+1 yılgüldüm kank hem sana kızıyo hem paylaşıyo demek he :D bakın hayranlarım var misali :D o da az üçkağıtçı değilmiş, yerinde olsam direkt engellerdim, çiçekle bile yola gelmiyorsa o zaman tam tersini deneyeceksin, madem öyle seni artık sevmiyorum bu da son yazışım de ve sessizliğe bürün, kendisinden böyle kolay vazgeçmeni yediremeyip hırslanabilir ve sevmeye başlayabilir, unutma, kolay elde edilen zevk vermez, biraz çekinik kal, gördüğün üzere yürüyerek olmuyor, bir de bu stratejiyi dene, sonra kendisi bir bahaneyle yine sana dönecektir, dönmezse geri gider uğraşırsın yapacak bişey yok şu konumda.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz geri cekil bekle. Sonra bi kez daha yaz eger yine atar yapiosa icini dok. O cicegi paylastiginida gordum kimseyi aptal zannetme de. Layik oldugun kisiye gidersin umarim yaz sen engelle.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO gemilerin yanmasi lazim. Yoksa ole bi yakarlar ki kacamazsin. Once kendine saygin olsn ve senn saf olmadigini bilsin. Direk suclayici konusma cirkinlesirse sende kestirip at numarasini sil.
+1 yılKız senin gönderdiğin çiçekle başkalarına hava atıyo ig den "Aaa bakın biri bana isimsiz şekilde çiçek göndermiş. Gizli bu hayranım var"
Uzak due bu kızdan cidden değmez yani07 Yorumla- +1 yıl
"gizli bi* hayranım var" düzeltiyim
- +1 yıl
uzak dur*
- +1 yıl
Maalesef öyle şeref yoksunu kişiler etrafımızda fazlasıyla bulunmakta
- +1 yıl
Sadece bunun için engellediyse zaten garanti olarak seni kullanıyo
- +1 yıl
Eğer sana dediği gibi çiçekten rahatsız olsaydı insanlara gösterme çabası içerisinde olmazdı
+1 yılinstagramdan millete hava atıyor belli. başkalarının dikkatini çekmeye çalışıyor da olabilir bunu böyle paylaşarak. bence kızla konuşmayı bırak. başka birini elbet bulursun.
00 Yorumla
+1 yılBiraz zaman ver bana diyor
12 Yorumla- +1 yıl
Kızlar bunu yapar bazen böyle bir kenara çekilip sınarlar insanı
+1 yılBence başkasını kıskandırmak istemiş. Yaptığın güzelliği kullanmış kısaca.
00 Yorumlabosver... yipratma kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanılıyorsun bir peçete gibi...
00 YorumlaGecmis olsun. Senin is is degil. Unut bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar