Çiçek gönderdim kızdı?

Konuştuğum bir kız vardı bi hata yaptım ayrıldım sonra geri dönmek istedim soğudum dedi istemedi işyerine çiçek gönderdim isimsiz bir şekilde üstüne not yazmıştım ordan benim gönderdiğimi anlamış mesaj attı bir daha gönderme ben istemiyorum dedikçe böyle şeyler yapıyorsun kızdın mı dedim kızdım tabi dedi tamam dedim bende sonra çiçeğin fotoğrafını çekmiş hikayesinde paylaşmış keşke isim yazsaymışsın diye beni de engellemiş ben gormedim bu paylaşımı arkadaşım söyledi hem benim gönderdiğimi biliyor hem kızdım diyor hem çiçeği paylaşıyor bana göstermiyor ve keşke isim yazsaymışsın diyerek sanki kimin gönderdiğini bilmiyomus gibi yapıyor bu paylaşımı yaparken benle watsaptan konuşuyor o sıra ben anlamadım bundan sonrası için nasıl davranmam gerek buraya kadar okuyan varsa yazsın bir şeyler belki vesile olur fikirleriniz mutluluğa
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece o hikâyeyi görmeyeyim diye engellemiş ama komple bi engel söz konusu değil instadan durum daha iyi anlaşılsın yoksa bu yorumlar beni ağlatır burda gece gece
Çiçek gönderdim kızdı?