Çiçek gönderdim. Göndermez olaydım.

Arkadaşlar Günaydın,

Hoşlandığım kız ile hafta sonu ilk defa buluştuk. Çok fazla konuşamadık. Ama ilk sohbet normaldir diye düşündüm. Ayrıldıktan sonra kendisine mesaj attım. Güzel bir gün geçirdiğini filan söyledi. Yani ilerisi için yeşil ışık yaktı. Dün kendisine çiçek gönderdim. Çiçek notunu yazdım ama adımı bilerek yazmadım. Benim olduğumu bilir, bana geri dönüş yapar mı acaba diye düşündüm. Çiçeği aldıktan 1 saat sonra mesaj attı. Ama attığı mesaj önceki attıkları gibi değildi. Sanki benim çiçeği gönderdiğimi söylememi bekleyip teşekkür edecekmiş gibi bir düşüncesi var gibime geldi. Ben söylemedim normal cevap verdim. Sonra bana çiçeği sen mi gönderdin diye bir cevap aldım. Bende bana bu soruyu sormanı değilde benim gönderdiğimi tahmin edip direk teşekkür etmeni beklerdim dedim. Çiçeği aldığında çok şaşırmış ne yapacağını bilememiş falan filan. 3-4 defa özür diledi. Aradı filan üzgün olduğunu belirtti. Ama hemen unutulacak bir olay değil bu. Kalbim ona bir şans ver diyor. Mantığım ilişkiyi başlamadan bitir diyor. Siz olsanız neler yapardınız? Bayan arkadaşlar bir kız neden böyle bir soru sorar. Yani acaba başka bir ihtimalde var mı acaba diye kendimi yedim bitirdim bütün gece. Bay arkadaşlarıma da sorum şu: Siz böyle bir şey ile karşılaşsaydınız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Vallahi cevaplardan sonra kendimi kötü hissetmeye başladım. Arayıp özür mü dilesem?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızı aradım. Özür dilerim biraz abarttım dedim. Çok abarttın dedi. Başka ihtimal mi vardı sözüne çok kırıldım dedi. Gerçekten 8-10 defa özür diledim herhalde. Tamam unutalım filan dedi. Dün çiçekçiye çiçeği götürün kız kimin gönderdiğini sorarsa adımı söyleyin demiştim. Kız sormuş servisteki gerizekalı çocuk bilmiyorum demiş. Çiçekçiden geliyorum bu yüzden adamlada tartıştım. Özür dilemek için birde çiçek yaptırdım. İnşallah düzelir aramız yaa. Vallahi köpekler gibi pişmanım
Çiçek gönderdim. Göndermez olaydım.