk etmişsin. Tebrikler aferin 👏👏👏
Yalan söylediğimi mi ima ediyorsun? Arkadaşlarım yeterince üstüme geldi nu konuda zaten cekemeyecegim hiç
Aradigini bulamyor ya da kizlara guveni bitmis ayrica bilemezsin.
Hmmm
Adi ne cocugun cok merak ettim
Napicaksin kendinr mi yapicaksin
Ahhaha kiskanma cocugu bitmemis senin icin yok kizim bana bakmaz ole cocuk :/
Bitmedi tabii ki
Vay be hellal olsun adama
Ama sen unutamamışsın belli
Evet unutmafim
Bence bir daha başına boyle bir olay gelebileceğini düşünuyordur.
Hmm. Bana surekli seni istiyorum ama artik olmaz diyo
cocuk seni terketmiş beni mi unutamadı diyon he heee ondan :D
Soruyu okumayan andaval
okudum aptal arkadaşm illa ayrılınca biriyle hemen birliktelk olur mu herkesi kendin gibi mi sanıyorsun :)
Mal misin kiizim? Kimseyi almadım hayatima. gerzek ya
he hee kimin mal oldgu belli
Çocuğa baskasindan hoslandim diye karaktersizlik yapiyorsun burada anlatiyorsun yorum yapan insanlara da çemkiremezsin!
bence evlenmesine ne gerek var yediği önünde yemediği arkasında
namıssız
Bunu kullanarak faydalanmiyor kizlardan. Olgun ve efendi birisi
sen yinede her ihtimali düşün derim
Peki
Kendinde demişsin detayda. Helalini arıyor demekkiii
Evet ama beni unutamamis olamaz mi
Sen ona kazık atınca güven sorunu yaşıyir sanırım. Boşa hallenme :D
Anladim :/
Dini unutma ve guven duygusunu unutma olabillir. Kendini hic hesaba katma
Hmmm
Kendine sans taniyosun ama hayir :) degil dogruyu bulmamis
Dogru derken? Asik mi olmamis
Aynen :)
Nankörlük etmişsin. Aklın yeni yeni başına gelmiş. Bu saatten sonra rahat bırak Adamı. Paraya tapan kadınlar çok iğrençsiniz
Ben paraya tapmiyorum. Aksine pahali hediye alirdi kesinlikle istemezdim. Çevresindeki kizlar o paraya tapanlar..
nankorluk ettim ama pisman oldum seviyorum
Birincisi ne iş yapıyorsun?
Ikincisi niye o erkekten vazgeçtin?
Üçüncüsü senin için evlilik şartları neler?
Onlari soyleyemem. Ozel bir sirketteyim.
zeki ve cok sevmesi onceligim
Senin gözün aç. Eğer o erkek firlama olup seni yatağa atsaydı ondan iyisi olmazdı. O erkek artık sana güvenmiyor. BBoynuzlanmaya hevesli değil. Seni kafasında bitirmiş. Sadece eski bir alışkanlık haline gelmissin ona aynı sigara gibi
Karaktersiz birini niye unutamasın. Senle alakası yok.
O bile bana hakaret etmedi sen kimsin ya?
Bu kadar iyi bir çocuğu niye terkettin daha yakışıklı bir çocuk buldun onun için değil mi? Sen demedin mi bu çocuk evlenmeden biriyle olmaz diye. Peki diyelim yeniden çıktınız evlendiniz senin onu aldatmayacağın ne mâlum? Yine gidip ben başka birini mi sevdim diyeceksin?
Karakterin zayıf çocuk aynı böyle düşünüyor senin hakkında.
Güvenmiyor sana.
Evet guvenmiyor o da sürekli kiskanclik yapip sıkmasaydi beni. Aklim başkasına kaydı
Kıskançlık yapması seni çok sevdiğini gösterir bu olumsuz biseymiydi? Aşılamayacak bir sorunmuydu? Ben kız olsam böyle adama köle olurdum. Yaptığın affedilmez bir hata. Bilmiyorum çok çok zor helede ben gibi biriyse. Affetmez imkansız.
Sevsen bile affetmez miydin
Nasıl affedersin ki sana yapılsa sen affedermiydin? Değiştiğine gerçekten inansam o zaman ama o nasıl olacak orası meçhul?
Anladim :((
canı istemiyor belki illa sana mı aşık olması gerekiyor
Erkek köpekte de kas var ama hep o dişi köpeğin peşinden gider
uygun birini bulamamıştır hemen heveslenme
Ya o kadar kiz içinde hiç mi yok
sus sevmiyor işte seni ne zorluyorsun
Çağatay Ulusoy denen tooppik mi yakışıklı
Yuzu güzel gayet
bence değil ,, ama sevgiline gelirsek belki unutamadığı biri vardır o yüzden biri ile çıkmıyordur ,, belki de hiç nedeni yoktur ,,, herşeyin bir neeni mi olmalı ya hu?
Bence seninle işi bitmiştir onun..
Cunkuu kuşu otmuyor :(
Dindar diyorum salak
Olabilir de , bundan sanane? Hala onda mı aklın
Evet onda
yeniden aşık olabileceği birini bulamamıştır
Bilmiyorum da inşallah seninle olmaz bir daha
Sanane embesil seninde insallah cukun kalkmaz
Asdf
Senden ona huzur gelmezdi.
Iyi yapmış...
Her insan hataa yapar.
Seninki hata değil.
Maymun iştahlı olmanın da ötesinde,
Karaktersizlik...
Gömlek mi l@n bu da,
Senden sıkıldım gönlüm başkasına aktı diyorsun?
Ya sevgilim varken bana ilgi gosteren pesimde ayrılmayan adamin hic mi sucu yok
O erkek.
O halti yapmıştır.
Inanirim buna.
Ama sen kadindin.
Kadinin gönlünde aynı anda iki aslan yatmaz.
Yatarsa da mayası bozuktur
Al işte o erkek yapar diyosun..
Yapar dedim
Halt dedim
O haklı demedim...
Hangi dizi bu?
Hahahaha :)
Doğru söylüyorum
:) cocugu hayata kusturdun mutlu musun
Evet. Biraz oyle oldu ama..
Benzer bisey yasadim. Bana da istisnasiz neerdeyse her kiz bakiyo ama ben 3 yildir hicbir kiza bakamiyorum hoslanma ihtimalim olan biri varsa da kaciyorim ayni ortama girmemek icin ugrasiyorum. Ama o eski kizi istrdigimden degil hayata kustugumden
Hadi ya. Aşka mi kustun
Aska kustum kizlara kustum derslere kustum aileme kustum daha ne kaldi ki
Ailesi de olayi bilmiyomuş git barış kizla diyomuş :#
Iyi benim ailem kizi bilmiyo zaaten sen yaptigin hic dogru bisey degilmis ama fazla umitlenme eger gercekten incittiysen ki oyle oldugunu tahmin ediyorum seni sevse bile donmeywbilir. Cabalar gorursun istiyosan sonucu
Peki teşekkür ederim
Çünkü kızlar bana güvenmiyor
Sana çaktırmadan pişiriyor işi.
kendine uygun birini bulamamıştır
Alinin son bilgilere gore sevgilim totos olmuş
Bana gondersene
:) çok iyi
unutamamış
Bana surekli seni istiyorum ama artik olmaz diyo
dengesiz misin nesin sen olum benim niyetim ciddi asabımı bozma de
Sallamaaa bee
Doğru.