"Sanki benim çiçeği gönderdiğimi söylememi bekleyip teşekkür edecekmiş gibi bir düşüncesi var gibime geldi. Ben söylemedim normal cevap verdim." bide özür diletmişsin... ilk kez çiçek aldığını varsayıp, heyecandan şaşırmış olabileceğini düşündüm. sen de abartmışsın diye düşündüm.
20 Yorumla
+1 yılO kadar da senaryo yazmaya gerek yok... Hanımefendi heyecanlanmış sadece bilemezdi sizden geleceğini bence... İsim yazsaydınız çok daha güzel bir sürpriz olurdu kanaatindeyim... Ki olay yeni, taze her şey bilemezdi bu jesti yapacağınızı bu kadar erken...
10 Yorumla
+1 yılKızın beynini pert etmişsin çiçek gönderip o da karşında saçmalamış. Devam etmelisin;) Yalnız isimsiz çiçek göndermek yanlış bir davranıştır.
12 Yorumla- +1 yıl
Köpekler gibi pişman olmana gerek yok az işten çok iş çıkartmışsın. İkinci bir çiçeği de göndermemen gerekiyordu bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
valla kızın yerinde olsam senle görüşmeyi keserdim. hatta sen bozuldugunu belli ettiğin dk keserdim.
nasıl bi mantığın var? kaç yıllık sevgilin ki? allahını seversen...
kızdan başkalarıda hoşlanıyor olabilir çiçek yollayabilir herşey olabilir.
niye atlasın çiçekmi yolladın sağol diye.
cidden sıkıntılısın arkadaşım...kırmak için söylemiyorum yanlış anlama..10 Yorumlatahmin edememesi doğal sonuçta uzun süreli bi ilişki yok ortada hatta ilişki bile yokmuş henüz ..eger bi kıza çiçek yolluosan ve ismini yazmıosan herkesden şüphelenebilir tanımadığı birinden bile geldiğini düşünebilir sonçta böyle olaylar var ..1yıldır birlikte olduğum sevgilim bile işyerime çiçek yollamıştı ve bu süreye ragmen ismini yine de yazmıştı ..hata sende kimsede suç falan arama ..
10 Yorumlavalla kız bildiğin safmış özür mözür dilemiş ama daha akıllı arkadaşlarına bunu anlattıktan sonra onlar zaten "sen naapıyon" derler, kız ayılır, senden soğur sana diyim. bir an önce özür dile kurtar.
12 Yorumla- +1 yıl
Başta ismimi yazdırdım. Yeni bir not yazdım. Yani kıza Ali bey gönderdi demek çok mu zor? Bana burda kendimi afişe ettiriyorsun yaa :) Neyse aramız iyi şükürler olsun. Ama kötü bir durum var. Ocak'ta askere gideceğim :'( Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Tşk ederim yorumlar için
+1 yılOlabilir kız nerden bilecek senin gönderdiğini,direk sana teşekkür etse sonradan mahcup olma durumu var yani,gönderen sen değilsen,ona farklı bir gözle bakmandan,yanlış düşüneceğinden korkup söylememiştir ne var bunda ya.. Abartma bence..
10 Yorumla
+1 yılE ne var bunda ben gönderdim deseydin yada üstüne bir not yazsaydın kız nerden bilsin o an şaşırmış.
23 Yorumla- +1 yıl
herşey çiçekcinin yüzünden hadi geçmiş olsun :)
- +1 yıl
ben ciddiydim isminin iletilmesini istemişsin ama olmamış eğer olsaydı şuan bu durumda değilde daha mutlu daha huzurlu olurdunuz neyse haticeye değil neticeye bakalım bunlar ilişkinin tuzu biberi:)
ii deşuan sevgilin değil pat die teşekkür etmek yerine sormuş bu normal bişey nie abartıyosun kızın yerinde olsam bende öyle yapardım bu başka bi ihtimal var anlamı taşımıyor
10 Yorumlaherkesin bakış açısı bence eleştiriye gerek yok.yinede konuyu fazla büyütmeye değmez.ona bir şans daha verebilirsin.
11 Yorumlaİsimsiz bir çiçek almış sonuçta şaşırması ve tahmin edememisi normal belki de böyle bir davranış beklemediği için. Ayrıca sen göndermediysen aranızdaki bozulur diye korkmuş olabilir.
20 Yorumla
+1 yılBence buyutmussun. Hem daha sevgili de sayilmazsiniz genc bi bayansa baskasindan da alabilir onemli olan sizinle birlikte olmaya basladiktan sonraki davranislari bence. Bu kadar kafana takma
11 Yorumla- +1 yıl
unut gitsin adamım aranız düzelmiş işte boşver. açma bi daha bu konuyu o da unutsun
ya tahmin etmese sana sormaz değilmi ? Birşey yapmak istemiş becerememiş.
10 Yorumla
+1 yılSana sadece basit bi soru sormuş, çiçeği sen mi gönderdin diye, sen de evet deseydin de bu kadar kafan karışmış olmazdı arkadaşım :))
10 Yorumlaen iyisi bu konuyu kapatalım anlamsız bişey.. de.. sorun da kalmasn aranz da
10 Yorumlaiyide kız ne bilsin senin yolladığını hata sende yazsana adını...müneccimmi o kız...herkes göndermiş olabilirdi.
10 Yorumlaşu zamana kadar durduğun kabahat... (güncellemeye cevap)
10 Yorumla
+1 yılÇiçeğin başkasından gelme ihtimali de var.Yaptığın pek mantıklı gelmedi bana.
10 Yorumla
+1 yılAbartmışsın şimdi sende.Ne var bunu sordu diye.
10 YorumlaBaşkalarıda olabılır :D
10 YorumlaAbartmışsın...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen şizofrensin
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya bunda kötü bişey yok ama kızın suçu yokki :/
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım